יום קשה-יום של אבחנה

רגינה9

New member
יום קשה-יום של אבחנה

היינו היום (אימי ואני) במכון גריאטרי לאבחנה. ולמרות שהתכוננתי ולמרות שקראתי את מה שנכתב ע"י חברי הפורום בנושא. עדיין זה היה קשה קשה מאוד. לראות את אימי מתפתלת בניסיון לענות על שאלות יום-יומיות (איזה יום היום, חודש, שנה, שמות הנכדים וכו') ופונה אלי שאעזור לה למצוא את התשובות ואני רק יכולה לחבק אותה ולנסות להרגיע אותה ולבכות בלב. כל-כך רוצה לעזור ולא יודעת איך. בשלב זה נשלחנו לעבור בדיקת CT ורק לאחריה נקבל אבחנה סופית. עכשיו צריך לשכנע אותה (הסברים/שקרים לבנים..) אתם לצערכם מכירים את הנושא. לו רק ניתן היה להסתכל קדימה בתיקווה לתרופה שתרפא את המחלה הארורה הזו, שמתעללת במוחות האנשים היקרים לנו.

ענתי44

New member
../images/Emo201.gif

רגינה9 ליבי איתך זה מהלומה קשה לראות את זה. את האישה החכמה מתקשה למיין תמונות לפי נושאים. היא הכניסה לקבוצת כלי תחבורה גם מכונת תפירה. והתעקשה שזה עף. רציתי למות. לא מבושה מכאב. רגינה ככה זה. כאב עצום. אבל צריך להתעשת ולראות איך את מצליחה לגרד את מעט הדבר לאמא בכל הרע שאופף אותה.וזה תפקידך. אנחנו כאן בשבילך ועבורה.

אירילה

New member
אבחנה והקשיים בקבלת האבחון

אני בטוח כי כל אחד כאן בפורום ,מכיר את רגע האבחנה ותוצאותיו. לפחות מתוך היכרותי בני משפחה של חולים ,ברוב המקרים היה להם קושי בקבלת האבחון מבחנה רגשית. העובדה שיקירך עומד "להיעלם" מחייו ויום אחד גם ימחוק אותך מלוח האם שלו ,מכניסה אותך לשלב ההכחשה שהוא תוצאה ישירה של אי אמון בחיים הנורמאלים ,כלומר אולי היתה טעות באבחון?למה דווקא הוא?והשאלה הנעלמת מתודעתנו היא "מה יקרה מעשיו"? ועל כך למדע יש רק את הצפי ותשובה אין. כולנו כאן כאשר מגיע ראש השנה שלנו מייחילם לאותה התרופה הגואלת ,אולם עד אז אני תמיד מודה לאל ,על אותם רגעים יפים שיש לנו עם החולה ,ועל אותם רגעים קשים מתנחם על כך שיש לנו גם את הרגעים היפים והטובים ,וענתי היא דוגמא כל כך יפה לדבריי כאן. החיים רגינה ,מלמדים אותנו כל הזמן כיצד להיות יצירתיים ולמען אמא ,אני בטוח כי תמצאי את הדרך לכך ולנווט בין עולמה לעולמך. הפורום תמיד יעמוד לך כאן לתמיכה ,חיבוק וניחום. שיהיה לכם רק טוב גרשון

רגינה9

New member
ענתי גרשון - תודה

תודה על העידוד והעצות, הייתי זקוקה להם היום. זאת אולי גדולתו של הפורום. תמיד ימצא מישהו שיתפנה לשלוח מילה טובה, חיזוק, חיבוק ועצה טובה. וזאת בשעה שכל אחד מכם נמצא עמוק בתוך הבעיות האישיות שלו והקשיים היום-יומיים. תודה. טובה.

zs1957

New member
צוות הההסברה - עידכון מקום ושעה

בוקר טוב גרשון, אנא עדכן את צוות ההסברה על מקום ושעה למפגש ב- 23.2.06 . עידכון מוקדם יעזור לאנשים להתארגן במציאת סידור לטפל ביקיריהם. אם יש דברים נוספים על מה שכתב צוות ההסברה אז תכתוב לנו כדי שנרכז את הכל לדף אחד וכל אחד מאתנו יקבל.גרי רוט אמר שיהיה במפגש. לעמותה יש לוביסט בכנסת צריך לשאול את גרי האם ניתן לשתף עמו פעולה ולדחוף את הענינים אצל האנשים הנכונים לאחר הבחירות כמובן, למי יש ראש לדבר אתנו כעת לפני הבחירות? תודה על שיתוף הפעולה. יום טוב, זהבה שחם

למעלה