יום ראשון שבוע
H Happy Goth New member 13/3/16 #2 בצעיף חדש וגם בלינג חדש הצעיף מעשה ידיה של שמיקי אני מתה עליו!! וקיבלתי טבעת ושרשרת תמונות בהמשך השבוע
בצעיף חדש וגם בלינג חדש הצעיף מעשה ידיה של שמיקי אני מתה עליו!! וקיבלתי טבעת ושרשרת תמונות בהמשך השבוע
R Rosie52 New member 13/3/16 #3 תתחדשי על הכל הצעיף מעשה ידיה של שמיקי מדליק - איזה יופי של צבעים ואני בטוחה שהוא גם מפנק. מאוד אוהבת את שילוב הלוסיות של החולצה ביחד עם הג'ינס והמגפונים שהם בעצמם צמודים/סגורים כאלה והצעיף משלים לוק נפלא. רוזי
תתחדשי על הכל הצעיף מעשה ידיה של שמיקי מדליק - איזה יופי של צבעים ואני בטוחה שהוא גם מפנק. מאוד אוהבת את שילוב הלוסיות של החולצה ביחד עם הג'ינס והמגפונים שהם בעצמם צמודים/סגורים כאלה והצעיף משלים לוק נפלא. רוזי
H Happy Goth New member 13/3/16 #4 תודה רוזי'לה אני מבסוטה מזה שהצלחתי להתארגן היום במהירות שיא, גם לבחור בגדים, להתלבש ולהתאפר צ'יק צ'אק תוך 7 דק'  
תודה רוזי'לה אני מבסוטה מזה שהצלחתי להתארגן היום במהירות שיא, גם לבחור בגדים, להתלבש ולהתאפר צ'יק צ'אק תוך 7 דק'  
S shmickey New member 13/3/16 #5 7 דקות?! זה הזמן שלוקח לי להתמתח לפני שאני יוצאת בכלל מהמיטה את לבושה מקסים, אוהבת את הפשטות והנקיון של הלוק, ומאוד אוהבת את הבד העדין של החולצה (כל כך יפה לך לבן!) וממש ממש שמחה שאהבת את הצעיף
7 דקות?! זה הזמן שלוקח לי להתמתח לפני שאני יוצאת בכלל מהמיטה את לבושה מקסים, אוהבת את הפשטות והנקיון של הלוק, ומאוד אוהבת את הבד העדין של החולצה (כל כך יפה לך לבן!) וממש ממש שמחה שאהבת את הצעיף
S shmickey New member 13/3/16 #6 אני חולה.. (שוב!! ) ולכן לובשת וואנזי ארנבים. החלטתי לחסוך מכן את המראות הקשים ולהעלות תמונה של זואי מוכנה לפורים במקום
אני חולה.. (שוב!! ) ולכן לובשת וואנזי ארנבים. החלטתי לחסוך מכן את המראות הקשים ולהעלות תמונה של זואי מוכנה לפורים במקום
L La Milagrosa New member 13/3/16 #9 הבוקר באמת סתם זרקתי על עצמי מה שהיה, כמו איזה גבר אבל עכשיו הוספתי צעיף ואני יוצאת לקניון, אז חכו לחידושים כשאחזור.
הבוקר באמת סתם זרקתי על עצמי מה שהיה, כמו איזה גבר אבל עכשיו הוספתי צעיף ואני יוצאת לקניון, אז חכו לחידושים כשאחזור.
R Rosie52 New member 13/3/16 #13 בשתי האופציות (עם או ללא הצעיף) הלוק מצויין אוהבת את הלוק גם ללא הצעיף הספציפי הזה. אישית הייתי בוחרת לוותר על הצעיף כמובן כשמתעלמת ממזג האויר במדריד היום. תהני מחצי היום השני של סאנדיי. רוזי
בשתי האופציות (עם או ללא הצעיף) הלוק מצויין אוהבת את הלוק גם ללא הצעיף הספציפי הזה. אישית הייתי בוחרת לוותר על הצעיף כמובן כשמתעלמת ממזג האויר במדריד היום. תהני מחצי היום השני של סאנדיי. רוזי
H Happy Goth New member 13/3/16 #16 הצעיף מוסיף אהבתי את החולצה. יש מצב שהג'ינס גדול עליך קצת? אני לא מאמינה שזרקת על עצמך משו מבלי להתלבט טוב, ביום ראשון מגיעה לך מנוחה
הצעיף מוסיף אהבתי את החולצה. יש מצב שהג'ינס גדול עליך קצת? אני לא מאמינה שזרקת על עצמך משו מבלי להתלבט טוב, ביום ראשון מגיעה לך מנוחה