ציפה דריפא
New member
יום ראשון מתחילה הקרנות
אני שני ויש לי סרקומה (אוהבים אותך שני)
היום אחרי הSET UP נפל לי חתיכת אסימון שזה באמת הולך לקרות
אחרי תקופה של צחוקים,בדיחות שחורות, בכי ושיחות
עכשיו זה באמת מתקרב
ולפעמים יש הרגשה שהרבה יותר קל להתייעץ עם "אנשים אנונימיים" מאשר עם אלו שיושבים בחדר ההמתנה
בייחוד שיש כ"כ הרבה אנשים ולכי תדעי מי המטופל ומי המסייע
אני מניחה שעם הזמן גם מתחילים לקשקש כי היי אני את החופש הגדול שלי מסתבר הולכת לבלות בבית המרפא איכילוב.
סרקומה היא לא שכיחה -התמזל מזלי להיות אחד מ100 מקרים חדשים בשנה - (YEYYYYY )
אז אני מניחה שלמצוא מישהו שעובר את אותו תהליך זה כמו למצוא מחט בערימה של שחת....
ועדיין...
למה אני אמורה לצפות בתקופת ההקרנות?
אני כולי במוד חיובי שאני לא אצטרך אפאחד ושהגוף שלי יהיה חיובי כמעט כמו הMIND
ועדיין...
אשמח לשמוע איך זה באמת מרגיש? האם מההתחלה יש תופעות לוואי? אולי אין בכלל תופעות לוואי? מה יכול להקל? להגיע לבד? משפחה-חברים?
בחודש האחרון סירבתי לשמוע עצות,סירבתי להתייעץ, סירבתי לשמוע על "חבר של אחות של.... היה לו סרטן והוא...#$%%%$
אבל עכשיו אני מוכנה...
לא בא לי להיות לבד
שני
אני שני ויש לי סרקומה (אוהבים אותך שני)
היום אחרי הSET UP נפל לי חתיכת אסימון שזה באמת הולך לקרות
אחרי תקופה של צחוקים,בדיחות שחורות, בכי ושיחות
עכשיו זה באמת מתקרב
ולפעמים יש הרגשה שהרבה יותר קל להתייעץ עם "אנשים אנונימיים" מאשר עם אלו שיושבים בחדר ההמתנה
בייחוד שיש כ"כ הרבה אנשים ולכי תדעי מי המטופל ומי המסייע
אני מניחה שעם הזמן גם מתחילים לקשקש כי היי אני את החופש הגדול שלי מסתבר הולכת לבלות בבית המרפא איכילוב.
סרקומה היא לא שכיחה -התמזל מזלי להיות אחד מ100 מקרים חדשים בשנה - (YEYYYYY )
אז אני מניחה שלמצוא מישהו שעובר את אותו תהליך זה כמו למצוא מחט בערימה של שחת....
ועדיין...
למה אני אמורה לצפות בתקופת ההקרנות?
אני כולי במוד חיובי שאני לא אצטרך אפאחד ושהגוף שלי יהיה חיובי כמעט כמו הMIND
ועדיין...
אשמח לשמוע איך זה באמת מרגיש? האם מההתחלה יש תופעות לוואי? אולי אין בכלל תופעות לוואי? מה יכול להקל? להגיע לבד? משפחה-חברים?
בחודש האחרון סירבתי לשמוע עצות,סירבתי להתייעץ, סירבתי לשמוע על "חבר של אחות של.... היה לו סרטן והוא...#$%%%$
אבל עכשיו אני מוכנה...
לא בא לי להיות לבד
שני