יום סיירות- מי שיודע בבקשה תעזרו לי

• פותח הנושא d&a
  • פורסם בתאריך

d&a

New member
יום סיירות- מי שיודע בבקשה תעזרו לי

האם לכל אחד שולחים יום סיירות ? רוב החברים שלי קיבלו , מדוע אני עדיין לא קיבלתי ? אם זה עוזר אז הנתונים שלי הם : פרופיל 82 תאריך גיוס 14.11.01 ביקשתי להיות קרבי ( בלשכת גיוס ) מה לעשות ??? אני יקבל ???

אורלי17

New member
יום סיירות

יום סיירות

עד כמה שאני יודעת, זימון ליום סיירות מותנה לא רק בפרופיל (82-97) אלא גם בקב``א. יש שני מועדים של ימי סיירות - אחד בחורף ואחד בקיץ, ככה שאם אתה מהקטנים יותר בגיל, תקבל זימון ל בקיץ.

ra

New member
יום סיירות

יום סיירות

הסיבה שלא קיבלת יום סיירות היא בגלל הפרופיל 82 ל צריך בד``כ כלל פרופיל 97 אבל יש המון חריגים שמגיעים לשם עם פרופיל כמו שלך ולשם כך אתה צריך להתקשר למדור סיירות ולנדנד להם ולבקש להיות חריג ואני מבטיח לך שהם ישלחו לך בסוף. אבל, הפרופיל שלך לא יאפשר קבלה לכל סוגי היחידות שמגיעים אליהן דרך יום הסיירות כי יש יחידות שפרופיל 97 זה תנאי ברזל אצלן. כמו למשל 669 אם החלום שלך זה מטכ``ל אין לך מה לדאוג כי שם הפרופיל בד``כ מהווה מדד פחות חשוב !!

avipe

New member
גם מיש שיש לו 82 מקבל יום סיירות אז זה או שיש לך קבא נמוך או שתזומן לקיץ

avipe

New member
פשוט מאוד תתקשר למדור סיירות ותשאל אותם למתי יש לך יום סיירות והם יגידו לך אם בקיץ או אם בכלל לא

מדור סיירות: 035692626

d&a

New member
אבל יש לי קב``א 52 ... ?

קודם כל תודה על העזרה , אבל לפי מה שידוע לי יש לי קב``א 52 ... האם בכל זאת אין לי סיכוי להגיע ל 669 ...? אני יתקשר למדור סיירות תודה

למעלה