יום ראשון 18.11 למסירה

סנאי נדיר

New member
למסירה שידה במצב טוב.

מצאתי אותה ליד הבית שלי (מצורפת תמונה גרועה שהצלחתי לצלם) מידות: אורך - 63 ס"מ. רוחב - 59 ס"מ. השידה עשויה עץ, היא בעלת 2 קומות קרקע כל קומה היא זכוכית (יש לנקות אותה) שידה בעלת 4 רגליים, בכל רגל יש גלגל בצבע לבן ניידות קלה של השידה ממקום למקום מוסר אותה למי שרוצה - איזור האסיפה הוא כפר סבא. לפרטים נוספים פנות במסרים.

חלילית2

New member
נעלי בית ונעלי חורף לילדים..

- זוג נעלי בית חורפיות בצורת כלב מידה 22 - זוג שקפקפים (נעלי מדוזה) מידה 23-24 - זוג נעלי בית מידה 20-21 גם עם איזו בובה מקדימה - נעלי בית חמות צבעוניות מידה 20 ונעליים חורפיות לבן (לא נעלי בית!!) חומות מידה 24. האיסוף מהוד השרון. מוכנה גם לשלוח בגובינא בדואר, על חשבון המקבל.

חלילית2

New member
בגדי נשים, קצרים וארוכים..למסירה מיידית

- 4 גופיות לנשים מידה S ואחת מידה M - חולצה ארוכה מידה 40 - 2 חולצות סטרפלס מידה M - חולצה טריקו ארוכה מידה 0 - טריקו שחורה קצרה מידה 1 - גופיה קצרה בצבע ירוק זית מיידה L - סוודר שחור דק של קסטרו מידה 1 האיסוף מהוד השרון. מעדיפה למסור הכל בבת אחת. אם לא יאסף עוד מס' ימים אני זורקת הכל כי הבגאז' של האוטו שלי כבר נראה כמו מחסן.

אורגן במצב טוב

מישהי פרסמה זה עתה למסירה אורגן בן 15 שנה לערך שעדיין עובד. האורגן נמצא באזור השרון. 0506907028

כמה דברים שיש בבית אצל אחותי.

"היה לפניו עשיית מצווה ותלמוד תורה, אם אפשר למצווה להעשות ע"י אחרים - לא יפסיק תלמודו, ואם לאו - יעשה המצווה ויחזור לתלמודו". לנזקקים 5 שמן 7 סוכר 10 אורז 8 מטרנה 8 כיכר לחם לבן פרוס 4 קמח 500שקל שוברי קנייה 5 פתי בר (סגור) 8 בקבוקי שתייה 2 ליטר מפיות נייר קרמבו 2 חבילות. מחר אני אהיה בדרום ת"א אצל אחותי ונסדר הכל. הגעה עצמית.

אשמח את המטרנה

אני מנהריה איך אפשר לשמור את המטרנה לשלישיית בנות או אפשר לשלוח בגובינא ואני ישלם

תתרולי

New member
קלטות וידאו לילדים

קלטות וידאו של "בלי סודות" (כ- 12 קלטות) ועד דברים לילדים (כ- 4 קלטות). צר לי, אך אינני יכולה לשלוח את הקלטות בדואר. האיסוף ממרכז ת"א / ראשל"צ.

למעלה