יום עיון

יום עיון

מי היה מבני דור שני באוניברסיטת תל אביב? עם כן מה דעתכם! השערות הכסיפו לרבים אבל מה עם דור ההמשיך?

עב

New member
אני מהדור השני

אבל לא הגעתי ליום העיון. אני צריכה לעבוד וגם גרה רחוק מתל אביב. טוב שאתם רוצים לשלב אותנו בפעילות, אבל בבקשה, אתם חייבים להודיע לנו באופן מסודר והרבה זמן מראש, כדי שנוכל להתארגן ולבוא. פרסמת את ההודעה מאוחר מדי בפורום וללא פירוט של סדר יום ולוח זמנים. ביקשתי לקבל הזמנה מהמוזיאון ומה שקיבלתי (ממש במועד של יום העיון) היה חומר כללי על המוזיאן (שממילא יש אותו באינטרנט) ובקשה להצטרפות לעמותת המוזיאון. אם אתם רוצים להנחיל את ההיסטוריה גם לדור שני ושלישי אז חייבים להתארגן בצורה מקצועית. כל זה נאמר מתוך רצון עז שתצליחו במשימה, אילו הייתי בצפת הייתי עוזרת לכם, אבל אני בצד השני של המדינה. שוב בהצלחה בעבודה החשובה!

jojo4

New member
אני לא הייתי אבל אמא שלי הייתה ומאו

נהנתה עם חברותיה.דרך אגב האם יצחק הוא ממארגני הכינוס?עב אני חושב אם הבנתי נכון שהארוע הנו של אונברסיטת תל אביב עם שתוף או ארוח של המוזאון בצפת שחברתה של אימי מתנדבת בו אבל אינני בטוח שזה היה מטעם המזואון אלא אם כן טעות שלי היא. אברר ליתר דיוק

ju100

New member
jojo4 שאל בבקשה..../images/Emo41.gif

את חברת אימך מהן שעות הפתיחה של המוזאון בצפת! האם בשבת פתוח? הייתי רוצה לקבל קצת חומר על המוזאון.

עב

New member
איש קשר של המוזיאון

צריך לפרסם כאן הודעות באופן שוטף על הפעילות של המוזיאון וגם על פעילות שהוא שותף לה, כמו ולציין למי לפנות כדי לקבל הזמנה. בכל הודעה יש לפרסם לפי הכללים העיתונאיים:מה, מי, למה, מתי/זמן ואיפה (לא אני המצאתי). אם הדור השני לא ישתתף בפעילות, אז מה יהיה בעוד כמה שנים? מה יקרה למוזיאון? איך הוא יבטיח המשכיות? ואת כל אלה לפרסם הרבה זמן מראש. הדור השני עדיין עובד וצריך להתארגן כדי לבוא לפעילות באמצע השבוע. תודה מראש ושוב הערכתי ל"דור המייסדים" שהקים וטורח.

ברק 188

New member
עב- למוזיאון בצפת יש אתר.

עם אפשרות "כתוב לנו" וחומזה תומך מילה מילה באשר כתבת ועוד יותר בכל מעשי והנעשה במוזיאון זה.

אבוטבול

New member
ביקרתי בפסח במוזיאון

שהיתי במקום כשעה וחוץ מאתנו הגיעו עוד 6 מבקרים אחרים חבל כי יש במוזיאון חומר רב והמתנדבים מאד אדיבים

jojo4

New member
עב,,,,,,,,,,,,,,,,

ההתקפה שלך אינה במקומה.וסליחה שהערתי לך אבל כך אני מרגיש כמישנקשר למקום הזה לאחרונה כולל ילדיי כפי שספרתי לך במסר פרטי לאחר שהתעניינת בבקור עם ילדי.

jojo4

New member
סליחה גם כרגע ראיי שמר יצחק

כבר ב 4 לאפריל שלח לנו תכנית מדוייקת ותודה לו

ju100

New member
עב מסכימה איתך..../images/Emo41.gif

מאוד!....נגעה ללבי שאלתך:מה יהיה בעוד כמה שנים?..איכשהו התעורר בי דבר שכנראה היה רדום : הרצון לדעת..הרצון לברר..הייתי אצל הורי היום, שניהם כבר חולים מאוד..ואמרתי להם:אני מבקשת לדעת פרטים..אני מבקשת ללמוד את עברכם בצורה יותר מעמיקה..ולא ידעתי איך יעברו הדברים..קצת חששתי..ולומר לך?..נענתי בהמון רצון,אבא שמח..אמר לי:הגיע הזמן למרות שזה היה צריך להיות לפני 20 שנה.. בואי נספר לך לפני שנלך לעולמינו.. מישהו חייב לדעת את הסיפורים האלה שלא ילכו יחד איתנו! הם התרגשו..כל כך התרגשו..היום אומנם ביקרתי אצל הורי בקצרה..אבל אני מתעתדת ללכת אליהם עם יותר זמן..לשבת להקשיב ולשאול..

ברק 188

New member
האמת שהוזמנתי אבל לא הגעתי

אשמח לשמוע או לקרוא על הערב המיוחד הזה, יצא איזה חומר בכתובים על הנושא?

עב

New member
יויו4: זאת לא התקפה, זאת עזרה!!!

והדגשתי כמה פעמים את העניין. אני נמצאת הרבה פעמים מאחורי הקלעים של ארגון כנסים ומי עיון ויודעת על כך דבר או שניים וכמה זמן נדרש כדי לארגן כהלכה אירוע כזה. לא כל הצעה היא התקפה!

ברק 188

New member
OK -עב להתכונן ליום "הרצל" בצפת.

שנערך אחת לשנה ומוקדש בכל פעם למקום ונושא מיוחד.

jojo4

New member
עדיין רואה בכך התקפה,את כניראה

לא בקרת מעולם במוזיאון ולא מבינה את המקום.אני אשמח להיצטרף אלייך בבקורך .ואגב הטקסים הארועים של המוזיאון מאורגנים הייטב,ישנם פה בפורום אי אלו חברים שבקרו בימי הרצל ויספרו לך חויות .הנכון הוא שברוב המקרים משתתפים ברובם דור המייסדים וחבריו וכדאי לנו להתרגן לדור המשך.שוב טומי מטפל בכך הבנתי. בזה אני מסיים להיות איש יחסי הציבור

עב

New member
כבודך במקומך מונח

רוצה לראות בזה התקפות? כרצונך. נמאס להצטדק ולהסביר כל הזמן. בקשר ליום הרצל: קל לי לזכור את התאריך, זה התאריך העברי של יום ההולדת של בני. כל השאר במסר פרטי. ותזכור שמסרים פרטיים לא מעבירים אחר כך לפורום.

למעלה