יום פייסל
מחזיר אותי עם שקי בד מלאים כל טוב. כבר שם אני מתחילה לדמיין מה אעשה בקולרבי הנהדר שרואים עליו שהוא בעונתו, בכרוביות הבהירות והכמעט צחות, בכרובים, בגבעולי הסלרי המלאים, בצרורות הבצל הירוק ובשומר הריחני.
אני מצטיידת בחבילה ענקית של עלי תרד טריים ומושלמים
בשתי חבילות כוסברה
כרשה, ראשי סלרי,שורשי פטרוזיליה
הרבה תפוחי פינק לידי קטנים במחיר 6 שקלים לק"ג
קלמנטינות מאיזה פרדס מקומי כי יש להן עלים ועוקצים ללא מדבקות ריחן גן עדן וטעמן של פעם לא פחות
ועוד ועוד
העונה שופעתטוב
ועכשיו
מה אבשל לשבת?
מחזיר אותי עם שקי בד מלאים כל טוב. כבר שם אני מתחילה לדמיין מה אעשה בקולרבי הנהדר שרואים עליו שהוא בעונתו, בכרוביות הבהירות והכמעט צחות, בכרובים, בגבעולי הסלרי המלאים, בצרורות הבצל הירוק ובשומר הריחני.
אני מצטיידת בחבילה ענקית של עלי תרד טריים ומושלמים
בשתי חבילות כוסברה
כרשה, ראשי סלרי,שורשי פטרוזיליה
הרבה תפוחי פינק לידי קטנים במחיר 6 שקלים לק"ג
קלמנטינות מאיזה פרדס מקומי כי יש להן עלים ועוקצים ללא מדבקות ריחן גן עדן וטעמן של פעם לא פחות
ועוד ועוד
העונה שופעתטוב
ועכשיו
מה אבשל לשבת?