יום עצמאות שמח לכולם

אני 161

New member
יום עצמאות שמח לכולם

יום עצמאות 60 שנה למדינה שמח לכולם

amit678

New member
יום עצמאות שמח גם לך וכמובן לכולם ../images/Emo104.gif

מה התוכניות שלכם לערב יום העצמאות?

מיכל163

New member
טקס מסורתי בישוב ואז על האש עם חברים קרובים

אצלי:)" יש ל יבית ריק, ההורים ביוון בואו בהמוניכם! הטקס שלנו מעפן, לא היה מישהו מגניב מאז גלי עטרי אבל חניכות שלי מופיעות אז אני חייבת לבוא וכמו שאמרתי...מסורת! מה איתכם?

amit678

New member
יאללה אני באה ../images/Emo6.gif

אני יוצאת תכף לרוק עצמאות, יש לי דרך ארוכה עד ראשון לציון...יהיה כיף

angel doll

New member
יצאתי לעשות קצת כסף.. ../images/Emo13.gif במקום לבזבז.. ../images/Emo13.gif

אני וחבר שלי מכרנו טרופיות ב-2 ש"ח.. היה כל כך הרבה אנשיםםם פשוט הזוי.
המשך יום מעולה !

נעה 124

New member
יום עצמאות שמח../images/Emo165.gif

היה ממש מגניב^^ בגלל שביישוב שלי לא היה שום דבר, נסעתי לחברה שלי ואיזה קטע- גם שם לא היה הרבה! ברגע שהגעתי היה השיר האחרון בהופעה של איה כורם, ואז היו זיקוקים, ואז התחיל הקטע של הדוכנים.. אז קניתי מחושים (לא קרניים! מחושים!) על דגלי ישראל, משקפיים של 60 וצמידים זוהרים כאלה.. אה, וגם הרבה מאוד אוכל
ונורא רציתי פטיש כזה, שמרביצים איתו לעוברי אורח תמימים ברחוב, ואף אחד לא רצה למכור לי כזה
והיה ממש כיף..><

yaelhr

New member
יום עצמאות שמח!

היה יום עצמאות מושלם!! הופענו עם הלהקה של בצפר בבמות יום העצמאות במכבים והיה ממש כיף. משם רצתי בטירוף והלכתי להופיעה בבמות במודיעין עם הלהקה שלי. אשכרה היינו על במה אחת עם מוניקה סקס ומוקי. זה היה פשוט מושלם. אחרי זה קרו עוד כמה דברים נחמדים שהם לא לגמרי עניינכם D: ואחר כך מסיבה נחמדה עם מיליון אנשים לא קשורים, אבל שיכורים. אז היה מצחיק.

flora non

New member
יום עצמאות שמייייח! D:"

בפעם הראשונה בחיי, היה לי חרא יום עצמאות. לעירי הביאו את אריק ברמן שזכה לבקבוק בירה בראש (טוב, לא בראש, אבל היא עדיין עפה עליו), ואחרי זה הופיעו בית הבובות שנקרע להם המיקרופון בשיר ה-4. גם בית הבובות אך בעיקר אריק ברמן הזריקו לנו המווון-המוון דיכי לוורידים, שרו עד כמה חייהם קשים, וחשבנו שאחרי שנתעורר המשיעמומון הזה בטח נרצה לרסק בקבוקי בירה ריקים כדי לחתוך איתם ת'וורידים><". היה מזעזע.
ועדיין, אני אוהבת את החג הזה. החג הזה רק מזכיר לי כל פעם מחדש עד כמה זה מדהים שאנו חיים כאן, בארץ הקודש
.

amit678

New member
בית הבובות...

אני די אוהבת את הלהקה ויש לה כמה שירים שאני אוהבת במיוחד אבל הם הופיעו ברוק עצמאות בחמש בבוקר וכבר מלא אנשים, (כולל אני) התחילו להתעייף והשירים הרגועים שלהם והסולן של הלהקה שיש לו קול ממש סטלני כזה רק הרדימו אותי יותר
, היה הרבה יותר מתאים לשים אותם יותר בהתחלה... אבל לא נורא, אחרי זה באו סינרגיה ועוררו אותי

flora non

New member
:)

גמאני אוהבת אותם, הבעיה היא שמתוך 2 הופעות, היו צריכים להזמין לפחות הופעה אחת מקפיצה. הם ממש סבבה, והיו ממש מתוקים אל הקהל וכולם הכירו את השירים שלהם אבל אז נקרע המקרופון והשאר היסטוריה... חח. דיי, אם שנה הבאה עוד פעם מביאים אנשים מבואסים, אני מאיימת להגיע לרוק"ץ!

הייתי ברוק"צ לפני שנתיים../images/Emo29.gif ואני חייבת לציין שגם אז בית הבובות הופיעו ב-5 בבוקר, הופעה אחרונה שכולם היו חצי מתים, וזאת היתה אחת ההופעות היותר טובות של אותו יום >_> כאילו כולם היו כל כך עייפים שפשוט קמנו ורקדנו וצרחנו את השירים בקולי קולות, יותר מתאים לדעתי להשאיר אותם בבוקר, עם השמש הבהירה והסטלנים

למעלה