יום פתוח במחלקה ללשון העברית

livnitom

New member
יום פתוח במחלקה ללשון העברית

ביום חמישי הקרוב, 27 בפברואר 2014, יתקיים יום פתוח ללימודי תואר ראשון בקמפוס באר שבע של אוניברסיטת בן גוריון בנגב. המחלקה ללשון העברית מזמינה את כולכם בחום רב!

לפרטים נוספים היכנסו לאתר האוניברסיטה.

נתראה שם!

מיכי 10

Member
תודה רבה מאד על ההזמנה!

הנושא מעניין, כמובן!
ואישית, כיוון שבדיוק הייתי לראשונה בקמפוס של אוני' בן גוריון ביום חמישי האחרון, זה משמח אותי באמת.
הספקתי להיות שם אומנם רק בארכיון בבניין 74, אבל התרשמתי מאד מאד לטובה ממה שהספקתי לראות. ובתוכנית לבקר עוד בקרוב באוני' שלכם, וללמוד להכיר אותה, כי המקום נראֶה נהדר.
אז נראה אם יתאפשר כבר ביום חמישי הזה.
תודה,
מיכל.

uriozmor

New member
!

תודה, מיכל. אני אהיה שם כמובן, ואשמח מאוד לראות אותך. הודיעי לי אם תחליטי להגיע.

מיכי 10

Member
תודה, אורי.

רגע, איזו הפתעה! זה אתה שכתבת את ההזמנה?

הייתי רוצה לבוא, אבל בדקתי ומצאתי שיש לי איזה תור בשיבא באותו בוקר.
אנסה אולי מחר להזיז אותו. בכל מקרה, אם אחליט להגיע ליום הפתוח שלכם, מובן שאודיע לך בשמחה

מיכי 10

Member
אופס. ראיתי שזה לא אתה שהזמנת.

אבל לא משנה. ההזמנה האישית בעינה עומדת, מבחינתי.

uriozmor

New member
בוודאי

לא אני הזמנתי, אבל אני יזמתי. יש לנו עוד כמה אנשים במחלקה.

מיכי 10

Member
חחח. טוב שאתה לא לבד.

בינתיים קראתי הכל על יום העיון, על ההרשמה, על האוניברסיטה וכו'.
אז ביום חמישי הייתי שתי קומות מתחתיך במשך כמה שעות.

uriozmor

New member
זה לא סביר כל כך

ביום חמישי הייתי בליידן. סמסטר ב מתחיל אצלנו רק בשבוע הבא (הנה עוד סיבה טובה ללמוד באב"ג).

מיכי 10

Member
מה זאת אומרת היית

בליידן, אורי? בעיר ליידן אתה מתכוון?

כן, כשהיינו שם, התפלאנו מאד שכל כך שקט, ושכמעט לא פוגשים נפש חיה (חוץ ממי שנפגשנו איתם בתיאום מראש). אז שאלתי אם יתכן שחופשת הסמסטר של ב"ג עדיין נמשכת, למרות שבָּעברית כבר התחילו ללמוד (נדמה לי לפני כשבועיים), ונאמר לי שכן.
סיבות טובות ללמוד באב"ג לא חסרות בכלל! אבל לתושבי המרכז, נגיד שזאת לאו דווקא האופציה הכי טבעית, מבחינת המרחק. על השאר אכתוב לך בפרטי.
יחד עם זאת, אני מוכרחה לומר שלאוני' שלכם יש שם מצויין בכלל, וברפואה בפרט. זאת אני יודעת ממקור ראשון, מִלא מעט אנשים שאני סומכת עליהם.

מיכי 10

Member
שיהיה לכם מחר בכיף

ואולי תספרו לנו קצת חוויות אחרי זה! נשמח לשמוע (או לקרוא).

מיכי 10

Member
נהדר!

שמחה מאד בשבילכם. דווקא התכוונתי להעלות את ההודעה שלך איכשהו, אבל בסדר, בפרטי.

למעלה