יום פתוח בהולמס גבעתיים. שיעורי ספינינג.

יום פתוח בהולמס גבעתיים. שיעורי ספינינג.

מחר יתקיים יום פתוח בהולמס פלייס גבעתיים. במסגרת היום הפתוח רויטל רשקובן ואנוכי נעביר שני שיעורים (בשעה 18:00 ו19:30) כולם מוזמנים... אין צורך להרשם וזה על בסיס "כל הקודם זוכה" שלא לומר "כל דאלים גבר" שלא לומר "הבא להורגך השכם להורגו" :)

Tami661

New member
אני-אני-אניייייי... ישששש!!! מגיעה על תקן

הגבר הקודם שמשכים להרוג או במילים אחרות: חסר לאמאמא של האופניים שלא יחכו לי...
(יום חמישי הותיר בי טעם של עוד
)

השיעור שלי היום. מוזיקה ומערך בגרף.

השיעור יהיה שיעור סיבולת עם עבודת מישור וטיפוס משולבים הלעיות מתבצעות על דופק מטרה של אזור 80% מדופק מקסימלי (עבודת סיבולת חזקה) והן הולכות ומתארכות (מ3 עד 9 דקות) כך שדופק הממוצע עולה במהלך השיעור. בין כל עליה לעליהה יש קטע מישור שהכוונה היא לבצע בו הגברות קצב ושינויים מינוריים בדופק. הטיפוסים יכולים להיות במינונים שונים של עמידה-ישיבה המישורים ישיבה לכל אורכם. כפי שתראו בגרף בין העליה האחת לפני האחרונה לאחרונה יש רק מישורון קטן ומנהלתי של דקה להתאפסות על מה נשאר במצברים והתאוששות מנטלית בעיקר. מעל הגרף ניתן לראות את קטעי המוזיקה שבו מתבצע כל מקטע ומתחתיו את משך הזמן. בלינק המצורף אין את קטע ההרגעה האחרון באורך 5 דקות (קטע 14) תבלו המוזיקה

S h i r 3 4

New member
עכשיו אני באמת מבואסת שפספסתי

אני אוריד את המוסיקה לפחות לעשות ספינינג בדמיון מודרך :)

מוזר...

לא הפסדתי ואני שמחה שכך
היה שיעור מעולה ואת זה אמרו גם חבריי לדיווש
תמשיך להזמין אותנו

Tami661

New member
פעם הבאה... לך עם הסגנון שלך, זה ימזער את

תחושת הסבל (שלך...) - אני בכל מקרה נהניתי למרות שהופתעתי מהסגנון המוזיקלי השונה והרגוע

spingirl

New member
../images/Emo24.gifנראה אימון מעולה

תודה אסף על ההשקעה כל הכבוד ! מישהו יכול לעזור עם תוכנת WINZIP? אין לי איך לפתוח את הקובץ :( תודה

spingirl

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifהסתדרתי

אסף מוסיקה מ ד ה י מ ה !!!

למעלה