יום ראשון !מחר תחילת שנת הלימודים !

יום ראשון !מחר תחילת שנת הלימודים !

הללויה !! כולם מאורגנים ?ספרים ?מחברות ? אמא של הנסיכות -מה היה בסוף עם הקניה המרוכזת ? בכל אופן - בהצלחה לכולם

ZiV GiLbOa

New member
אני כבר אחרי,

התחלנו ללמוד ב29 לחודש. ועכשיו רק חזרתי מבית ספר, יום שני של לימודים. אני חייב להגיד שאני אהיה פה פחות, הרבה פחות לצערי.

קנינו בסוף את הספרים באחת החנויות שנתנה

הנחה לתלמידי בי"ס מגדים (נדמה לי 7%). קנינו הכל חוץ מחוברת אחת בחשבון, שאפילו בדפוס של ההוצאה לאור עוד לא שמעו עליה... את מכשירי הכתיבה אנחנו קונים כל שנה באותו מקום (חנן מכשירי כתיבה בבית הדר). הכל עטוף, להכל יש ריח של "חדש"... ולאמא של הנסיכות יש פתאום פיק ברכיים. [אל דאגה, כל שנה יש לי פיק ברכיים ב- 1/9]. הנסיכה הקטנה הולכת מחר לגן חובה.

חנן לדעתי יקר מאוד !

הייתי שם מספר פעמים והמחירים שלו בין היקרים שנתקלתי ,אלא אם כן משהו השתנה בזמן האחרון.....

כן - השתנו שם דברים, ויוצא שהם זולים משאר

החנויות. יש להם מארזים של מכשירי כתיבה שהם אורזים וזה יוצא יחסית זול (מחקים לבנים, מחדדים, דבק וכו'). לכפר השעשועים לא התקרבתי אפילו - כל מעלה אדומים היתה שם בשבועות האחרונים.

כפר השעשועים -מכרה זהב לבעליו,תאמיני לי

בהתחלה התלהבתי מהמוצרים שיש להם ומהמחירים הזולים ,אבל לפעמים יוצא שהזול יקר ,המוצרים החארונים שרכשתי שם (לאו דווקא במעלה ,אלא בכל "כפר שעשועים "אחר ,היו ממש לא איכותיים (בלשון המעטה ). שיהיו בריאים....

למעלה