יום ראשון-צהריים טובים

liorhikri1991

New member
יום ראשון-צהריים טובים../images/Emo42.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: עושים בגרות חורף?אם כן,במה?

liorhikri1991

New member
צהריים מעולים לכולם...../images/Emo13.gif

היום היה יום נחמד. על הבוקר המנהלת,היועצת והמחנכת נכנסו לכיתה להרצות לנו על מה שקרה בטיול שנתי(אלכוהול וכו'),היה מפחיד
. אח"כ היה היסטוריה-סביר,יותר מאוחר היתה שעה חופשית ואז ביוכימיה-סביר,ובסוף כימיה-סיוט מתמשך,כי המורה רבה עם כולם וכולם רבים איתה,אופפפ. עכשיו אני לומד למבחן באנגלית,ומקווה להצליח(הוא מחר
). בחורף אני עושה בגרות במתמטיקה,005,וזה הולך להיות כנראה להיות נוראי,יש לי שבוע הבא מגן ואני לא יודע את רוב החומר,זה בעייתי

maiky17

New member
../images/Emo182.gifערב טוב../images/Emo13.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

היום הייתי בבית הספר [4 שעות ערבית! סיוט!], אחרי זה חברה באה לאכול אצלי צהריים, אחריזה הלכנו לאכול אצלה קינוח [
], ואז חזרתי הביתה והחבר בא אליי. אח"כ הלכתי לאימון, שם קפאו לי האצבעות עד למצב שהן הכחילו ולא הצלחתי להזיז אותן, וקבעו לי מצב של היפותרמיה
הייתי אמורה לעשות את F ו-G בחורף ולסיים עם אנגלית, אבל התבטלו הבגרויות באנגלית, ככה ש... כנראה שלא

shir92

New member
ערב טוב ../images/Emo9.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? שעתיים ראשונות לשון... היה נחמד ועבר מהר. אחר כך היה אמור להיות חינוך עם המחנכת אבל היא לא הגיעה... המורֶה להיסטוריה נכנס אלינו לשיעור היסטוריה היה בסדר. שעת היסטוריה (כתובה במערכת) - היה קצת משעמם
אחר כך היה פיזיקה- היה בסדר ועבר מהר
ואז שעה ספרות אבל באמצע השיעור אב הבית נכנס אלינו לכיתה ואמר שהוא קיבל הוראה מהמנהלת להעביר אותנו (תמידית - ולא באופן חד פעמי) לכיתה אחרת באותה הקומה אבל בסוף המסדרון בחלק של כיתות יא' (
) . אז בערך כל שיעור ספרות התבזבז... כי הוא לקח בנים מהכיתה לסדר שם את הכיתה ואת מקומות הישיבה והשולחנות - ולהביא מכיתה הקודמת שולחנות נוספים. ואז עברנו לכיתה החדשה (והענקית שלנו- הייתה בעבר שתי כיתות נפרדות אך שברו את הקיר שהפריד ביניהן) והיה בלאגן במקומות הישיבה. לאחר מכן שעה נוספת של ספרות - היה נחמד ועבר מהר. ואחר כך מתמטיקה... עדיין לא מאמינה שהבנתי את כל החומר !!
למדתי עד 15:20... בסך הכל היום עבר מהר. ואווו יצא ארוך
מתנצלת
שאלת היום: עושים בגרות חורף?אם כן,במה? אין לי בגרויות חורף - אני לומדת בכיתה י'

Retama

New member
../images/Emo9.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? בבי"ס היו לי 3 שעות גיאומטריה, והיינו רק 6 תלמידים אז היה ממש כיף
אחה"צ נסעתי לעיר עם חברה וקניתי את הנעליים המושלמות
טבע נאות חומות עם פרחים קטנים רקומים.. חיקוי כמובן שאלת היום: עושים בגרות חורף?אם כן,במה? לא.. אני רק בכיתה י'

בגרות חורף בנוהל מעצר חשוד חחחח

מחר סילבסטר ואני סוגרת לילה בבסיס.. אני הולכת לעשות שם מסיבה ולא מעניין אותי כלום.. על מה אתם הייתם ממליצים איך מעבירים לילה בכיף בסילבסטר סגורים בתוך בסיס..?

Shirley808

New member
יום ראשון../images/Emo187.gif

שעה ראשונה- תנ"ך. המורה המשיך לחפור, כמו תמיד. שעה שניה- היה אמור להיות הבעה אבל המורה, שהיא גם המחנכת, עשתה שעור חינוך... שעה שלישית- עוד פעם תנ"ך
שעה רביעית+חמישית - אנגלית. לא ממש עשינו משהו. שעתיים ישבנו בקבוצות לפרויקט שזה אומר שלא עשינו כלום... שעה שישית- היסטוריה. הכתבות ורק הכתבות. שעה שביעית+שמינית- ביולוגיה. התחלנו ללמוד על התא, איזה כיף
אני לא ניגשת למועד חורף. הייתי אמורה לגשת לשאלון 003 בחורף, אבל בסוף הכול בקיץ ב"ה.

למעלה