יום ראשון 28.10 מסירה

tuttifrutti

New member
למסירה: סיפרי רפואה

הספרים שלמסירה: Surgery A Problem-Solving Approach Surgical Diagnosis & Treatment כל הקודם זוכה.

../images/Emo87.gif מסירות

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. מיטה גבוהה (מאיקאה דגם Tromso) משולבת עם שולחן ומדף ומעמד למארז מחשב ב - 450 ש"ח. כחדשה. 5. זוג חגורות דקות לנשים. 6. 3 כוסות זכוכית (יין).

למסירה מיידית בירושלים

לול גדול + מזרן תואם. הלול למסירה בתמורה ל 2 שמיכות לילדים ו 2 שוועניות למיטת נוער נ.ב. זה לא לול מתקפל אלא מיטת לול שהחזית שלו עולה ויורדת

עפרה 22

New member
למסירה ביגדיי תינוקות גיל 12 חודשים

שקית קטנה של ביגדיי חורף בנים

עפרה 22

New member
למסירה אוניברסיטה לתינוק

חדשה רק צריך ליתפור משהו קטן בקשת מעולה של הקטנים שלי כולל ניילון האריזה

עפרה תשמרי לי בבקשה את האוניברסיטה

בס"ד אני מאוד זקוקה לזה לנכדה שלי, אמא שלה בבית חולים ואני מטפלת בה, תזכי למצוות. אכתוב לך גם מסר, ונראה איך אוכל לשנע אותו מהמרכז אלי לצפון. תודה תזכי למצוות

annavi

New member
בחברה שאני עובדת בה מפנים את חדר מחשב

זה אומר שיש מחשבים (ישנים) למסירה חלקם עובדים, חלקם רק כחלקי חילוף אבל אפשר להוציא מהם משהו טוב. כמו כן, יש כמה מסכי מחשב תקינים ומדפסות לייזר וצבע במצב די טוב הפינוי חייב להיות זריז אז אם יש מי שמוכן להרים את הכפפה אשמח אם יצרו איתי קשר

סאג 1

New member
אם אתם מעוניינים למסור הכל במרוכז-

עמותת "ציימס ישראל", מלכ"ר, שכל יעודו שיפור איכות חייהם ושיתופם המלא בקהילה של אנשים עם צרכים מיוחדים. . .מיקום רמת החייל ת"א. בני יזם העברת ציוד אליהם מהחברה בה מועסק. אם נראה לכם אנא צרו קשר עם בלה03-6445227 תאמרי שזה בעקבות הקשר שהיה בזמנו עם יואב ואריאל- ותספרו מה יש לתרומה. אם יתאים להם ישמחו מאד. יש להם כיתת הדרכה למחשבים.

למסירה פעם שניה

פנו אלי מספר אנשים בקשר לציוד שאני רוצה למסור ולא הגיעו בסופו של דבר ולא יצרו קשר בשנית. אז הציוד מוצע למסירה מחדש: סורק למחשב - חדש באריזה אם כי מדגם ישן. רדיו טייפ דיסק (הרדיו עובד אבל לא בדקתי את הטייפ והדיסק) בלנדר נא לפנות במסרים ואתן טלפון לתיאום. אני מבקש ממי שלא רציני בעניין ורק בודק לא להתקשר. אבי

למעלה