יום פתוח וירטואלי..

PoisonousLitchi

New member
יום פתוח וירטואלי..

הבנתי שיש דבר כזה ב7/2, ומי שנרשם ביום הזה מקבל הנחה של 50% על דמי הרישום וערכת הרשמה מתנה.. האם זה רלוונטי גם אם אני נרשמת באינטרנט? (כלומר, אני לא צריכה בכלל ערכת הרשמה..) מישהו נרשם ככה פעם?.. איך בדיוק זה מתבצע?..

PoisonousLitchi

New member
כן, אבל

התכוונתי אם זה רלוונטי במקרה שאני רוצה לקבל הנחה של 50% בדמי הרשמה.. כי אני ארשם ביום הפתוח הוירטואלי..

PoisonousLitchi

New member
אין צורך להתעצבן.. ../images/Emo13.gif

פשוט התשובות שלכן היו די באותו סגנון אז התייחסתי רק לאחת

flutter girl

New member
התשובות שלנו לא באותו סגנון,

אני עניתי על השאלה שלך במפורש, ויטלי אמר שנדמה לו. לא מתעצבנת, זה פשוט מוריד את הרצון בכלל לעזור כשמתעלמים ממך באופן גורף.

flutter girl

New member
אני אני אני ../images/Emo3.gif

עצבנו אותי בפורום סטודנטים ככה שהייתי בנקודת מוצא של לא מוכנה לקבל התנהגויות שונות ומשונות.

TheBigBrother

New member
חחח

נו מה רצית - פורום סטודנטים זה הגיקים הכי כבדים של הטכניון ואלה שרוצים להיות כמוהם

flutter girl

New member
כן, זה רלוונטי.

אני נרשמתי דרך האינטרנט. פשוט ממלאים את כל הפרטים באינטרנט, ומשלמים את דמי ההרשמה גם שם. כל מה שצריך לשלוח בדואר רגיל זה טפסים מסויימים שהם מבקשים ודף חתום שלך (הצהרה כלשהי, לא זכרת מה בדיוק). תאמיני לי שזה מאוד מפורט במהלך ההרשמה ואין סיבה להתבלבל.

amitk80

New member
אני בזמנו נרשמתי דרך האינטרנט

וזה הלך חלק עד כמה שאני יודע. כמו שכבר ענו לך אני משער שכן מקבלים את ההנחה.. בהצלחה

EastGirl83

New member
נרשמתי באמצעות האינטרנט

ולא.. את לא צריכה את הערכת הרשמה (כי גם ככה את נרשמת באמצעות האינטרנט). את רק צריכה לעקוב אחר ההוראות שם ולשלם באמצעות הכרטיס אשראי. בהצלחה.

למעלה