יום ראשון ברבאק? איך עבר הסופש?
S shmickey New member 19/11/17 #2 "אני רוצה להיות בבלוג שלך" כמו הזקנים שלא יודעים להבחין בין מונחי האינטרנט בשמלה חדשה ועיגולים שחורים בעיניים, כיאה ליום ראשון!
"אני רוצה להיות בבלוג שלך" כמו הזקנים שלא יודעים להבחין בין מונחי האינטרנט בשמלה חדשה ועיגולים שחורים בעיניים, כיאה ליום ראשון!
H Happy Goth New member 19/11/17 #4 וואי וואי וואי! איזו חתיכה!!!!! שמלה מהממת, איזה צבעוניות יפההההה תתחדשי יו ביץ', מאיפה? "אני רוצה להיות בבלוג שלך" "מה המספר של גוגל?" (גוגל בחולם) זוג מהג'ורנאל זואי הישנונית, אני לגמרי מבינה אותה.....
וואי וואי וואי! איזו חתיכה!!!!! שמלה מהממת, איזה צבעוניות יפההההה תתחדשי יו ביץ', מאיפה? "אני רוצה להיות בבלוג שלך" "מה המספר של גוגל?" (גוגל בחולם) זוג מהג'ורנאל זואי הישנונית, אני לגמרי מבינה אותה.....
S shmickey New member 19/11/17 #5 זואי נימנמה במיטה של לילו! מאיפה עוד יכולה להיות השמלה? אסוס! תודה אהובתי
S shmickey New member 19/11/17 #6 הלוואי ויהיה גשם! טוב שהוספת את תמונת מעוף הינשוף כי שם רואים באמת את הצבעים כמו שצריך, אנד איי לאב איט!
הלוואי ויהיה גשם! טוב שהוספת את תמונת מעוף הינשוף כי שם רואים באמת את הצבעים כמו שצריך, אנד איי לאב איט!