יום עצוב הסדרה ניגמרה

מיכלי777

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה למה למה למה היום הזה הגיע? יש עוד עונה ואם כן מישהו יודע מתי היא מגיעה לארץ??????? בבקשה תגידו שיש בבקשה

AlonCFC

New member
זו העונה האחרונה של הסדרה

מה שמים במקום חלום אמריקאי?

bustelo

New member
לא לבכות בבקשה ..אני נרטב!!!

ובכן ניייייגמר !! חזרנו על זה המון פעמים אבל חברים הסידרה היתה לקראת סופה פשוט בילתי נסבלת .....עד שבא הפרק האחרון וטרף לנו את כל הקלפים......לא יפה לסיים ככה סידרה ...!!! אז בשביל להתנחם אחד עם השניה(עדיף לא?? )כל אחד (מי שרוצה כמובן ) יכתוב את העלילה הווירטואלית שהוא מדמיין מה אתם אומרים ??? אז אני אתחיל (זה יהיה בקצרה כי אין לי מוזה לכתוב הרבה..)דבר ראשון JJ מעצבן לאללא כזה שמרן ומיושן ממש יצא כמו ג'ק!! ובכן העלילה שלי היא:מג הופכת לילדת פרחים וחיה בקומונה עם כריס וכשהיא נכנסת להריון הוא זונח אותה לטובת בלונדינית אחרת .... מג נילחצת ונופלת לסמים (מתחילה עם מריחואנה וממשיכה לקשים יותר....) בת' זורקת את JJ השמרן והקטולי(אחרי שהיא התעשתה והבינה עם מי היא התחתנה----ושהיא בעצם מבזבזת את זמנה עם טיפוס שלא נותן לה להתקדם בחיים...ושיש בשוק הרווקים גברים מעניינים הרבה יותר מהשיממון שנקרא JJ) ולומדת באוניברסיטה ולימים תהיה עיתונאית... ג'ק יעמוד בסרובו לא לתקשר עם מג למרות שהיא תנסה מס' פעמים ( ביחוד בעת צרה ) הוא יפשוט רגל ויפסיד את העסק יתחיל לשתות וויסקי ובירה כל יום עם JJ בבאר השכונתי,אליהם יצטרף פיט שהועף קיבינמאט מהמשטרה והתחיל להיות שמש בכנסיה אותה הוא כל כך ''אוהב''. רוקסן ולוק ישגשגו בעיסקיהם ויפתחו רשת של חנויות תקליטים +בתי קפה+מספרות ....כמו כן רוקסן תנסה מידי פעם לברר מה קורה עם מג לא הצלחה.. היחידות שישארו נורמליות הן פטי והלן שיסעו לחפש את מג בווד סטוק ,פטי תתגלה כדמות הכי רצינית בסידרה ...הלן כל כך תכעס על ג'ק שלא תדבר איתו שנה שלמה +לא תישן איתו באותה מיטה ..... וויל יהיה ילד מופרע ויתחבר לילדים רעים שיעשו המון בעיות ...אבל ג'ק ( מרוב הסטלה של הוויסקי)יהיה כל הזמן בעדו ואף באחד הפרקים אף נזכה לראות את ג'ק בוכה לפני וויל שרוצה לתת לאבא החנן שלו כפה ..... ובכן זהו בינתיים מי שרוצה לכתוב גירסה משלו(או משלה.. )מוזמן \ת.... להתראות ןלא להיות עצובים יותר מדי!!!!!!!!!!

משעמם לי אז הנה עלילת המשך

מג וכריס חיים ביחד במשך חצי שנה ואז מחליטים להתחתן ונולד להם ילד - ג'ון הרביעי. פטי קופצת ישר לקולג', לומדת פוליטיקה ושטויות כאלה ולימים נבחרת לנשיאה הראשונה של ארה"ב. JJ ממשיך לעבוד בתכנית החלל. הלחץ והדד - ליינס מטריפים אותו וחוזר לו ההלם קרב, הפעם ברמה גבוהה וקשה יותר. תחילה הוא מנסה להסתיר את זה אבל בסוף הלן שמה לב והוא נשלח למוסד לחולי נפש כדי שיטפלו בו. בת' חוזרת לאוניברסיטה ויוצאת מהסדרה
פיט ושלי מתחתנים ונהיים זוג פרוע שעורך מדי ערב מסיבות של חילופי זוגות ניית'ן מוותר על החברה שלו ומחליט שהם לא מתאימים. סם מתחיל איתה בחשאי ואז כשניית'ן מגלה את זה מתפרץ סכסוך משפחתי וניית'ן עוזב ת הבית. סם והחברה הולכים ביחד לקולג'. הנרי והבת שלו (שכחתי איך קוראים לה
) עוברים דירה למקום טוב יותר. אההה מי עוד יש אה ג'ק פותח סניף נוסף של "פריורס טיוי אנד רדיו" שמצליח מאוד. (את הסניף השני מנהל הנרי). הלן מגלה שהיא חולה במחלה נדירה הגורמת לה להתעוור ולכן היא נאלצת לעזוב את עבודתה בסוכנות הנסיעות. בביתה היא משתעממת ומפתחת רומן עם הפרופסור שלה לשעבר (אם מישהו זוכר הוא היה נראה לי בעונה 1 או 2). וויל מחלים לגמרי מכל הסיפור של הרגל שלו ומתקבל לקבוצת הפוטבול בבצפרו. רוקן ולוק יתחתנו ורוקסן תפתח מספרה. היא תצליח מאוד ורוקסן תתפרסם ותעבור להוליווד כדי להיות מעצבת שיער של סלבס. לוק לא יאהב את זה אבל הוא יגרר אחריה בכל מקרה. אוקיי ממש משעמם לי אז הנה מה שיקרה עוד 10 שנים (אם מישהו בכלל יטרח לקרוא את זה - הפורום די מת) כריס החרמן יעזוב את מג כדי להיות עם איזה צעירונת ומג תחזור הביתה. שם היא תגלה שהנישואים של הוריה ושל אחיה התפרקו. ג'ק לא יסכים לקבל אותה והיא תשכור דירה קטנה ומגעילה בשכונה מג'ופג'פת, ואז תגלה שהיא שכנה של סם. סם יספר לה שהוא עזב את הקולג' בגלל הגזענות ולכן לא הצליח למצוא מקצוע והוא עני. יתפתח רומן בין סם למג הם מחליטים לעבור לגור ביחד ולחזור שניהם לקולג' ביחד. פטי מטפסת בפוליטיקה... JJ התדרדר בצורה קשה מאוד, הוא מוזנח והלם הקרב שלו לא השתפר כלל. להיפך, הוא מחחמיר והוא לא מזהה את בני משפחתו ולא את בנו. ג'ון ה3 התחיל בצפר אך מדרדר לסמים מפני שכל משפחתו מפורקת ואיש אינו דואג לו ונותן לו אהבה וחום. פיט ושלי באורך פלא מחזיקים מעמד יחד ומביאים לעולם 3 ילדים: כריס (על שם כריס שעזב), כריס 2 וכריס 3 (כי הם נורא מקוריים) ניית'ן הפך לסוכן נדל"ן בניו יורק וכבר לא מתקשר עם משפחתו. העסקים פורחים וג'ק והנרי פותחים עוד ועוד סניפים ברחבי ארה"ב. הלן ניתקה קשר עם בני משפחתה ואיש אינו יודע מה קרה איתה. רוקסן חסכימה לחזור לפילדלפיה מפני שלוק לוחץ עליה. כשהם חוזרים הם מגלים כמה השתנו הדברים ורוקסן ומג נפגשות באיחוד מרגש וסוחט דמעות. וויל גדל והפך לנער חתיך (כמו JJ בזמנו
) והוא קפטן קבוצת הפוטבול. לימים הוא יהיה אסטרונאוט בתכנית החלל ויגשים את חלומו של JJ. טוב אני לא הכי מקורית אבל זה מה שיצא

60

New member
נגמר. פשוט נגמר.....

אני רואה את הסדרה הזאת מהפרק הראשון.תמיד חברים שאלו אותי אחרי כל פרק איך היה והייתי אומר: מעולה, סבבה. והם היו שואלים: "מה אין שם אף פעם פרק גרוע, שלא נהנת לראות". וזאת אולי, באמת, הסדרה היחידה שאי פעם ראיתי שפשוט הייתה מדהימה לכל אורכה ושלוש עונותיה. למה סיימו את זה? ועוד בצורה כזאת? אולי מישהו יקום ויארגן עצומה שתדרוש שיעשו עוד שני פרקים שיחתמו את הסדרה בצורה המגיעה לה!!!!

זה לר יקרה

הסדרה לא נגמרה עכשיו. בארה"ב היא נגמרה כבר לפני יותר מחצי שנה והם לא יתעוררו פתאום להחיות אותה.

SuperKeren

New member
איך איך איך ומה ומה ומה?!?!

איך הסדרה יכלה להגמר ככה?! עם סוף כל כך לא פתור, כל כך לא מובן! לעזאזל אני רוצה המשך!!

ykay

New member
למה זה נגמר ?! ומה זה הסיום הזה ?!

אני ממש מאוכזב ועצוב, גם בגלל שסדרה שמאוד אהבתי,סדרה שעקבתי אחריה כמה שנים נגמרה. אבל גם בגלל הסיום של אותה הסדרה ;איזה מין סיום זה ?! רואים שהמפיקים והתסריטאים לא חשבו שזה יגמר בפרק הזה.... כל-כך הרבה נושאים פתוחים.. אפילו אם הם משניים.. מסם וסינתיה.. מה יהיה ביניהם... העבודה של ניית'ן עם מר פריור... לוק ורוקסן בעיצומה של מערכת יחסים כמעט מושלמת.... והיחסים בין מג לפאטי המתבגרת... ועד ליחסים של בת' וג'יי ג'יי, והלן (אמא פריור) לג'ק (אבא פריור) על רקע העידוד שלה להשתמטות מהצבא.... והכי חשוב מה יקרה למג בזמן העלמותה ? .... לא היו צריכים לגרום לכך שהתחושה בסוף הפרק תהיה בעצב מהול ב"מה לעזעזל הם חשבו שהם עשו את זה... " הסדרה ראויה לסיום יותר טוב ! נ.ב. מה עובר על ג'ק פריור, אחרי שהוא כמעט איבד בן, הוא מנשל בת אחרת שלו ?! מה ?!

AlonCFC

New member
סיום ממש עלוב... חבל

סיום די עלוב.... השאירו את העלילות עומדות וזה ממש חבל.... אני חושב שהם חשבו לעשות עוד עונה ולכן סיימו כך, כי זה לא הסיום הראוי לסדרה.

כן הם רצו לעשות עוד עונה

הם תיכננו עונה רביעית ואפילו פרסמו מה יהיה בה אבל לא נתנו להם להמשיך ולכן הפרק האחרון השאיר כל כך הרבה קצוות...

אני לא מאמינה זה פרק

מזה מאכזב אוקי היא עזבה עם כריס אבל מה קורה אחרייייייייייייי חיבים לידרוש עוד שתי פרקי סיום מיוחדים או לפחות עוד פרק סיום אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה