יום ראשון 13.11 בקשות

נירה63

New member
דני12 בוקר אור- החבילה עבור טיגריס תגיעה הבוק

הבקר עם אורלי וממנה אליך. תודה רבה לך על העזרה הגדולה . שבוע טוב לך.

דני 12

New member
נירה בוקר טוב דיברתי הבוקר עם אורלי

החבילה נמצאת אצל אורלי .וחבילה לטיגריס תהיה היום אחרי הצוהריים אצלנו ובמשך השבוע יגיע לטיגריס יום טוב

טיגריס2

New member
דני

כתבתי כבר שאני מוותרת עליה ולא צריכה אותה אז תודה בכל אופן על הרצון הטוב אבל חבל על הדלק בכל אופן הבן שלי סיים את שלושת חודשי המלווה ויש לנו רכב במידה ונצטרך להביא משהו יום טוב

נירה63

New member
דני 12 וטיגריס ערב טוב לכם

הדברים נתרמו על ידי קטי עבור טיגריס. אם טיגריס מעוניינת בשמחה הם שלך , ואם כבר אינה זקוקה לדעתי אפשר לפרסם ולהעביר הלאה לכל מי שיזדקק לדברים. דני ואפשרי גם לשאול ולבוק עם קטי. מקווה שהכל יסתדר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה לך דני וערב נעים וחורפי לכולם.

K a t u s h k a

New member
מבחינתי....

אני מניחה שתמיד יימצאו זוג ידיים אם ךא יותר שזקוק לדברים. אז אם יש למי להעביר - אשמח אם הדברים ימצאו בית חם

דני 12

New member
בסדר אני מעביר את למקום חם שצריכים את זה

למי שאתמול הבאתי את הדברים לאיותפים הם ישמחו מאוד תודה על התרומה אמסור מחר

מחשב?!

אני מחפש כבר המוון זמן מחשב. האם מישהו יכול לתרום או למכור במחיר סימלי? כמובן שיש עדיפות לנייד. תודה נ.ב. נא לפנות ע``ג המסרים בלבד

כן.

עדיף לי מחשב נייד מאשר נייח. כי גם קל יותר לשנע אותו ממקום למקום וגם אני יוכל לגלוש איתו באיזור שיש בו ``נקודות חמות``

ihovav

New member
מחפשים כיסא לרכב או ריפוד לכיסא כזה

ומיחם חשמלי. תודה.

זקוקה לבגדי יציאה לתינוק

הנסיך שלי בן 3 שבועות יש לי בגדים בשבילו אך בגדים לבית אוברולים מכנסים גופיות ופיג'מות ואין לי בגדים שאני יכולה לצאת איתו בחוץ אם יש למישהו אשמח מאוד.(בטח היום שיגעתי אתכם עם בקשות)מבקשת סליחה על העומס של הבקשות היום

למעלה