יום סיירות

papa roach

New member
יום סיירות

טילפנתי למדור סיירות ואמרו לי שיש לי יום סיירות בינואר... כמה שאלות אליכם... א. זה מועד חורף והבנתי שזה יום אחד במקום יומיים, זאת אומרת שיש פחות מבדקים או שפשוט קורעים לך את הצורה ודוחסים לך הכל ביום אחד? ב. זה שיש לי יום סיירות אומר משהו על הקב"א שלי? ג. מה לכל הרוחות זה ה "אסון טבע" הזה שכולם פוחדים ממנו?!?! ד. ישר אחרי היום סיירות אני יודע לאן אני הולך? או שאני מחכה לזימונים במידה ויגיעו? תודה!! אבא ג´וק!!!

amir18

New member
כעבור שנה.

בחורצ´יק שמע, מועד חורף זה מועד של יום אחד במקום יומיים כמו שנעשה בקיץ. ההבדל?! בקיץ עושים את הבר אור- (מבחן 2000, מרפקים, בטן) ביום הראשון אחר הצהריים. הולכים לישון, ולמחרת עושים את הפעילות. בחורף אתה בא מוקדם עושה את הבר אור, ואחרי זה יש את הפעילות. עדיף בחורף, כי חברים שלי שהיו בקיץ סיפרו לי שלא ישנו בלילה.. ואני הייתי בחורף זה פגז, אתה בא מסיים ואין לך יומיים ככה שזה אחלה. אחרי הפעילות מחלקים אתכם לשלוש קבוצות- ה"יחידה" שייטת וחובלים ויש את אלה שלא מקבלים כלום. בחורף יש את היום מיון למחרת לכל אחת מהיחידות האלה. אם עברת את היום מיון בהצלחה אתה מקבל את הגיבוש שנערך באפריל. אסון טבע זה בגיבוש מטכ"ל זה לא ביום סיירות, ביום סיירות יש גבעות מפחידות אחרות. ישר כוח!

papa roach

New member
../images/Emo13.gif

תודה רבה! יכול להיות שיש מצב שבו גם "היחידה" וגם שייטת לדוגמא רוצים אותך ואתה צריך להחליט באותו רגע לאן אתה מעדיף ללכת?

amir18

New member
פאפא

כל מי שמקבל היחידה יכול לעבור לשייטת אם אין לו סעיף פוסל כמו סעיף ראייה... הכי טובים נלקחים ל"יחידה". ויש את התותח של היום סיירות שזה הבחור הכי טוב באותו היום שניתנת לו האפשרות לבחור מה הוא רוצה. יאללה גבר תהנה מהחיים לפני הצבא!

moran_szla

New member
אסון טבע !!!

אסון טבע זו גבעה שנמאת בוינגט, הדבר הכי קורע שעשיתי בחיים. לא מספיק שזו עליה תלולה זה גם בחול אז שוקעים, זה ממש ממש ממש קשה.

למעלה