יום עצמאות שמח

QueIronia

New member
יום עצמאות שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif

איפה אתם
אני בבאר-יעקב (אזור נס ציונה-ראשל"צ-רמלה) רואה את ריטה
, ואח"כ כנראה אלך לאיזה פאב/ בית קפה באזור

oren456

New member
חג עצמאות שמח לכל בית ישראל!!!!!!!!!!!!

אני עושה על האש היום עם חברים שגם אבי נכלל בהם.. ואחרי זה כנראה נלך להופעות..

nof13

New member
אופססס לא ראיתי את השרשור...

תמחוק תהודעה שלי...

nof13

New member
חג עמצאות שמח! :)

הייתי ברוק עצמאות והיה כל כך טוב. סינרגיה נתנו הופעה מעולה אביב היה כל כך טובבב חבל שעברי הופיעה רק ב-7 בבוקר כי נתנו לו לעשות הופעה ממש קצרה, הוא שר רק משהו כמו 4 שירים. בתכלס היה ממש כיף! אהבתי תהופעות של עברי,אביב,משינה,סינרגיה ושייגעצ. ממש אבל ממש נהנתי. :) אה ועכשיו על האש עם המשפחה הלכתי לישון ב-9 בבוקר וקמתי ב-2 בצהריים :(

אליעד699

New member
הייתי ברוק עצמאות

היה אלוף רצח..!! סינרגיה נתנו הופעה אלופההה [חולה עליהההם] את עברי לא הספקתי לראות כי האוטובוס הלך כשההופעה שלו התחילה.. כמעט הרגתי את הנהג רק בשביל עברי הלכתי...!! אביב נתן הופעה אלופה ושייגעצ ומוניקה סקס אלופים!!!! הגעתי לבית ב10 בערך וב1 וחצי קמתי לעבודה:(

NoWords

New member
אחחח. ../images/Emo42.gif

היה אדיר. פירוט למעוניינים: ביט69 פתחו, היו מעצבנים כמובן. רק חיכיתי שהם יעופו מהבמה >: אח"כ ברי סחרוף, שכלכך חיכיתי שהוא יעלה. הוא נתן הופעה מצויינת! התרגשתי ממש. אפעם לא ראיתי אותו בהופעה, ובאמת היה כיף. ואז שייגעצ המעפנים. אני וחברה שלי פרסנו שמיכה והלכנו לישון בהופעה שלהם, חח. ואחריהם התחילו ההופעות הטובוווותתתת. חמי רודנר שנתן אחלה הופעה עם הסולן של מופע הארנבות של דוקטור קספר
. זה היה אדיר!! אריק ברמן נתן הופעה כיפית, נהניתי ממנו מאוד. (ולחשוב שהכרתי אותו רק לפני שלושה ימים בערך[:) ואז אביב, שכמובן, היה מצויין!! אור הירח
. אח"כ מוניקהההההההההההההסקס. כמה חיכיתי להם!!@#%^ היו מעולים, הכי נהניתי בעולם. השתוללנו שם:) אחריהם עלו משינה למופע זריחה שבשלב זה פרשנו שוב לישון אבל הקשבנו עדיין כי יש להם שירים טובים. נרדמנו כשהיה חושך, והתעוררנו כשכבר היה אור:) אז בוקרטוב
. ואזזזז סינרגיה. שאנ'לא סובלת אותם אבל חברה שלי מאוד אוהבת אותם אז נדחפנו פנימה. לפחות הגיטריסט שלהם חתיך
. ולסיום סיומת, עברי לידר בהופעה קצרה מהרגיל כי לא היה מספיק זמן אבל לא נורא, כי כבר מתתי מעייפות והתאים לי הבייתה. הוא סיים עם "בוא" אני חושבת. היה כיף, ואין על עברי תאכלס. (חח הוא לבש חולצה עם סמל ישראל ומתחת היה כתוב "שלום bitches", חאמוד!) היה אדיר, נורא נהניתי למרות שהיו מלא ילדים קטנים כאלה אבל ציפיתי לזה מראש אז.. לא נורא. שמחה שהלכתי ונשארתי עד הסוף. היה יום עצמאות מעולה!!

גמאני הייתי

ביט 69.. מעפנים אני דווקא לא אהבתי את ברי סחרוף, רק רציתי שירד מהבמה.. בשייגעצ נדחפתי לשורות הראשונות ונשארתי שם עד אריק ברמן.. אביב גפן היה מעולה, אריק ברמן היה משעמם מאוד פשוט עליתי למקום שכל החברים שלי ישבו ונרדמתי עד למוניקה... שגם הם היו משעממים =\ אז חזרתי לישון עד משינה.. עברי וסינרגיה היו מעוליים!

היה ממש כיף ../images/Emo99.gif

הלכתי לחולון...
ואח"כ הלכתי למסיבה באיזה חור אחד
שימי טבורי נראה לי הופיע שם... איזה מכוער, מארק לוקח אותו בסיבוב... היה משעמם וריססתי שם את המורה שלי לספרות
לא ציפיתי לפחות והיה ממש כיף

למעלה