יום עיון לקהל באיכילוב

יום עיון לקהל באיכילוב

אני מבקש להפנות את תשומת ליבכם לערב על כאב ועייפות (פיברו ותשישות כרונית) ביום ג' הבא 24.6.03 ב- 20:00 בערב באולם ההרצאות של איכילוב. עם הרופאים המובילים. לפרטים: משרד אגף הדוברות ויחסי-ציבור של המרכז הרפואי תל-אביב טל: 03-6974239. יש להזמין כרטיס מראש (15 ש"ח). דר' שאול נבון

ששרון

New member
תודה רבה ד"ר נבון, והצעה לכולם../images/Emo13.gif

הי חברים בזמנו סיון פרסמה פה את הדף של ההזמנה לכנס של הפיברו/תשישות. מה שאני מציעה זה שמי שמסוגל, שיקפוץ לקופת חולים הקרובה (או קרובות) לביתו, וישים שם בלוח המודעות את השלט. אני שלפתי אותו כבר כמה פמעים, ומחר אני אקפוץ לקופ"ח מכבי לשים את זה. אם יהיה לי כוח, אנסה עוד קופות ....אבל לא מחר. תחשבו שאם כולנו נשים שלטים, כל אחד בעיר אחרת, זה יגרום להרבה רופאים לראות את הההזמנה, אולי יבואו, ישמעו על המחלות. ובכלל, זה יתרום להעלאת המודעות שרון

ששרון

New member
עדכון פרסום הכנס שבאיכילוב, מישהו??

הי חברים, איפה כולם??? למה לא שומעים תגובות בנושא ההצעה שלי???
היתי הרגע בקופ"ח מכבי ומנהלת הקופה כ"כ התלהבה מההזמנה ומהכנס ככלל , שהיא גם רצה לתלות אותה בלוחות מודעות שיש שם בכמה קומות, וגם התחילה לצלם במרץ ואמרה שתפיץ את זה לכל הסגל ולרופאים, וזו היתה יוזמה שלה, בכלל לא חשבתי על רעיון כ"כ יפה !!! התגובה שלה היתה נהדרת וחיממה את הלב, וחיזקה אצלי מאוד את התחושה שבאמת כדאי לעשות אותה פעולה בעוד ערים בארץ, אם תוכלו!!! אז בהמשך למה שרשמתי אתמול ולא שמעתי תגובות , מישהו מכם אולי גם ירים את הכפפה וילך לקופות חולים ליד ביתו ויתלה??? זו יכולה להיות תרומה עצומה למודעות, המון המון רופאים יכולים ככה להחשף לנושא!!! והרבה מאובחנים חדשים וישנים ירוויחו.
מעט מאמץ של כל אחד מאתנו, עזרה עצומה לעצמנו אשמח מאוד לשמוע תגובות! אתמול לא ראיתי....

daud

New member
שרון

לגבי ההצעה שלך אני חושב שלא עונים לה כי הבנתי שעוד קבוצה של אנשים מהפורום נשברו בעקבות ההשתוללות האחרונה של דודו ולא נכנסים לפורום בעקרון אחלה רעיון אני משתדל לא להגיע לקופ"ח אבל אני דווקא תולה אצלנו במרכז זה אחלה רעיון תומר (עוד אחד שנמנע מלהיכנס מהסיבה שלמעלה) הציע משהוא דומה לפני מספר חודשים.

ששרון

New member
דויד, שגעון...../images/Emo13.gif

ובאמת הפורום שומם ...
מקווה שיחזור לתסוס כמו פעם, היה כיף

dodo281

New member
סוני נראה שאתה מקובע קשות../images/Emo132.gif

החורף חלף, המון מים זרמו בנחלים.....
האביב בא - היתה פריחה נלפאה - ורוח רעננה שטפה את העולם והנפש ........
וכבר קיץ בשערינו - ....... ואתה - עדיין ..............
:- [
אז - אם פספסת את השינויים והאביב - ממני אלייך -
וגם -
פתח
ו-
לעולם - והכל ייראה אחרת
עשה זאת במקום להישאר תקוע - בתוך ה-
במקום - לשוב לאותם דברים שוב ושוב , במקום - להמשיך ולהיתלות ב"דברי זולתך" - שתמיד מובאים - משום מה על-ידך - ולא ע"י הזולת עצמו................... אם - כמצוטטים ממיילים שמגיעים אליך, אם מטלפונים וכד' - שמשום מה - .... רק אתה מעיד עליהם תמיד ........ ותמיד נתלה - לחיזוק דבריך - באותם "זולת" עלומים .... כבד את הזולת ואת יכולותיו -
הרי - כל אדם יכול לדבר בשם עצמו - ואינו זקוק ל"טוען " בשמו .......... הרי - כולנו בגירים - בעלי יכולות מפותחות מרובות..... ובאשר לתומר .... ספציפית !!! - למה אתה עושה לו את זה ?!?!?
נראה לי - מעשה מאוד מאוד לא חברי ....
...... מעשה חסר-כבוד ! תומר יודע לאמר את אשר רוצה - ואמר לך דברים גלויים מעל דפי וואלה ....
מין זמאן !!!.... משעמם לך כך ?!?!?
אתה מקובע ?!?! - על משהו שעודה לא טוב בנשמה ?! חזור לעצתי לעייל - ובקיצור -:
ותצא מזה
אל ה-

daud

New member
לא הבנתי לאיזה מנהלת את מתכוונת...

ולאיזה תגובה ?

mira ker

New member
דאודשרון כתבה על תגובת מנהלת סניף

מכבי, באחת ההודעות למעלה. ואני התפעלתי ממה שהמנהלת עשתה בקשר ליום העיון באיכילוב. תקרא את ההודעה למעלה בשרשור. יש לי רעיון להביט בגוזלים מהלי לגעת בהם. אפשר להחזיק מקרת גילוח באלכסון מול העיניים כך שתראה את הגוזלים ואולי גם את האם. אם תוכל לראות אותה מטפלת בהם ואיך הם גדלים, תרוויח חוויה ענקית. לי הייתה כלבה ויצא לי לראות המלטה, וגידול גורים. חוויה גדולה מהחיים.

daud

New member
מירה

קצת בעייה העניין עם המאראה אני חושש שזה לא ילך כי בצד אחד של הצינור יש מאוורר שחוסם את המראה ובצד השני קן מרוחק יותר משני מטר חשוכים ככה שאין מה לראות

mira ker

New member
דאוד, איך הצלחת לראות את הגוזלים

אם יש כל הרבה הפרעות בדרך?

daud

New member
לא הצלחתי אבל אניט שומע אותם ../images/Emo13.gif

הם משתוללים כאשר מביאים להם אוכל ועושים כ"כ הרבה רעש שאי אפשר שלא לדעת שהם שם
ו דרך אגב לאחרונה הם הרבה יותר קולניים אני מקווה שזה אומר שהם גדלו ובקרוב התיאבון שלהם יוצא אותם החוצה לעוף ולאכול לבד דיי אני מעכב את כל המטבח בגללם

mira ker

New member
דאוד, נכון שהם קולניים בגלל שהם

גדלים. עוד שבוע עד עשרה ימים,הם יעזבו את הקן.

daud

New member
אני מקווה שפחות

הבוקר הם היו בשקט ו חשבתי שהם עפו איזה עפו!!! אני עכשיו שומע אותם עד לחדר העבודה

daud

New member
כן זה לא שיגרתי ../images/Emo13.gif

אני נתקלתי בתגובות צוננות מקופ"ח מכבי. שלחתי מכתב לרופאה המחוזית בדרישה לטיפול בתשישות הכרונית במרפאת התשישות של איכילוב ו היא כתבה לרופאת המשפחה שלי שאין מחלה כזו ושיש לשלוח אותי לפסיכיאטר
משעשע נכון ???

זוהרה7

New member
סוני - לא הייתי עוברת לסדר היום

אתה יכול לשלוח תלונה למכבי על כך. אני עשיתי זאת. שלחתי דרך הנט. תוך שבועיים קיבלתי מכתב שקיבלו את תלונתי ובודקים אותה. כעבור כחודש נוסף קיבלתי מכתב מה בדקו ומה ישנו. אני חושבת שזו חובה שלנו להתלונן על דברים כאלו. כל טוב. זוהרה*

ששרון

New member
דויד, ממש הצטערתי לשמוע מה ספרת

איזו בורות. תשלח להם את המכתב שרשמתי בזמנו עם מיה ג בעזרת כספי (יש לך? רוצה בדואר?) הוא התפרסם בעתון לרפואת משפחה, ומיועד בדיוק לרואפים ואנשי מנהלה בורים שכמותם, המכתב נרשם לרופאים כאמור, מאת חולים במחלה. אם תרצה , אשלח לך אותו במייל ותשים לה את זה בדואר, אפילו לא חייב להגיד ממי, פשוט תמען לה את זה בדואר... שרון

dodo281

New member
הי שרון - אשמח אם גם בידי יהייה

העתק של מסמך זה - תודה, ויום טוב לך,

mira ker

New member
היי שרון גם אני רוצה את המכתב הזה.

תשלי לי אותו גם במייל, תודה מראש

למעלה