יום עצמאות 59 שמח לכולם שמח

יום עצמאות 59 שמח לכולם שמח

יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל עומד להיגמר ויום העצמאות ה59 עומד להיכנס אז שהיה לכולם יום עצמאות שמח ושוב לא לשכוח היום למאיה יש שתי הופעות וגם מחר הופעה אחת מי שלא זוכר או שלא יודע איפה שינס לפה אז תהנו לכם

nitzangro2

New member
חג שמח לכולללללללללםםם:)

איפה אתם היום??? אני ברעננה עם כל הפריקיםםםםםםםםםם חהחהחהח[[[[[;

יאס. הכול השתבש לי ואני לא באה :( אבל תהנו

אתם

לליטליי וניצנושש אני לא יוכל להגיע תכנסו..

אופפפפפ אני נישבעת לכם אני בוכה עכשיו וגם רושמת את ההודעה אתמוןל שברתי במסיבות יום העצמאות את הרגל עכשיו אני עם קביים... בבית חולים שאמרו לי ששברתי את הרגל אני צרחתיי על הרופאים שלא יכול להיות שאין מצב מחר הופעה של מאיה בתל אביב אני חייבת להגיע והרופא אמר לי שאין מצב שאני ילך ככה עם הרגל שבורה לגני יהושע ואני בכיתי וצרחתי ואני עכשיו בדיכאון נישבעת לכם כל היום אני בוכה... =[ אוףףף איזה בעסה כל מי שראה אותי ככה צועקת ובוכה חשב כאילו מישהו מת לי וסיפרתי להם שמאיה היא החיים שלי וזה והם בכו איתי כולם במקום להיות שמחים ביום העצמאות עשיתי אותם עצוביםם =[ מה אכפתת לי זה לא פיירר אחרי שתיכננתי וכל השבוע כל מי שראה אותי ראה איך אני מתרגשת לבת מצווה שליי לא היתרגשתי ככה כל הזמן שמעתי את השם מאיה בכיתי שאני הולכת לראות אותה סוף סוף אז תארו לכם מה עכשיו המקלדת שלי כבר מוצפת בדמעות ומחליקות לי העצבאות מצטערתת ממש ממש מצטערתת אני יביא לכם את הכסף על הפרחים כשאני יפגוש אותכם מבטיחהה =[ שיהיה לכם יום עצמאות שמח ותיזהרו מטעויות כי זה משבש את כל התוכניות.. אוהבתת אותכםם ואת מאיהה המושלמתת החיים שלייי ביוש=[

urimz5

New member
שיואו איזה מסכנה...

תהיי בריאה מהר! ואל תדאגי,תיכף מאיה תוציא דיסק ויהיו לה מלא הופעות.

הנה 3 תמונות ראשונות מגני יהושע

האיכות סבירה לא יותר לצערי הרב הייתי רחוק קצת וגם הבמה הייתה גבוהה אבל בכל לא יצא לא רע

גמני מתה עליכםם ועל ליטלוש בכלל[=

אוהבת אותכם.. לא נורא ניראה אותכם בהופעות הבאות שלה ובעזרת ה' גם בקיסריה... אוהבתת אותכם

למעלה