יום פייסל

יום פייסל

מחזיר אותי עם שקי בד מלאים כל טוב. כבר שם אני מתחילה לדמיין מה אעשה בקולרבי הנהדר שרואים עליו שהוא בעונתו, בכרוביות הבהירות והכמעט צחות, בכרובים, בגבעולי הסלרי המלאים, בצרורות הבצל הירוק ובשומר הריחני.
אני מצטיידת בחבילה ענקית של עלי תרד טריים ומושלמים
בשתי חבילות כוסברה
כרשה, ראשי סלרי,שורשי פטרוזיליה
הרבה תפוחי פינק לידי קטנים במחיר 6 שקלים לק"ג
קלמנטינות מאיזה פרדס מקומי כי יש להן עלים ועוקצים ללא מדבקות ריחן גן עדן וטעמן של פעם לא פחות
ועוד ועוד
העונה שופעתטוב

ועכשיו
מה אבשל לשבת?
 
מה לששי?

אצלנו היום כולם במטבח חוץ...ממני
אני לא מבשלת היום בכלל
אני מריחה פלפלים ממולאים באורז אדום זרעי חמניה שבבי סויה וקוביות תפוחי אדמה, ברוטב אדום עמוס סלרי ובזיליקום

אני מריחה ירקות בתנור-גזר ת"א בצל ובטטה, מתובלים היטב

אני שומעת כרובית נחתכת להיכנס לאפיה

שמועות על מרק עדשים בהיר עם כמון וכורכום הגיעו לאזני

ואפשרות לעוגת שוקולד עשירה על בסיס שקדים או מוס תותים על בסיס קצף מי חומוס, משאירה להם להחליט

חומוס קנוי ממקור טוב, טחינה יכין הצעיר, סלט ירקות רב צבע יופיע בהמשך כמו תמיד

בנים ובנות גידלתי ורוממתי...
 

Dr T noki

New member
התפוחים לא נופלים רחוק מהעץ
וטוב שכך


מקווה שנהנית מהאוכל והמנוחה��
 
מה זה המחירים האלה

של הפינק ליידי? בת"א לפחות מחיר כפול לק"ג.
אני אוהבת קולרבי פרוס כמו צ'יפס ואפוי בתנור.
חזרתי מחופשה ורק הלילה יגיע משלוח מחביביאן. בינתיים יש לי מרק טעים מהפריזר והשלמת ירקות בקטנה לסלט של הצהריים.
 
למעלה