יום קשה

hregev

New member
יום קשה

יום קשה עבר עלינו היום, אישי מרגיש זמן ממושך צריבות באזור הבטן והחזה וכל הבדיקות והצילומים שעשה לא מצאו כלום , בשני הלילות האחרונים הוא הרגיש רע בלילה ונתתי לו בשני המקרים כדור ללב מתחת ללשון (קורדיל) וכשנהיה לו יותר טוב הבנו שזה מהלב, בבוקר הלכנו לרופאה המשפחתית והיא הפנתה א6ותו לחדר מיון וכך בילינו עד שעה שלוש בבי"ח השרון. לבסוף לא אשפזו אותו והפנו אותו לרופא גסטרו, אני מקוה שנוכל להתגבר ונעבור את הלילה בשלום. עירית פ"ת לא עוזבת אותי , לאחר שהייתי בטוחה שאישרו לי את ההנחה בת 80% שלחו לי מכתב שמועצת העיר לא מקבלת זאת. זה לאחר 4 פעמים שאישרו את ההנחה המקווה ולאחר מכן ביטלו, מדובר על השנה הנוכחית (2007) פניתי אל עורך-דין שכתב להם מכתב והגשתי אותו במח' הכספים בתקוה שאקבל תשובה חיובית, בינתיים היום קיבלתי מכתב מההוצאה לפועל. נראה איך נצא מזה, אין גבול לחוצפה שלהם. טובה - עניתי לך על המסר אבל אני לא יודעת אם עשיתי נכון. כתבתי גם שמחר אנחנו נפגשים בעמות האלצהיימר בפתח-תקוה, רח' ז'בוטינסקי 4 בבית המתנדבים, נשמח אם נוכל להכיר אותך שם. להתראות לכולם חני

ענתי44

New member
חני ../images/Emo24.gif

כמי שמטופלת במרפאת גסטרו, אני רוצה לומר לך שטוב עשה הרופא שהפנה את אישך לשם. יערכו לו בדיקות מקיפות ולאחר שישללו אפשרויות, ייתכן ויקבל כדורים שימנעו את הכאב שלו.. בקשר לעיריית פתח תקווה, הם חצופים. אני מקווה שהעוך דין שלך יטפל בעניין ובמהרה. מאחלת לך שמחר יהיה יום טוב יותר.

hregev

New member
../images/Emo24.gif ענתי יקרה

קודם כל תודה על תשומת הלב. אישי עבר בזמנו ניתוח להצרת קיבה ומאז התחילו הצרות שלנו,אם זה בהקאות ואם זה בכאבים , התחלנו את זה בכך שנפתחו התפרים בבית. מאז הוא סובל מכאבים וצריבות אבל בשנה האחרונה זה החמיר, עשינו כבר את כל הבדיקות האפשריות, אבל נמצאו שברים נוספים שלהם לא ציפינו, בנוגע לקיבה אף אחד לא יכול לענות, הרופא הגסטרו עשה לו בדיקה (שכחתי מה שמה) עם צינור דרך הגרון בהרדמה חלקית, ולא הצליח למצוא דבר כי המעבר שם צר מידי והמצלמה אינה עוברת, כך אנחנו מושכים את זה המון זמן וללא תוצאות. היום הרופאה צילצלה אלי ואמרה לי שתפנה אותו לרופאה טובה בת"א, מקובל עלי , ננסה גם את המהלך הזה. בקשר לתרופות שינתנו לו אולי בתוספת לתרופות שכבר יש לו (16 ביום כש-2 מהם נגד צרבות) הוא עבר הרי גם אוטם שריר הלב, דום לב עם החייאה ממושכת (שעה ורבע היה בדום לב) גם הרופאים התפלאו שהוא יצא מזה. כך שלא חסר לנו. בקשר לעירית פ"ת אני מקוה שעכשיו הבעיה תפתר, אני לא מתכוונת לוותר, בפרט ששלחו לי הודעה מההוצאה לפועל. פעם ראשונה בחיי. אני מקוה שנתראה פעם בשלב כלשהו, בשורות טובות חני

ענתי44

New member
חני צהריים טובים

צר לי לשמוע על מה שעובר על בעלך. ואני שמחה שתלכו לרופאה מומחית כדי לנסות לטפל בבעיה . מחזיקה לו אצבעות ומקווה שימצא פתרון שימנע ממנו לסבול ככה. זה ממש לא הוגן איך היקרים שלנו סובלים מכל כך הרבה דברים. ובקשר לעירייה אני מקווה מאוד שלא תשתקי להם. זו זכות מעוגנת בחוק כך שהם לא עושים לך טובה מיוחדת. בתור עיתונאית במקומון, היו לי לא מעט כתבות כאלה על קיפוח האזרח.ואני למדתי שכל מי שיושב בשקט ומוותר מפסיד, אבל אם אתה לא מתייחס לזה כאל משהו אישי נגדך ומבין שככה מערכות ממסדיות עובדות ולא מוותר אתה מקבל את מה שמגיע לך.בהצלחה

zs1957

New member
חני היקרה,

אל תוותרי לעיריה מגיע לך הנחה עפ"י החוק. טוב עשית ששכרת עו"ד לאחר שהעיריה שללה את זכאותו של בו זוגך להנחה בארנונה. ממש חצופים בעיריה. במרפאת הגסטרו יערכו לו בדיקות מקיפות ובהתאם לתוצאות יקבל תרופות שימנעו את כאביו . כל טוב והרבה בריאות. זהבה שחם

חני יקרה בוקר טוב

חני יקרה , עוברים עלייך זמנים קשים ואת אישה מאד חזקה וחכמה ואכפתית. בן זוגך צריך להיות מאושר שיש לו אותך. אני מקווה שימצאו מה הבעייה הרפואית שלו ויוכלו לטפל בה מהר. לגבי המלחמה שלך בעירייה , אל תוותרי להם. עדיין לא קיבלתי את המסר שלך. אם את יכולה להתקשר לאריאלה או לנילי והם יעבירו אלי את מה שבקשתי גם ממך. לצערי אני לא יכולה להגיע למפגש בפ"ת. היום אני מלווה את הורי לפיזיותרפיה אחר הצהריים. אני מקווה שתהנו בקבוצה. בקרוב תפתח קבוצה חדשה גם אצלנו בכפר סבא ואולי יהיה לנו קל יותר להתמודד. שולחת לך חיבוק ענק והמון כוחות להמשך הדרך. הלואי שיהיה לך קל יותר בכל המישורים, מחכה לקבל את המסר ממך. רק בשורות טובות , טובה

hregev

New member
../images/Emo24.gif ענק - טובה יקרה !

היום אפגוש את נילי ואשאל אותה כיצד מעבירים או עונים על מסר, בכל אופן בקשר להצעתך - התשובה חיובית. אהיה איתך בקשר לאחר שאתראה עם נילי. בינתיים שתהיינה רק בשורות טובות. חני

נילי41

New member
../images/Emo20.gifחני יקירתי

לבי נכמר על כל הסבל והכאב שאת ובעלך עוברים. אני מקווה שהבעיה הגסטרונומית תיפתר סוף סוף ע"י הרופאה המומחית. בקשר לבעיות בעירייה, טוב שאת לא מוותרת. עו"הד יידע איך לטפל בהם. אני מקווה שניפגש היום במפגש של קבוצת התמיכה של העמותה. היי חזקה, אין ברירה, כנראה שצריך לעבור הרבה סבל לפני שנגיע אל המנוחה ואל הנחלה... קבלי חיבוק ענק ממני

חני רפואה שלימה לאישך

אך אל תשלמי לעירייה אם הגיע לך תשלום מלא של הארנונה, תבקשי לשלם רק למים וביוב ואל תוותרי על זכותך להנחה בגלל נכות אישך. בשורות טובות

אויש...

למה נתת לו קורדיל? האם הוא סובל מהלב וישנה הנחיה כזאת? הקורדיל, כשלא לוקחים אותו על בסיס קבוע (כמוני) עושה טירוף של כאב ראש. למה?

hregev

New member
אפס שתיים

לשאלתך - כן הוא עבר דום לב עם החיאה ממושכת בת שעה ורבע , כשנסתם לו העורק הראשי ובוצע בו צינטור. כיום ההנחיה היא שבמידה ויש כאב בחזה או בבטן או מיחושים לא מוסברים או צרבת רצופה אז כדאי לנסות עם הקורדיל (כמובן שלא באופן קבוע) במידה שהכאב חולף קיימת סבירות שזה מהלב ואם לא יכול להיות שזה מסיבה אחרת חני

למעלה