יום ראשון ללימודים...

יום ראשון ללימודים...

אז איך התכוננתם? איך אתם מרגישים? מתרגשים? אדישים? הכל כבר מוכן? המחנך/ת נורמאלית? הגננת בסדר? איך מגיבים הילדים? איך מגיבים ההורים? שתפו, ספרו...

גם אצלי היה ככה...../images/Emo3.gif

אני כבר כמה ימים חיה ב"סרטים" על איך הוא יגיב ואיך אני אגיב. במיוחד אחרי שהיינו עכשיו שבועיים וחצי בזוגיות צמודה. בסוף הלכנו לגן, הוא ראה את ארגז הכלים החדש שהם קנו, ושכח שיש לו אמא
. וככה נגמרה לה חופשת הקיץ שלנו...

yaronxx

New member
אכן הם יודעים גם להסתדר לבד

גם כשמצליחים בחינוך הילדים יש תיסכולים :)

הממ

תשמעי עדיף על בכי והתפרצויות זעם... וחיבוק הרגל שלך עד שאת לא יכולה לשחרר אותו ממך.. יש לי מערכת נוראית של 38 שעות שבועיות..ב 5 ימים... ועוד צופים, ועוד להקות [בצפר ועירונית] משו נורא ואיום...אני מסיימת ב 3 ו 4 בצהריים בכל הימים חוץ מאחד. מעבר לשבוע קצר היה אחד הדברים הפחות יעלים שמשרד החינוך קבע... אידיוטים.

זה בשביל שיהיה לך זמן לישון../images/Emo3.gif

ביום היחיד שאת לא עסוקה עד מעל לראש. לפחות את עסוקה בדברים מעניינים רוב הזמן?

יאפ

מעניינים מאוד אפילו. אין אין על הצופים אני אומרת לך... לא הייתי מתפתחת והופכת לבנאדם שאני היום בלי זה... תכלס החיים שלי.

מכירה...

לא אישית. אחותי בצופים בחיפה ולדעתי זה גם הוסיף לה המון לחיים. אני אישית הייתי בנוער העובד והלומד. היה נחמד...

תודה

בימים טרופים אלה, כשיש המון המון תלונות על הצופים אני ממש מפחדת מהרושם שנוצר אצל אנשים כלפי התנועה. אני שמחה לדעת שחשובים כך, שאנחנו מיטב הנוער. אני בהחלט חושבת כך. ללא שום צל של ספק.

רויתג

New member
יום שני בגן חובה.

הילדים נכנסו וזרקו אותי הביתה. וזה אחרי שהבת אמרה שהיא רוצה להשאר איתי ולא ללכת לגן. היום אפילו לא נתנו לי להכנס לגן. זרקו אותי בשער. חוזרת לתת לבית צורה של בית אחרי חודשיים חופש גדול...... שנה מקסימה לכולם וזהירה בדרכים. רוית.

lilo the sexit

New member
.......

התרגשתי...התחילה לכאוב לי הבטן את האמת... ו...היה נחמד...כייף לחזור לביה"ס...לא הצלחתי להירדם...קצת פחדתי...בגלל שאני ואחת החברות שלי לא מדברות..והיא מקובל נורא בכיתה..הואי מסוגלת להסית נגדי ילדים!היא מסוגלת להגיד עליי דברים בקול רם מול כל הכיתה..ואני לא...אין לי ביטחון עצמי...אבל חוץ מזה סבבה..יש לנו מערכת זמנית..אין ממש שיעורים...ככה שאין לי ממש מה לעשות...

למעלה