יום עצוב

יום עצוב

אני כותבת ביאוש רב. נםרדנו היום, הוא אפילו קרא לזה ככה. יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לומר לו שאני לא מרגישה שאני יכולה, שאני מפחדת. אני מפחדת להתקשר ושהוא יחשוב שאני קרצייה ושזה לא מעניין אותו להיות רגישים ולדבר עמוקות. בא לי לומר לו כמה שאני מרגישה קרובה אליו, כמה שעצוב לי עכשיו, כמה שאני מתאפקת כבר כל הבוקר בבית ספר שלא לבכות כי אני עם תלמידים, כמה שלא היה איכפת לי מכלום ושילמתי מלא כסף למונית בדרך הבייתה, כמה שבא לי לראות אותו שוב מחייך וצוחק, כמה המון שהוא עשה בשבילי, כמה שזה לא כלום בשבילי להיות ככה עם מישהו ולתת לו באמת הכל. כמה שאם יכלתי הייתי מבקשת ממנו להישאר, אבל אין מצב, אין סיכוי! הוא נוסע, הוא מחכה לזה. אני בכלל לא יודעת מה הוא מרגיש כלפיי ואני מפחדת לשאול- כי מי באמת יבוא לומר לך את האמת ויגיד- שכבתי איתך והייתי מדהים מסביב כדי לשכב איתך שוב, היו לי כבר מליון ואת עוד אחת ברשימה, אני מפחדת להיות כבדה ומעיקה אם אני אתחיל עם הרגשות שלי,ואני אהרוס הכל. את כל היופי בימים האחרונים. אבל כל כך הייתי רוצה לדעת מה הוא באמת מרגיש. אם בכלל קשה לו טיפה טיפה. לצערי, בזמן כל כך קצר התחלתי להתאהב בו, אני יודעת שזה יעבור לי מהר, אני לא אתקע עליו, אבל כרגע זה כואב ואני רק רוצה לראות אותו שוב. ועכשיו. ומהר. איך אני יכולה לדבר איתו בלי להעיק עליו? איך אני יכולה לברר מה הוא מרגיש, רק כדי לדעת. הלב שלי אומר שזה היה אמיתי, אבל הראש...הוא מזהיר אותי והולך נגדי- ואולי הוא צודק

זאת את צוחקת על הבוקר...???

הממ אין לי מושג מה להגיד לך... מה שבטוח.. שהזמן מעביר את הכל.. ואת תשכחי אותו אני בטוח.. פשוט תמצאי משהו להעסיק את עצמך ולא לחשוב עליו..

RVD18

New member
כתבתי לך כבר במסרים

תהיי חזקה. זה היה קשר לא בריא.

twigy

New member
יאלה תמשיכי הלאה

בלי סרטים טורקיים, כולה גבר יש עוד 320482 כמוהו ויותר טובים.

Cobe Anan

New member
כן, אתה יודע לעודד..

ציפה, תמשיכי הלאה. נכון, בימים הראשונים זה ממש קשה, הדמעות חונקות ומעוורות, וכל מה שאומרים לך נשמע כמו סיסמאות ריקות מתוכן. אבל הזמן, גם אם לא מרפא, מספק לך הזדמנויות למצוא את הנחמה, ברגע שתרגישי מוכנה, את תצאי ותגלי שפתאום כל העולם יכול להיות שלך, רק להושיט יד ולקחת.. את בת 17, יש לך עוד 103 שנים להתאהב, להתאכזב, ולהתאהב שוב.. אז תזכרי כמה מהר התאהבת בו, וכמה מהר את יכולה להתאהב במישהו אחר- ואת בסך הכל צריכה להתגבר על היום-יומיים הבאים, אח"כ כבר יהיה בסדר.. וברגע שיהיה בסדר, את תראי פתאום שבחורים מסתכלים עלייך, וב`היי` הראשון שמישהו יגיד לך, תשכחי בכלל למה היית עצובה היום.. חיוך מובטח! זהו.

תודה אבל...

אני כבר מזמן לא בת 17. אני בת 21, ביום ראשון למען האמת... רוצה לנסח מחדש?
בכל מקרה, כרגע אני מעודדת, בזכות חברים טובים שטוב תמיד שיש אותם. זה היה סיפור יפה של שלושה ימים, שלושה ימים קסומים שידעתי שייגמרו , ידענו שהוא נוסע. כרגע קשה לי קצת עם זה שאני כל כך רגישה והוא משיך הלאה כל כך מהר. הוא רואה את הדברים אחרת, הוא בן 28. בסדר, לא אמרנו שיבכה כל יום, אבל קצת שיהייה לו עצוב, מה קרה? אני אזכור את זה רק לטובה, זה נתן לי המון, לי ולאישיות שלי, לחוזק שלי, להתבגרות שלי. אני אהנה להתגעגע לדבר הזה שהיה ויישאר מושלם כי כלום לא יוכל להרוס אותו, הוא נקטע כי הוא נוסע וזה יפה. עצוב מאוד החוסר שקט הזה שלא מניח לי, שמפריע לי להרגיש עם זה טוב, שאולי זה לאר היה אמיתי. אבל הלב שלי אומר שזה היה, גם אם במילים הוא לא יכול לתאר וגם אם הוא לא יודע תמיד מה לומר. הוא דאג לי, פינק, העניק חום ואהבה. זה לא סתם אני מניחה. אה, ולא לדאוג, אני עוד אשנה מצב רוח שלושים פעם היום תודה קובי

../images/Emo24.gif

ענבל אני מסכים עם האחרים, עדיף שתמשיכי הלאה זה כנראה לא היה זה. תראי מה זה, קראתי את ההודעה שלך לפני שיצאתי אבל לא היה לי זמן לענות. אז עכשיו עצרתי בדרך באיזה מקדונלדס (למרות שאני צמחוני) כדי לשלוח לך חיבוק
תרגישי טוב!

נדב...../images/Emo24.gif

כל כך מחמם את הלב אני מתעודדת, אני אצא מזה מהר, זה לא שזו הייתה אהבה. התחלתי להתאהב בו- כן, אבל למזלי לא הגעתי לשם אחרת באמת היה קשה. מקווה לא להישבר שוב כמו קודם. להשאר חזקה, מאוד עסוקה ולהסתכל קדימה, פחות מהר ממנו, אני לא רוצה להמשיך קדימה כל כך מהר, אני רוצה להיאחז רק קצת בסיפור היפה הזה ואז להמשיך, ולהמשיך שלמה. אני הייתי צוחקת על העולם...כתבתי לפני כמה ימים פה.

למעלה