יום עצמאות שמח!

איף

New member
יום עצמאות שמח!

ספרו לנו מה אתם עשיתם/ עושים בחג ?

תמרי35

New member
טוב - לא נעים להודות- אבל

בשר בשר בשר!! יענו הרבה מנגלים והרבה אוכל... אה ועוד דברים שוליים.. אבל בעיקר בולסים

איף

New member
טוב, אז ככה

בערב החג הייתי בקרית אונו - בבמות הבידור. הופיעו שם שלומי שבת, דור דניאל ומופע הארנבות של ד"ר קספר. והכי חשוב - היה מופע זיקוקים מהמם. היה מעולה מעולה מעולה!
ולמחרת התכנסנו כל המשפחה (הורים, אחים, דודים, בני דודים , ילדים של בני דודים..) ועשינו על האש באחת מהמדשאות בתל אביב. היה הרבה אוכל, הרבה ילדים, הרבה רעש, ובעיקר - הרבה שמחה

odery

New member
אני בכלל לא אכלתי בשר

או שכן בעצם-אבל רק אחרי שקיעה אז זה לא נחשב ממצוות היום היינו (אתי z והבת שלי וחבר) בצפוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן טיילנו בשמורת נחל עמוד ,היה ממש כיף לפגוש את הישראלים היפים,השקטים שאוהבים את הארץ הזאת,אח"כ נסענו לרמת הגולן למסעדה שאני ממש ממש אוהבת.ואז הדרמנו הביתה כמעט בלי שום פקקים דרך כביש הבקעה. היה ממש ממש חג לי.

Growler

New member
זה באמת היה יום נהדר לטיול רגלי

שלא לדבר על זה שנורא כיף לטייל בנחל עמוד מאוד אהבתי את התיאור שלך, הזכרת לי את חיזקי, בארץ נהדרת.
"דבר חלש"

איף

New member
איזה יופי

הייתי שם באחד מהטיולים השנתיים בבית ספר לפני כמה שנים (וואו זה כבר די מזמן). מקום יפה. יש לנו ארץ יפה!!!

ms pizza

New member
מדהימה-הארץ הזאת !!

את נחל עמוד משום מה אני לא זוכרת - ג'ילבון,יהודיה, זוויתן עליון ותחתון, אל על - כל אלה כן..עמוד-לא, טוב הנה מקום לטיול הבא..

איף

New member
ג'ילבון ../images/Emo99.gif

לדעתי זה אחד המקומות הכי יפים בארץ. יש שם מפל מהמם!

למעלה