יום ראשון 28.10 בקשות

מחשב?!

מי יכול לעזור? כידוע שאני מחפש כבר המווווון זמן. אז למי שיש קשרים בבקשה שיפנה אליי. מרוב לחץ אני גם מוכן לקנות את המחשב במחיר סימלי ! אם אפשר בבקשה לשלוח פרטים במסרים. תודה והמשך יומקסים. יחזקאל טל שחר לשעבר ירושלמי 2007

יחזקאל אשמח לעזור לך

יש לי מחשב למסירה שלח לי במסר טלפון ומאיזה אזור אתה יום טוב

../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif../images/Emo73.gif

יש ציוד המיועד ל"אלין של הים 27" שנמצא בקיבוץ מענית. יש לי בעיה של שינוע...לקרית ביאליק אין לנו איך להעביר את הדברים...אם מישהו מוכן לעזור תבוא עליו הברכה מדובר בספפה לסלון, פינת אוכל, שמיכת פוך, תנור ספירלה וכו'.....
כי צריכים לפנות את הציוד משם מחר מקסימום יום ג'.

נירה63

New member
תיקי נמצא פתרון לשבוע הקרוב.

דברי איתי בבקשה,אתמול בערב נמצא השינוע.

אמא של שחף כי צריכים לשנע לי דברים משם

בע"ה לצערי אני נזקקת להמון דברים וזה נימצא בקיבוץ מענית ככה הבנתי היום. מקוה שזה יגיע אלי עד יוםשישי אני חולה ואין לי רשיון ולא רכב אסור לי גם לחבר שלי אין רשיון למרות שהוא חלילה לא חולה כמוני יש לי תסמונת טוראט, אם את רוצה לדעת מהם הסיפטומים אתן לך כאן קישור או במסרים. לילה טוב נשמה טובה

תעזרו לתיקי לעזור לי אנשים יקרים../images/Emo92.gif

בעה אני חייבת את הדברים האלו נימאס לי לאכול על הריצפה די כבר גם קר לי אחרי מקלחת ואין שום ספה לשבת בסלון ואני שורדת בשיניים גם לא מרגישה טוב נפשית בגלל זה .

נירה63

New member
מירנטו משהיא ביקשה השבוע, לא זוכרת אבל

אם תדפדפי בעמודים הבאים ודאי תמצאי מי ביקשה, וכמובן תודה רבה לך.

מירנטו

New member
אולי במקום הלא נכון?

אני בבקשות?לי אין אני מבקשת אם יש למישהו למסור זה גם מה שכתבתי כנראה לא הובן נכון

naoh

New member
טירן 8 מחפשת בגדי בנים למעון נשים מוכות

אם אפשר לשמור לה זאת תודה ענת

למעלה