יום ראשון - בטוחה שהתלבשתן - שתפו
R Rosie52 New member 11/9/16 #3 אם היה אייקון של משרוקית הייתי שורקת לך שיהיה שבוע מעולה. החצאית הזו נהדרת. מונחת עלייך בשלמות ואני מאוד אוהבת איך שהחולצה מוכנסת בנונשלאנטיות שיקית. רוזי
אם היה אייקון של משרוקית הייתי שורקת לך שיהיה שבוע מעולה. החצאית הזו נהדרת. מונחת עלייך בשלמות ואני מאוד אוהבת איך שהחולצה מוכנסת בנונשלאנטיות שיקית. רוזי
H Happy Goth New member 11/9/16 #4 תודה רוזי'לה ואז אחה"צ אני מחליפה את החצאית בשורטס ומחליפה את הסנדלים בסניקרס ואני מוכנה להסתובביות
S shmickey New member 11/9/16 #6 חוזרת ליא' ולתקופת הדגמחים. אומנם אין לו הרבה כיסים, אבל במהות שלו הוא די דגמ"חי
H Happy Goth New member 11/9/16 #7 חייבת, פשוט חייבת מתה על הדגמ"ח חלודה שלך, נראה ממש נוח ובד נושם וכייפי ועם הסניקרס זה פשוט אליפות בעיניי! מחכה לראות אותו עם חולצות עם קצת יותר מחשוף
חייבת, פשוט חייבת מתה על הדגמ"ח חלודה שלך, נראה ממש נוח ובד נושם וכייפי ועם הסניקרס זה פשוט אליפות בעיניי! מחכה לראות אותו עם חולצות עם קצת יותר מחשוף
S shmickey New member 11/9/16 #8 חחחחחח, כמה חרשתי על הדגמ"ח הזה! נקנה ברשת האופנה האהובה עלי באותה התקופה, ריקושט והפוטובומב מאחורה פשוט נהדר  
חחחחחח, כמה חרשתי על הדגמ"ח הזה! נקנה ברשת האופנה האהובה עלי באותה התקופה, ריקושט והפוטובומב מאחורה פשוט נהדר  
R Rosie52 New member 11/9/16 #11 16 שנים עברו ולא רואים שמץ אתן כאלו מתוקות אז וברור שגם כיום. אוהבת'תכן רוזי
R Rosie52 New member 11/9/16 #10 לוק מתוקי ומקסים והסניקרס לבנות מתמיד איזה כיף הקיפול שעשית. הפרינט על החולצה והקעקוע בני דודים גם הקז'ואלים האלו שלך שיקיים ונהדרים לחלוטין. רוזי
לוק מתוקי ומקסים והסניקרס לבנות מתמיד איזה כיף הקיפול שעשית. הפרינט על החולצה והקעקוע בני דודים גם הקז'ואלים האלו שלך שיקיים ונהדרים לחלוטין. רוזי