יום קשה

ענתי44

New member
יום קשה

סוף השבוע שלי לבד עם אמא היה קשה. שתינו בימים קשים. אני עם ימים מאוד כואבים, ואמא, זה החל אתמול בכך שהיא היתה כעוסה. ביקשה לאכול ומערכה בידיים את האוכל. זרקה על הרצפה ולא הגיבה כל כך לניסיונות שלי. השמעתי לה שירים במחשב. זה עזר לכמה דקות. בערב, החלטתי לא להתעמת ונתתי לה קפה ועוגת גבינה. גם את העוגה מעכה.
היא לא ישנה הרבה הלילה. לא ידעה איפה היא. הבוקר היא אפתית. אין לה שמץ של מושג איפה היא, מי היא ומי אני. היא נתנה לי להלביש אותה , הגם שפחדה אבל הגיבה בחיוך לדיבור המרגיע שלי. כל הזמן אמרתי לה "אני ענתי, הבת שלך" . היא לא זכרה איך לשתות, אז לאט לאט עזרתי לה לשתות עם קש והאכלתי אותה בעוגה. ונתתי כדורים. אין חום, או סוכר ואני עכשיו נאבקת בעצמי אם להשאיר אותה בבית או לשלוח למרכז יום. הלב אומר להשאיר. ההיגיון אומר שעדיף להשאיר אותה בסדר היום. מה אגיד לכם מלחמת עולם מתחוללת בליבי שבוע טוב

מה נשמע ענתי יקרה?

מקווה שבינתיים אמא חזרה לעצמה ומאוששת יותר.
כואב מאד לשמוע כשהיא נכנסת למצב כזה, אך התקווה שלנו היא שתחזור לעצמה כמו תמיד.
מה שלומך?
האם את מתחזקת?
אוהבת, שיהיה לך יום נפלא, המון נשיקות, מתגעגעת, טובה

ענתי44

New member
יהיה בסדר

אצל אמא כמו שהיא אמרה תמיד " יום אסל יום בסל" .התחילו שוב בעיות אכילה וגם בעיות עיכול כמו לפני שנה. אבל היא תמיד שבה ומדהימה אותי. היה חשש שאני צריכה להגיע לבית חולים לחדר ניתוח להליך רפואי. ולמרבה השמחה האנטיביוטיקה החזקה מנעה את זה. כשחזרתי הביתה וסיפרתי לה היא חייכה ואמרה " תודה לאלוהים שהמציא את האנטיביוטיקה בעולם שלנו". אני הולכת ונסדקת בריאותית ומתחזקת ברוחי, לא מבחינה דתית אלא בנחישות לעבור הכל ולהתגבר על הכל עם חיוך מהלב. בינתיים אני צולעת ומתקשה ללכת עשרה מטרים אבל לא מוותרת לעצמי.

ענתיל'ה , אני דואגת לך יותר

אמא שלך תמיד מפתיעה ביכולת ההשרדות שלה , כי נראה לי שהיא דואגת לך...
גם אני מודאגת מהמצב שלך וחושבת איך היית יכולה לעזור קצת גם לעצמך, אך אין לי פתרונים, את יודעת מה מתאים לך ואני יכולה רק להתפלל שתצליחי להתמודד ובע"ה גם להבריא ולהרגיש טוב יותר בקרוב
אוהבת מאד, טובה

אויש.... לא פשוט

ענת יקירה, בגן עדן יש מקום מיוחד עם השם שלך עליו, מקום שאף אחד מאיתנו לא יגיע.... שאלוהים ישמור עליך ויהיה לך כוח להמשיך ושיהיו לך חיים ארוכים וטובים.

ענתי44

New member
כל שאני מבקשת מבורא עולם

שייתן לי חיים שעד סופם אהיה צלולה ושלא אזדקק לעזרה ואהיה עצמאית.
אכן לא קל, אבל אני שלמה עם הדרך שבחרתי. תודה על החיזוק ושנה טובה ונפלאה

למעלה