יום עצמאות שמח

ע י ן

New member
עצמאות שמח ושקט לכולםםם../images/Emo165.gif

יום מרגיז ... שניי המתבגרים שלי התבלטו כל אחר הצהריים איפה לבלות את הערב .. מליון שש מאות ותשעה טלפונים מכל מאן דבעי ...חלקם פקדו את ביתנו בכדי לחוות את ההתלבטות מקרוב ... אל תשאלו... שש פעמים החליטו סופית . והמצחיק ששניהם בחרו באופציה "הפשוטה "יותר ...זה לאחר שבקשו רשות מיוחדת לחגוג עם כל הגדולים בעיר ללא הפסקה ...והרשיתי ! [ חברים יקרים ...אני רצה לצלם את חד הקרן המופלאה על הבמה המרכזית שיהיה לכולנו חג עצמאות שמח ורגוע . עין.

rolan

New member
ח ג ש מ ח ../images/Emo104.gif

חג שמח לכם חברים יקרים נכון כל היום יום הזיכרון עצב, אבל, יום קשה ובערב שמחה גדולה זיקוקין מוסיקה שירים ריקודים זה המעבר הכמעט בלתי אפשרי אבל בלעדיו לא היינו יודעים שמחה מהי חג שמח

rolan

New member
../images/Emo3.gifאוי... שכחתי...

לספר לכם... השבלולה הגיעה
כולה בחאקי עם הנשק תלוי עליה והיא נראיתה לי כמו ילדה שהתחפשה בפורים לחיילת...
הלב יצא לי כשראיתי אותה...
הגיעה הביתה כולה התרגשות סיפורים ושמחה גדולה הביאה איתה...
לארוחת הערב הזמנו את אבא דוב (אבא של סייחה ושבלולה) אוהי היקר הבין והסכים שיש להזמינו לארוחת החג כדי לא להקשות עליה את ההחלטה היכן תאכל ארוחת ערב היה נחמד מאוד
והיא... מספרת ומספרת ומספרת מלאה בחויות משם עכשיו רצה להמשיך את הלו"ז המוכתב מראש על ידי סייחה הסעות לבילויים כן המפקד

רולן יקרה ../images/Emo24.gif

את נשמעת כל כך מאושרת ,פשוט כיף לקרוא ולשמוח איתך. אל תשכחי שהשבלולית צריכה גם לנוח ,אז בבקשה קצת התחשבות
חג שמח לך ולכל המשפוחה לאוהוי היקר ולכולם

עלמה 3

New member
לחיי העם הזה ../images/Emo48.gif../images/Emo104.gif../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif

לחיי העם הזה ... העם הזה.... העם הזה ... וכמה טוב שהוא כזה ! בין הבמה, המופע המרגש והזיקוקין שהיו מדהימים דוקא כאן בישוב הקטן שלנו מלווים במואזין של בני דודינו הישמעלים !!! ועכשיו עם האורחים והמנגל, נכנסתי לברך אתכם חברים יקרים.... בחג שמח.... ולחיינו
עלמה 123

לחיים עלמתי ../images/Emo48.gif

גם לך חג שמח תהני עם האורחים היקרים ותזרקי עין מעבר לחומה...

rolan

New member
איזה לנוח....

היא כל כך מתרגשת פגשה את כולם ילדים
חברים
משפחה
כל כך התגעגעה ואומרת לי.... אמא איזה כייף להיות בבית
תודה לך יונה יקירתי
מתגעגעת אליך... אני מבינה שהחומה בצורה בחג...

*יערית

New member
לעולם לא מאוחר יוםעצמאות שמח../images/Emo104.gif

אז זה התחיל ביום זיכרון קשה מבחינה כללית והן מבחינה אישית...ממשיך בחגיגות יום העצמאות משפחתית וחברית..ויחד עם זה משהו התחזק...משהו קיבל משמעות שונה, וואו איזה יום עצמאות נפלאה עברנו יחד
שרק יביאו לנו כבר את היונה עם עלי של זית.....
המשך שבוע נפלא לכולם..אוטוטו סופ"ש עם ילדים מתוכנן להיות פרוע ביותר.

למעלה