יום קשה נוסף..עוד חללים של פעולות איבה

הדסהש1

New member
יום קשה נוסף..עוד חללים של פעולות איבה

ילדים שנפגעים שלא יזכרו את הוריהם..סבים וסבתות שיגדלו ,את נכדיהם...איך יפתרו את הבעיה ? ואיזה פיתרון יש?

מינהר

New member
אני חושבת שכולנו זוכרות את הזמן שלפני

1967, כשיהודים לא יכלו להגיע להתפלל בכותל. אפילו לא כתיירים.
אז עכשיו זה לא כך, ואני מעריכה את זה. למרות שבזמן כזה, רצוי לא להצטופף שם.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר קשה...שמעתי הבוקר שמדברים על

חומת מגן 2.
חומת מגן הראשונה היתה לאחר הפיגוע במלון פארק בנתניה.
זה היה ממרץ 2002 עד מאי...
היה זה כשנה לאחר שהגענו לגור בגלבוע... המבצע החל בג'נין
ובכניסה ליישוב שלנו הוקם חפ"ק קדמי...
זכרונות קשים...
השגים מדיניים
במהלך המבצע נתפסו מסמכים רבים מהם עלה כי ערפאת קשור לטרור ומממן אותו, וכי ערב הסעודית מממנת פעילות טרור פלסטינית ותומכת במשפחות המחבלים המתאבדים.
בעקבות התוצאות ההרסניות של מבצע זה כלפי הטרור הפלסטיני, היו גורמים פלסטינים שביקרו את דרכי התנהלותו השלטונית של ערפאת וקראו לעשות חשבון נפש. ברם, ערפאת המשיך בעידוד הטרור כאשר הוא נצור במוקטעה.
בעקבות החומר המודיעיני שנתפס בחומת מגן, שלל הנשק הבלתי חוקי שנמצא במוקטעה, מעורבות ערפאת בפרשת אניית הנשק קארין איי ומסמכים של הרשות הפלסטינית שיירט המודיעין הישראלי הקושרים אותו לפעילויות טרור, ובהם הוראות של ערפאת לתשלום 20,000 דולר לגדודי חללי אל-אקצא (ארגון טרור המסונף לפת"ח), השתכנע נשיא ארצות הברית ג'ורג' ווקר בוש שערפאת אינו פרטנר והחליט להחרימו. הבידוד המדיני של ערפאת (שאילץ אותו למנות שני ראשי ממשלה, מחמוד עבאס ואחמד קריע, שאת כהונתם הוא ניסה לטרפד) נמשך עד למותו ב־11 בנובמבר 2004.
האם זה סופו של מחמוד עבאס?? האם יכנס גם הוא להיות נצור במוקטעה?

הערבים מבינים רק כח

אבל הממשלה לא מבינה שום דבר בערבים, כלום, ומתנהגת בטיפשות כיוון שכל הזמן פוזלים לארה"ב ואירופה, מה יגידו?
וכך מטפטפים פה ושם משהו בלתי יעיל לחלוטין אבל מתרברבים כמו פושטקים, והערבים רק מתמלאים עזוז וגבורה להתנפל יותר.

השיעור הבולט בהתנהלות כושלת ומכשילה היתה התנהגותו העלובה עד עפר של נתניהו שהבטיח לחסל את תשתית הטרור ברצועת עזה , וכמו כל יתר הבטחותיו הוא ברח באמצע והשאיר את הערבים מדושני עונג.
ויפי הנפש שלא מבחינים בין ימינם לשמאלם, רק מוסיפים דלק למדורת השאיפה הערבית לחסל את היהודים ואת ישראל.

הערבי לא רק מבין רק כח, כבר אנשי "השומר" ידעו זאת, אלא רק במהלומה מוחצת.

אילו נכבשה עזה (והציבור היה מוכן באופן גורף לקורבן של פעולה כזו) היה לוקח לערבים שנים רבות מאוד להתאושש מזה אם בכלל.
אילו פלשו למוקטעה והשמידו את כל מה שצריך ולוכדים את ראשי הצפעונים למרתפי השב"כ, הגדה המערבית היתה מתרוקנת בבהלה.
אילו הכניסו גדודי צבא לסובב ירושלים בפעולות דרסטיות לחיפושים ומעצרים, היתה תופעת יידוי האבנים וירי על ישראלים נפסקת.

אבל מה שעושים היום הממשלה וחבריה שיותר איכפת להם הכסא, זה מעט מידי ומאוחר מי, מעט עד כדי שום דבר.
ומי סובל ? הציבור.
העיקר, בבחירות הבאות לבחור רק נתניהו לכהונה חמישית, ולהזדרז כי הערבים נוהרים בהמוניהם לקלפיות, כי רק לנתניהו מותר לדפוק את עם ישראל.....

מינהר

New member
מאיר, אני לא חושבת שלכבוש את עזה זה

רעיון טוב. אפילו המצרים לא רוצים את עזה ובונים תעלות.
בענין יו"ש אתה צודק. חשוב ללכוד את ראשי הצפעונים, ושהשאר יברחו בבהלה. יש הרי ארצות ערביות מצוינות. למה להם להתברבר פה עם המדינה הציונית ה"פושעת"?

אין הכוונה לשבת או לספח את עזה

אופי המקום לא ישתנה, ולא השתנה מאז ימי התנ"ך, כבר אז עזה היתה מוכרת לשלילה.

אבל אם פושטים על מפקדות החמאס, מחסלים את המאגר העצום של אמצעי לוחמה, הורסים את המנהרות, משמידים את כלי הנשק שלהם, מעבירים את הבכירים למרתפי השב"כ, אחרי נקיון יסודי, אפשר לצאת משם.

לגבי רצועת עזה, אני לא מצליח להבין אם מצרים נעלה את שעריה בפני העזתים, למה אנחנו מעבירים להם 800-900 משאיות מזון והספקה כל יום (!!!) למה כל העולם צועק על ישראל ולא על מצרים שנעלו את השערים ?

כי ההסברה שלנו היא אפס מוחלט אחד גדול.

בזמנו פניתי למשרד החוץ בבקשה לקבל חומר הסברה שאוכל להשתמש בו בחו"ל.
הם שלחו לי תקליטור עלוב בו רואים ילדי גם ערבי מחופשים לשאהידים......
זו התת-רמה של ההסברה הישראלית.

מה שאני עשיתי:
1. אספתי סרטוני "צבע אדום"
2. תמונות אמיתיות של פיגועים עם גופות וחלקי גופות
3. מידע על כמויות התחמושת של החמאס
4. אמנת החמאס הקוראת להשמיד את ישראל
5. אספתי סירטונים המראים איך אנשי החמאס משמידים את אנשי הפתאח בהמוניהם
6. סירטונים בהם מראים איך החמאס משתמשים בילדים כבמגן חי.....
7. והמצחיק מכולם: כאשר מישהו רוצה לטעון ששדדנו את האדמות מהערבים, אני שואל אותו אם הוא מאמים באלוהים ובברית הישנה, הוא עונה בוודאי שכן, ואז אני מראה לו בתרגום ליוונית את הקטע בו אלוהים מבטיח לאברהם שכל הארץ שהוא רואה לפניו היא שלו ושל כל בניו אחריו.

זו הסברה.

מינהר

New member
מאיר, אין ברירה, אלא להעביר להם מזון.

הרי אנו לא מרשים להם לייבא דרך הים או האויר מחשש שייבאו נשק במקום מזון.

השאלה העיקרית הנשאלת:

למה העולם תוקף את ישראל ולא את מצרים הערבית שחסמה את שעריה בפני העזתים ??? הרי ישראל היא ארץ אוייב עבורם.....

חוץ מזה שלא מונעים מהם שום דבר, אלא רק דורשים שכל ספינה בדרך לנמל עזה, תיבדק על ידי ישראל ותקבל אישור מעבר.
הם מסרבים כי הם רוצים להבריח כמה שיותר נשק להשמיד סוף סוף את ישראל, כדי שיוכלו להמשיך ולהסתכסך בינם לבין עצמם......
(כמו החרדים, כשהם לא נלחמים בחילוניים, הם מנהלים מלחמות מטופשות בין הפלגים השונים).

מינהר

New member
מאיר, באמת למה? כי ישראל קטנה, ומוסלמים

שקרנים, רצחנים ומרושעים - יש מיליארד.
היום בבי בי סי היתה כותרת- פלסטיני נורה בירושלים!
ואגב- 2 יהודים נהרגו. כאילו אין קשר.
רק אחר תקנו שהוא רצח את היהודים ונהרג.
אז למה? מי שמסר את המידע היה מוסלמי, או הכתב האנגלי היה אנטישמי. כמה פשוט.

למה האו"ם נגדנו? כי הרוב מוסלמים.

למה אנגליה מחרימה אותנו ? כי למוסלמים כבר יש כח השפעה שם
וכן הלאה.

רק היום אירופה מתחילה להבין שהערבים הם לא עם רומנטי הרוכב על גמלים במדבריות ונוטה אוהלים בסגנון לורנס-איש-ערב.
רק שזה מאוד מאוחר, עם מעם 70.000.000 מוסלמים, כאשר לא נעשים נגדם שום צעדים ממשיים.

לכן אנחנו צריכים להגן על עצמנו בכל הכח, כיוון שאנחנו לבד במערכה.

מינהר

New member
יוליקה, סעודיה הצבועה. עוד רוצה הסכם

עם ישראל, שיחליש אותנו מאוד.

מינהר

New member
הפרופ' לתורת המשחקים אומן בדעה של רובנו,

שאין להציע סתם ויתורים לפלסטינים, כי זה משדר חולשה ומעודד אותם לתקוף.
הוא מביא כדוגמא את הרומאים, שנהנו מ-200 שנות שלום בזכות המדיניות שלהם- הרוצה בשלום יכון למלחמה. והם דכאו מרידות ביד ברזל. [כידוע לנו].
לדעתו כל "השלום עכשיו" וה"פוסט ציונות" זו שגיאה רצינית. כי אם אנו איננו מאמינים בזכותנו על הארץ הזו, איך העולם יאמין?
לדעתו אפשר להגיע להסדר שלום, רק אם הצד השני יחשוש מתגובה קשה מאוד שלנו על הפרה.http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001071137#fromelement=hp_firstarticle

למעלה