יום עיון נושא גיוון ורעיונות לשיעורים- תזכורת

tsafrir golan

New member
יום עיון נושא גיוון ורעיונות לשיעורים- תזכורת

ביום שישי הקרוב (22.1) מתקיימת סדנה ויום עיון למדריכים ומתאמני קצה בנושא גיוון, יצרתיות ורעיונות לשיעורים בגרייט שייפ אורות. מטרת הסדנה היא לתת כלים ורעיונות חדשים למערכי שיעור. במידה וחלק מהקריטריונים הבאים נוגעים לכם, אני מזמין אתכם להצטרף אלינו בשישי הבא: - אם אתם מרגישים תקועים מבחינת הספינינג שלכם. - ממחזרים את אותם השיעורים כבר חודשים/שנים... - מדקלמים כמו תוכים את אותם הטקסטים בשיעור (וגם בדיוק באותן הדקות בשיעור...) - איבדתם תשוקה לספינינג ורוצים להתמלא... - כבר מזמן לא הייתם בשיעור אצל מדריך אחר - שלא לדבר על סדנה/יום עיון - מתי פעם אחרונה דיברתם על הדרכה, מערכי שיעור, קריאטיביות, כלים להצלחה ורעיונות חדשים? - מתי בפעם האחרונה השקעתם משהו בפיתוח האישי שלכם בתחום? - והכי חשוב.. מתי בפעם האחרונה באתם משוחררים, רק להינות, מבלי להקריא זמנים ולדאוג כל הזמן שהשיעור יהיה מוצלח ושהכל יהיה בסדר?... תבדקו את עצמכם בקשה
מזמין אתכם להצטרף אלינו בשישי הבא ליום עיון מיוחד, אחר, כיפי ומצחיק שמתעסק בתכנים שהכי רלוונטים לכולנו. צפריר

dovev

New member
יום עיון

צפריר היקר, לא אוכל להגיע אבל אין לי ספק שהולך להיות מעניין ומועיל מאוד ורק יכול להמליץ לאאחרים להזמין מקום. בהצלחה

ליבית1

New member
היי צפריר,

למרות הקירבה הגיאוגרפית, וגם הרצון והסקרנות לבוא, ליום שברור שהולך להיות פורה, מעניין ובעיקר כיפי לאללה, לא אוכל להגיע, כי אני בלימודים בתל אביב ואני מסיימת רק בשתיים. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ובכיף לכולםםםםםםם.... יוזמה ברוכה...!!!!

ennicka

New member
צפריר! אני עדיין עובדת על הנדוס הלו"ז שלי

כדי להגיע בשישי. עוד לא נרשמתי מראש כי אין לי וודאות של 100% מצד שני, בין האיש שיזם ומבעביר את יום העיון הזה לבין התכנים המתוכננים לפי התוכניה, נראה לי מאוד שווה לעשות מאמצים להגיע
אבללללל אחרי הכל אני מאומנת ולא מתאמנת...לא יודעת מה מצב ההרשמה אבל יכולה רק לקוות שכל אותם מדריכים מאכזבים שהיו מנת חלקי בשנים האחרונות ושבזכותם פרשתי מהספינינג לזמן כה רב כבר נרשמו או נרשמים ברגעים אלה ממש.... לצערי, עדיין ברשימת ה"מדריכים הטובים" שלי יש לכל היותר 4-5 מדריכים הפרוסים על כל הארץ... אז
מדריכים יקרים, אנא בואו לסדנא הזו, אם לא בשבילכם אז בשבילי ובשביל שאר המתאמנים שלכם.... אחרי הכל...איכות היא לא מילה גסה

למעלה