יום עמוס ורווי עבר על כוחותינו

rolan

New member
יום עמוס ורווי עבר על כוחותינו

באמת יום מעניין חבל שאת מרביתו פיספסתי, אך זה לא פגם בפעילות לשמחתי. אז מה היה לנו?..
בני זוג שהם חברים יחד בפורום - לטוב ולרע, באש ובמים תמיד יחד...
ילדים בסיכון - כן או לא? איך לנהוג ומתי צריך להדליק לנו נורה אדומה...
מניפולציות - איך מתמודדים? נושא שעלה אך לא נדון בהרחבה...
טיפול משפחתי מורכב יעבור על משפחה מחברי הפורום -
נחזיק אצבעות להצלחתו...
מעוף... ריגש אותנו עד דמעות ולימד אותנו שיעור בנחישות והתמדה מול עיקשות ילדיו האהובים...
נטוורק הרביץ בנו תורה ולימד אותנו דברים חדשים על ילדינו החורגים והזוגיות שבתווך...
נכנסו חדשים - ביפוראייסייו (נכון?...), קובי שמחנו לראותכם איתנו ונקווה מאוד שתתמידו ותשארו... לילה טוב לכולם הולכת לנום את שנתי נתראה בבוקר יערית - את תפתחי לנו את התריסים בבוקר?...

rolan

New member
ועוד מילה לפני שאלך לי

רוצה להוסיף.... שנעים כאן מאוד האוירה החברים האורחים שמציצים ואולי ישארו הקישוטים הצלילים הכל הכל ממש עושה נעים וטוב להיות כאן יחד ותודה שאתם כאן

../images/Emo20.gifנלקחו ממני המילים../images/Emo24.gif

בדיוק עכשיו ישבתי וחשבתי שרוצה לשתף אותכם באהבה הגדולה שחשה עכשיו על מגוונים הנושאים והשיתופים שנגעו לליבי על הנתינה הגדולה שכל חבר נתן על האיכפתיות שכל אחד נרתם לעודד לחזק ולחבק על התשובות המעשירות מניסיון ומתוך עידוד מלא תקוות על החברים החדשים שהגיעו אלינו עם מתענם רוצה לכולם לומר אתם נפלאים תוקירו את עצמכם על הנתינה והתמיכה על הזמן שאתם מגדישים למען חברים בתקוה שנשמור על הקיים ונגדיל את "משפחה המורכבים" שמחתי לראותכם בביתנו קובי,ביפוראייסייו, ואת נטוורק שחששתי שנעלם ושוב תודה לכולכם זהו שחררתי את כל אשר היה בליבי לילה טוב .....(הוסיפו כל מילה הכל מתאים לי)
אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

rolan

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב בוקר אור ../images/Emo42.gif

אני היום בבית למה? סתם כי בא לי לקחת יום לנוח אצה רצה לאכול ארוחת בוקר שהכין לי אוהי מאחלת לכולנו יום נעים

היי יערית מה קורה עם התריסים../images/Emo35.gif

קמתי עם שיר
בלב
וזה עבורכם שיר/מוסיקה - ממחברת השירים הצללים גורמים להתעוררות ברגש המסתתר במגירות ציפור הנפש מרגיעים את העצב וגורמים להתעוררות בבטן וזה נפלא - הלא-כן? מילים מתארות מצבים שכל אחד מאתנו עובר בחיים לפעמים המילים משתפות את הנעצבים ואת השמחים וזה נפלא - הלא-כן? הקולות מדברים אלינו הקול הגברי,הנשי מרגש אותנו שלצערי לא נמצא ביננו וזה נפלא - הלא-כן? הצלילים, המילים והקולות חודרים בתוכנו ועוזרים לנו להעמיס ולפרוק כלמצב שברצוננו ואין נפלא ממנו... האם גם לכם יש שיר שמזכיר לכם תקופה, אדם, או סתם הרגשה אשמח לשמוע את זכרונותכם לי יש הרבה שירים שמזכירים לי אנשים אהובים וגם פחות אך שיר שבאמת מזכיר נשכחות זה של הזמר פיט גרין שמשמיעים אותו לעיתים רחוקות אבל תמיד עוצר אותי ונותן לי תחושה של כאן ועכשיו הוא מזכיר לי את ה-X שלי בתקופות היפות שלנו כן והיו לא מעט אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

yaeli4

New member
פרי, בוקר טוב, איזו תמונה!!!!!

מתוקה להפליא. את מרשה לי להעתיק לי לתיקייה של התמונות שלי?

קיבלתי הודעה במייל שיש לי תגובה ממך

והיא לא מופיעה... כשאני לוחצת על הקישור כתוב שהיא נמחקה. מוזר

rolan

New member
עשיתי נסיון לא מוצלח להעלות תמונה

משהו שניסיתי כאן אצלי ולא הצליח אז מחקתי ממש לא משהו חשוב וחשבתי שסתם יעיק על הקוראים כאן מתנצלת

maof

New member
צהרים טובים אנשים../images/Emo98.gif

זה לא בגלל בעיות השכמה....... זה בגלל ששכחו להרים את התריס ולתת לאור השמש להכנס
רק דבר אני יכול לומר עכשיו.... איייייייייייייי
מעוף

rolan

New member
מעוף

משתתפת ב... איייייייי|סדגש)
ולא יכולה לעזור יותר מזה...

avitalp

New member
שבוע עמוס ורווי עבר על כוחותינו ../images/Emo20.gif

הצצתי מדי פעם... לא היה לי זמן לכתוב, למרות שרציתי... נוסעת עוד מעט לסופ"ש בצפון... אחזור בשבוע הבא עם כוחות מחודשים... שיהיה לכולכם סוף שבוע נעים
ומפגש פורום מוצלח

למעלה