יום סיירות

ysofer

New member
יום סיירות

כמה אחוז עוברים את היום סיירות וממוינים לגיבושים השונים?

amir18

New member
השאלה של כל השאלות

יום סיירות זה יום מיון שנועד למיין אותך. כמו שאני הייתי שואל את אותה השאלה בצעירותי ולאחר שהייתי בו, הבנתי דבר חשוב. אם אתה מתאמים אתה תקבל! בעקרון כל מי שלא בא לנפוש ולפרוש ומי שמסיים אמור לקבל משהו, בין אם חובלים בין אם שייטת ובין אם מטכ``ל הנכסף. ממה שאני זוכר, ביום סיירות שהשתתפו בו 400 אנשים קיבלו 60 לערך ממש לא זוכר... חובלים 30-40 מטכ``ל ו20-30 שייטת. רק אל תתפוס אותי במילה, חוץ מזה פורשים גם איזה 80... בנוסף זה רק המיון הראשוני למטכ``ל יש יום אחרי (בחורף) את היום המיון ללא מאמץ פיזי- ששם מעיפים חצי מהאנשים וזה מבאס טוטלי. בחובלים גם כן בחורף יש מיון של מבחנים שהורסים את המוח כי לא נותנים לצאת.. ושם מעיפים יותר מחצי לפי זכרוני אבל זה גם לא מדויק.. ובשייטת אני לא בטוח אבל אני חושב שיש בדיקות רפואיות וכמעט שלא נופל בהם. מצטער על התפזורת פשוט חזרתי ממבחן וחם( אז לא לכעוס) אם יש עוד משהו תשאל.

ysofer

New member
עוד שאלות...

קיבלתי זימון למבדקים לצוות אויר, אז אני אקבל גם יום סיירות??? ועוד שאלה, מה יותר קובע ביום סיירות, כושר או אופי?? (כי זה קצר, וקשה לי להאמין שיקלטו את האופי שלך בזמן כה קצר)..

amir18

New member
תלוי מה אתה מקווה לקבל

לא צריכים לדבר איתך כדי להבין אם אתה לוחמני כמו נמר או קופיף מנופח(איזה ניסוח) זה שילוב של השניים. אבל בעקרון למטכ``ל צריך ביצועים גבוהים מאוד, לשייטת פחות, ולחובלים צריך להיות בן אדם שמשתדל אף על פי שהוא לא תותח גדול. אבל כולם נותנים הכל, מי שלא נותן לא מקבל גם. וכן טיס, לא קשור ליום סיירות גם יגידו לך את זה לפני המבחן הראשון.

0ren

New member
בקשר ליום סיירות...

ביום סיירות זה נכון, חוץ מאלה שאיתך בקבוצה אף אחד מהמפקדים לא יודע מי אתה.. כמובן אם אתה מקרה קצינוי אז יבינו אבל ברוב המקרים הם נותנים לאלה שאיתך בקבוצה להגיד להם איזה אדם אתה כשהם נותנים לכל קבוצה בסוף היום שאלות סוציומטרי שבו אתם נאלצים לדרג את החברים לקבוצה. מקווה שעזרתי אורן

ysofer

New member
שאלון סוציומטרי

בשביל מה נותנים שאלון סיציומטרי??? הרי עברו מקסימום יומיים! מאיפה אני אמור להכיר את חבריי לקבוצה ביום יומיים????

מזלט

New member
למה יומיים..

לך יותר רחוק. 3-4 שעות. זה הזמן בו אתה נמצא עם אותם 15 אנשים בקבוצה שלך ביום סיירות חורף...

למעלה