יום עצמאות שמח נראה לי שרוב במדינה ראתה ושמה לב

הדסהש1

New member
יום עצמאות שמח נראה לי שרוב במדינה ראתה ושמה לב

לחיבוק של מירי רגב ושרה.שרה ניסתה להזיז את היד ולא צלחה..
תמיד אורים לי שאני שמה לב לדברים רעים.ומסתבר שלבים זה הפריע..
בנאומים אני העברתי ערוץ.לא מדדתי את הדקות אבל נראה לי שזה ארך יותר מידי זמן.כל הטקס כל שנה ארוך מידי...

תגידו מה שתגידו על מירי רגב, שהיא בהמה

גסת רוח ועוד כהנה וכהנה.... אבל אתמול היא הרימה טכס שהוא לא פחות ולא יותר גאווה למדינת ישראל.

היינו אתמול אצל חברים קבוצה גדולה ולאף אחד לא היה מה לומר על הטכס היפיפה שהיא הצליחה להרים לתפארת מדינת ישראל

אתמול חזרנו מהחברים בשעה אחת בלילה, והבוקר

משעה שש אני במטבח כי תכל יגיעו אלי לארוחת חג על האש המקובל בחג העצמאות, המשפחה המורחבת כולל הסניף הדתי שזה אחד הימים שהם חג בהם אני יכולה לארח אותם.

הבית מצוחצח ומבריק, המנגל כבר בוער שיהייה חם לכשתגיע ביתי האמונה על מלאכת המנגליה, אחותי הכינה עוגה לתפארת, תכף אעלה תמונה של העוגה.

מעצבן שבתמונת העוגה כתוב לי

הקובץ אינו נתמך, לא מבינה למה????
וגם עתוב עריכה אבל לא נפתח ואין אפשרות לתיקונים או להוספה בפוסט.

תפוז מתדרדר.

כן, ביחוד הטימטום של מגילת איכה ביום העצמאות.....

זה היה בהחלט גול עצמי של חסרת התרבות -

א אֵיכָה יָשְׁבָה בָדָד, הָעִיר רַבָּתִי עָם--הָיְתָה, כְּאַלְמָנָה; רַבָּתִי בַגּוֹיִם, שָׂרָתִי בַּמְּדִינוֹת--הָיְתָה, לָמַס. {ס}
ב בָּכוֹ תִבְכֶּה בַּלַּיְלָה, וְדִמְעָתָהּ עַל לֶחֱיָהּ--אֵין-לָהּ מְנַחֵם, מִכָּל-אֹהֲבֶיהָ: כָּל-רֵעֶיהָ בָּגְדוּ בָהּ, הָיוּ לָהּ לְאֹיְבִים. {ס}
ג גָּלְתָה יְהוּדָה מֵעֹנִי, וּמֵרֹב עֲבֹדָה--הִיא יָשְׁבָה בַגּוֹיִם, לֹא מָצְאָה מָנוֹחַ; כָּל-רֹדְפֶיהָ הִשִּׂיגוּהָ, בֵּין הַמְּצָרִים. {ס}
ד דַּרְכֵי צִיּוֹן אֲבֵלוֹת, מִבְּלִי בָּאֵי מוֹעֵד--כָּל-שְׁעָרֶיהָ שׁוֹמֵמִין, כֹּהֲנֶיהָ נֶאֱנָחִים; בְּתוּלֹתֶיהָ נּוּגוֹת, וְהִיא מַר-לָהּ. {ס}
ה הָיוּ צָרֶיהָ לְרֹאשׁ אֹיְבֶיהָ שָׁלוּ, כִּי-יְהוָה הוֹגָהּ עַל רֹב-פְּשָׁעֶיהָ; עוֹלָלֶיהָ הָלְכוּ שְׁבִי, לִפְנֵי-צָר. {ס}
ו וַיֵּצֵא מן בת- (מִבַּת-) צִיּוֹן, כָּל-הֲדָרָהּ; הָיוּ שָׂרֶיהָ, כְּאַיָּלִים לֹא-מָצְאוּ מִרְעֶה, וַיֵּלְכוּ בְלֹא-כֹחַ, לִפְנֵי רוֹדֵף. {ס}
ז זָכְרָה יְרוּשָׁלִַם, יְמֵי עָנְיָהּ וּמְרוּדֶיהָ--כֹּל מַחֲמֻדֶיהָ, אֲשֶׁר הָיוּ מִימֵי קֶדֶם; בִּנְפֹל עַמָּהּ בְּיַד-צָר, וְאֵין עוֹזֵר לָהּ--רָאוּהָ צָרִים, שָׂחֲקוּ עַל מִשְׁבַּתֶּהָ. {ס}
ח חֵטְא חָטְאָה יְרוּשָׁלִַם, עַל-כֵּן לְנִידָה הָיָתָה; כָּל-מְכַבְּדֶיהָ הִזִּילוּהָ כִּי-רָאוּ עֶרְוָתָהּ, גַּם-הִיא נֶאֶנְחָה וַתָּשָׁב אָחוֹר. {ס}
ט טֻמְאָתָהּ בְּשׁוּלֶיהָ, לֹא זָכְרָה אַחֲרִיתָהּ, וַתֵּרֶד פְּלָאִים, אֵין מְנַחֵם לָהּ; רְאֵה יְהוָה אֶת-עָנְיִי, כִּי הִגְדִּיל אוֹיֵב. {ס}
י יָדוֹ פָּרַשׂ צָר, עַל כָּל-מַחֲמַדֶּיהָ: כִּי-רָאֲתָה גוֹיִם, בָּאוּ מִקְדָּשָׁהּ--אֲשֶׁר צִוִּיתָה, לֹא-יָבֹאוּ בַקָּהָל לָךְ. {ס}
יא כָּל-עַמָּהּ נֶאֱנָחִים מְבַקְשִׁים לֶחֶם, נָתְנוּ מחמודיהם (מַחֲמַדֵּיהֶם) בְּאֹכֶל לְהָשִׁיב נָפֶשׁ; רְאֵה יְהוָה וְהַבִּיטָה, כִּי הָיִיתִי זוֹלֵלָה. {ס}

צריך היה רק לצרף את ישעיהו והכל היה מושלם.
כא אֵיכָה הָיְתָה לְזוֹנָה, קִרְיָה נֶאֱמָנָה; מְלֵאֲתִי מִשְׁפָּט, צֶדֶק יָלִין בָּהּ--וְעַתָּה מְרַצְּחִים. כב כַּסְפֵּךְ, הָיָה לְסִיגִים; סָבְאֵךְ, מָהוּל בַּמָּיִם. כגשָׂרַיִךְ סוֹרְרִים, וְחַבְרֵי גַּנָּבִים--כֻּלּוֹ אֹהֵב שֹׁחַד, וְרֹדֵף שַׁלְמֹנִים; יָתוֹם לֹא יִשְׁפֹּטוּ, וְרִיב אַלְמָנָה לֹא-יָבוֹא אֲלֵיהֶם........

יוליקה

Member
מנהל
ניצת, מירי רגב לא הרימה את הטקס היא רק מימנה אותו

מי שאחראי על הטקס ולו מגיע התשבוחות זה המפיק, הבמאי, המלהק, הכוריאוגרף
התאורן, התפאורן וכד'
מירי רגב תמיד אוהבת לרקוד על הצלחות של אחרים!!

הדסהש1

New member
מאיר הוצאת את המילים מפי.היא נתנה

מתנה "צנועה" לאלפי מתפקדי הליכוד מאיזה כסף???
וכל הבלאגן מסביב רק מןכיחים לאן דרכה אצה...

את צודקת אלף אחוז.
בגלל שמירי רגב עשתה את הרעש, אז היא גם מקבלת את המחמאות למרות שלא היא אחראית על הצלחת המופע אלא העוסקים במלאכה.

acamolit

New member
משהו להרהר בו

על פי הרשום כאן - מירי רגב לא אחראית (רק המפיק ועוד...).
חשבתם מה הייתם רושמים לו הטקס היה עלוב, פוגעני, לא מתאים?

לי אין בעיה עם ביקורת - להיפך!
מה שמפריע לי היא האקסיומה הקיימת בשני צידי המפה הפוליטית.
מה שצד אחד עושה.... לעולם לא יגובה ע"י הצד השני.
גם פעם בשנה, אין אנחנו מסוגלים להיות מאוחדים.
לפעמים נדמה שלא מגיעה לנו מדינה.
אולי חבל שהבריטים עזבו.....
עצוב.

בזה את צודקת

העם כולו כל כך חלוק ופרוד שאני לא רואה כיצד הוא יחזור לתפקד כגוף אחד.
לצערי מי שאחראי לפירוד הזה הוא בנימין נתניהו ומירי רגב בעיקר. בזמנו היה גם דוד ביטן אבל עכשיו הוא עסוק בבעיות שלו אז הוא פחות עסוק בפירוד. אבל יש את אמסלם ואת שאר חברי הליכוד שדואגים יום יום לזרוע פירוד. מה הפלא שחלק ניכר מהעם מרגיש לא שייך? מה הפלא שחלק גדול מהעם הרגיש שהטכס הזה היה לא בשביל כל העם אלא רק בשביל חלק ממנו? החלק הנכון שמזוהה עם הליכוד? ככה אני הרגשתי. לא הרגשתי שום חיבור לטכס מלבד למשואות ולמצעד הדגלים. כל שאר הפעלולים והפירוטכניקה המרשימה, הכל היה בדיוק כמו בפתיחה של אולימפיאדה. זה היה לגמרי לעיניים שבויות.

יוליקה

Member
מנהל
מירי רגב מזמינה את הביקורת כלפיה

בכל "יציאה" שלה היא מושכת אש כלפיה...
לגבי אמש... היא דיברה כל הזמן על ממלכתיות...
אבל תמונה שווה מאלף מילים....
כך הגיבה מירי רגב לנאום יו"ר הכנסת.... קשה היה לה מאד
למרות שידעה שהיא מצולמת למחוא כפיים....

הפוליטיקקים כבר רגילים לגנוב הצלחות

כמו שהצלחת "כיפת ברזל" מקושרת לפרץ (נכון שחשבתם?) כשהוא לא נקף אצבע, ומי שעשה את מה שצריך היה ברק, הוא הזיז תוכניות, השיג כסף מתורמים בחו"ל וכו, וזו העובדה למרות שאישית אני לא מסמפט אותו.

מכיוון שלא ידוע מי המפיק והיא שרת התרבות

אני משייכת לה את ההצלחה של הטכס.

האורחים הלכו, הבית שוב מבריק ונוצץ, הכל במקום

ואגלה לכם בסודי סודות שזה כבר לא בשבילי לארח, נותרנו ממש בלי כוחות.

הכנתי כמויות אדירות של אוכל, אני פשוט לא שולטת בכמויות.

בזמן הטקס פירסמו כל הזמן את שמו של המפיק והבמאי

וכל מי שהיה אחראי לטקס היפה הזה. כמובן שאנשים לא שמים לב ומייחסים את כל ההפקה לשרה. אבל השרה רק מימנה. היא לא אחראית לשום דבר בטקס הזה מלבד להחליט מי ינאם וכמה זמן ומי ידליק משואה וכולי.

למעלה