יום ראשון עם נעליים

חמדול

New member
יום ראשון עם נעליים

הכינו אותנו ובכל זאת. אחרי שעות של בכי בלתי פוסק.. אשמח לטיפים לאיך לעזור לתינוקי שלנו בן חודש וחצי להירדם. הוא נראה כ"כ עצבני עם הנעליים. מתי הם מתחילים להתרגל?? אפשר גם סתם לעודד בלי עצות מחכימות..

חן דיין

New member
עובר...

אנחנו באמצע השבוע השני של הנעליים, בהתחלה לקחתי את זה ממש קשה, (יש לי תאומות כל אחת עם רגל אחת ולכן שתי המתוקות עם נעליים) היה פעמים ביום שהייתי צריכה להחזיק את שתיהן ביחד ועד עכשיו זה הסתדר ועם הנעליים זה בלתי אפשרי כי צריך לתמוך בנעליים. כולם אמרו לי שזה עדיף מהגבס ואני לא הצלחתי להבין אך, באמת שזה הטריד אותי.. ואז עבר יום, יומים וגם לזה התרגלנו, הן נותנות תחושה שזה בכלל לא מפריע להן- ועדיין מחיכות מאוד בשעת חופש במקלחת. לדעתי תוך כמה ימים תתרגלי וגם הוא- במידה והוא ממשיך להראות סימנים שזה ממש מפריע לו אולי הנעל טיפה לוחצת, תנסי לתמוך בנעליים כמה שיותר כשאת מחזיקה אותו, ובסוף אל תשכחי שבכי גורם להם לישון טוב :)
מקווה שעזרתי

הסתגלות

מהניסיון שלנו עם להסתגלות לנעליים אז באמת היממה הראשונה היא הכי קשה ואפשר להבין את הקטנטנים המתוקים.
אז דבר ראשון- להזכיר לעצמך שאת עושה את הטוב ביותר עבור הנסיך הקטן ולדמיין בראש סרטונים של ילדים שלא טופלו.
בימים הראשונים הייתי כל החלפה חולצת את הנעליים כדי לבדוק אם יש סימנים או שמתחילים פצעי לחץ. אם הייתי רואה שיש אדמומיות או סימנים אחרים הייתי מניחה לנעליים לכמה דקות ואז שוב חוזרת.
וזה עובר- הם הרבה יותר חזקים וסתגלנים ממה שנדמה לנו. ההסתגלות שלנו יותר ארוכה משלהם ותראי שתוך יומיים שלושה הוא כבר יהיה פחות עצבני. ובנוגע להרדמות- מה שאת מרגישה שנכון לכם- אם צריך אז להרדים על הידיים ולהניח אחר כך. מכירה הורים שהרדימו בלי הבר וחיברו אותו אחרי שהוא נרדם.
שיהיה בהצלחה ותעדכני אם יש שיפור.

חמדול

New member
התחלתי להתעודד עד שראיתי התחלה של פצע

מקווה שעם ההנחיות של ד"ר פנסקי- לשים פלסטר ,זה יעבור לפני שבת ולא נצטרך לחשוב בשבת מה לעשות אם נראה שהפצע מחמיר...
תודה על התמיכה!

תחלצי כל החלפה

ותבדקי מה מצב הפצע. עם נועה לא תפסנו בזמן וחלצנו לחמישה ימים. עם גיא תפסתי כל אדמומיות קטנה בגלל שבדקתי כל החלפה והצלחתי למנוע את הפצע. אני שולחת לך טלפון בפרטי אם תרצי לשאול שאלה במהלך השבת

בדקתי

כל החלפת טיטול ואם היה מתחיל להיות אדום אז הייתי עושה הפסקה עם הנעליים לרבע שעה. כמובן שזה היה בתיאום עם ד"ר פנסקי. בימים הראשונים זה היה די הרבה ולאט לאט זה התמעט ונעלם

נועית37

New member
שבוע טוב,,,

מקווה שבינתיים הקטנטן התרגל והימים והלילות הפכו לקלים יותר.

תזכירי לי עם איזה נעליים אתם?

אם אתם משתמשים בג'ון מיטשל - בידקי שאתם נועלים אותם נכון (יש בלבול רב בנושא) - האבזמים כלפי פנים!!!

אנחנו בהתחלה השתמשנו באלפא פלקס, נוצר פצע לחץ, הפסקנו עם הנעליים והגענו לגיבוס חוזר כדי לא להגיע לנסיגה...

אחרי הגבס התחלנו עם נעלי ג'ון מיטשל אבל אז... נעלנו את הנעליים עם האבזמים כלפי חוץ, דבר שיצר לחץ על מקום האבזם ושוב פצע. למזלנו - הפעם תפסנו את הטעות בזמן

היום - יואב כבר בןן שנתיים וחצי. אנחנו זוכרים את הימים הראשונים - אני לא בטוחה שהוא זוכר ( :

עדכני אותנו... ואם את רוצה עידודים טלפונים - כתבי לי את הטלפון שלך בפרטי.

לילה טוב

נועה

למעלה