יום ראשון הגיע

לי וולף

New member
לא הכרתי! יש להם דברים אחלה דברים!

לגבי השמלה שלך אני מעט אמביוולנטית. לא בטוחה איזה טקסטיל זה... אוהבת את הצבע וגם את זה שרואים שכיף לך בתוכה, אבל בגלל שהיא כ"כ סגורה למעלה בא לי נעליים קלילות יותר. אפילו סניקרס, אבל מעט פחות סגורות...

shmickey

New member
נראה לי שהזמנתי את כל הקולקציה שלהם מאסוס

עיצובים נקיים ומגניבים, איי לייק!
אני גם לא בטוחה מה הרכב הבד שלה אבל היא ממש נעימה.
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=6912193&CTAref=Saved+Items+Page
&nbsp
בכל מקרה אני חושבת שאת צודקת. בהתחלה צירפתי לה סטילטוס אבל זה פחות הסתדר לי עם הוייב הפשוט והקצת זרוק שלה.
מה אפשר לשלב חוץ מסניקרס?

לי וולף

New member
סנדלים, אספדריל, אפשר אפילו עקבים, אבל יומיומיים

למרות הבד הרך, אני חושבת שהיא יכולה לקבל טוויסט אדג'י עם מגפוני הפיפטואו שלך למשל.

נסענו לג'רזי גארדנס לשופינג

חזרתי עם 2 זוגות נעליים ו-3 חולצות עם שרוול קצר שלא נראות כמו חולצות סוף מסלול (שונאת טי שרטים וחייבת חולצות חצי שרוול לביה"ס).
&nbsp
בכל מקרה, לבשתי חולצה לבנה של קווין קליין (שנקנתה בסיבוב הראשון שלנו בג'רזי גרדנס כשרק הגענו לפה) ומכנסי ג'ינס "ליוויס".
&nbsp
לא צילמתי הפעם, מבטיחה ממחר להיות ילדה טובה ולחזור לתעד

shmickey

New member
בחולצה חדשה שחושפת קעקוע

בהתחלה לא סבלתי את הטרנד של החורים בכתפיים,
עכשיו אפשר לומר שהוא grew on me

אייבורי

New member
מגניב

&nbsp
תגידי, הנעלים הללו לא מחממות את כפות הרגליים למוות ?
&nbsp
<אל מלא רחמים, חם לי כלכך>

לי וולף

New member
מבינה ומכירה את התחושה

ממש משתדלת לשמור את הסלידה שלי מדברים מסויימים לעצמי, כי הבנתי שתמיד יש מצב שאתחרט

אני אוהבת את הלוק הזה. הוא מחמיא גם לקעקוע וגם לך

עדיין בבגדי בית

יוצאת יותר מאוחר להיפגש עם חברה ולחנות הישראלית למלא את המלאי של החטיפים והדברים הטעימים מישראל אז מבטיחה להתלבש ולצלם

&nbsp
אני חושבת שאלך על אחת החולצות שקניתי אתמול וחצאית או משהו כזה קליל וכמובן שסופסוף יש מבחר נעליים חביב לבחור מה לנעול

&nbsp

יצאתי החוצה להצטלם וברור שכולם עברו בדיוק

אז לא יצא כלום. צילמתי באמבטיה ויצא משהו סביר אבל כמובן כאשר עולה לפה זה יוצא על הצד-לא יאמן!

בסוף הלכתי על החצאית שהזמנתי מאמאזון, החולצה השחורה שקניתי אתמול (לא יודעת אם רואים אבל יש מפתח מאוד מיוחד שמתחבר במעין שרשרת חוליות).

חצאית- אמאזון
חולצה-cloths burn או משהו כזה- בג'רזי גארדנס
שרשרת- נקנתה באיזה יריד מקומי בישראל.
נעליים- סקצ'רס

לי וולף

New member
תתחדשי!

הצבע של החצאית מקסים ואני אוהבת את השילוב עם טופ שחור, למרות שממש לא רואה מה קורה שם במפתח

לדעתי את צריכה להרים את החצאית עוד טיפה'לה

עד לאן להרים?

זה הכי גבוה שהיה נראה לי שלא יראה מצחיק.
אני פחות אוהבת שרואים יותר חצאית ופחות את הטופ...
&nbsp
יש מצב שתסמני לי דרך התוכנה של הצייר לפי התמונה שהעליתי איפה החצאית הייתה צריכה להיות לדעתך?
כמובן רק אם מתחשק לך ומתאים לך

למעלה