יום פעילות אחרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...

יום פעילות אחרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...

טוב נו, לפחות לנו.
שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: מה עשיתם היום בסניף? מתי הגעתם? מתי חזרתם? מה עשיתם כסניף בסוף שנה? יוצאים למחנה? יש לכם תפקיד כלשהו במחנה? כמה חניכים רשומים בסניף? (דייי סוף שנה, אתם חייבים לדעת). כמה חניכים רשומים למחנה? אייקון לתיאור יום הפעילות? מרגישים זקנים כי נגמרה השנה? מדריכים: איזו פעולה עשיתם? כמה חניכים היו? כמה חניכים בקבוצה שלכם? איך היא עברה? צרפו את הפעולה. איזה חלק בפעולה הכי נהנהתם להעביר? הבאתם מושמוש? צילום, יש? שתהיה לכולנו המשך שנה מדהימה!! ולאלו שלא נגמר להם עדיין היום פעילות... כיףף לכם.

../images/Emo42.gifראשונה?../images/Emo12.gif

שם: נופר שכבה: חמשושית סניף: חדרה תפקיד בסניף: למלמלמלמלמלמלמלמלמים רולזזז
מה עשיתם היום בסניף? הממ... תחנות מתי הגעתם? 2 מתי חזרתם? 7 מה עשיתם כסניף בסוף שנה? יש טקס שבוע הבא יוצאים למחנה? בארורררר יש לכם תפקיד כלשהו במחנה? צוות מחנאות כמה חניכים רשומים בסניף? (דייי סוף שנה, אתם חייבים לדעת). אין לי מושג כמה חניכים רשומים למחנה? 20 + אייקון לתיאור יום הפעילות?
מרגישים זקנים כי נגמרה השנה? לא. לחוצה מהמבחנים לב'...

יום פעילות אחרון!

עונה בקצרה, שהיה כיף.. אבל ממש עצוב לי.
וגם יש עוד יום פעילות אחרי המחנה...

yaelula94

New member
לה לה לה

מי היה מאמיןןן שם:יעל שכבה:ח'(לא לעוד הרבה זמן..) סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכה ד' מה עשיתם היום בסניף?פעולהה מתי הגעתם?עזבו.. מתי חזרתם?עזבו... מה עשיתם כסניף בסוף שנה?ממש עזבו... יוצאים למחנה?כן יש לכם תפקיד כלשהו במחנה?אממ..אחראית מפקדה כמה חניכים רשומים בסניף? (דייי סוף שנה, אתם חייבים לדעת).טוב לא יודעת... כמה חניכים רשומים למחנה?בערך 20 ומתוכם 12 של י
אייקון לתיאור יום הפעילות?
מרגישים זקנים כי נגמרה השנה?מרגישה מוזר... מדריכים: איזו פעולה עשיתם?נוו פעולה... כמה חניכים היו?4=\ כמה חניכים בקבוצה שלכם?תלוי במצב רוח איך היא עברה?בסדר צרפו את הפעולה.אין לי את זה על המחשב איזה חלק בפעולה הכי נהנהתם להעביר?אין ספציפי הבאתם מושמוש?כן צילום, יש?לא טוב נגמרה השנה.. מבואסת אחושרמוטהההההה

למעלה