יום ראשון 4.11 בקשות

ריקילי

New member
למועדונית לילדי העדה האתיופית בנתניה.

בקשות: ספרי-ילדים, גילאי כיתות א'-ג'. בובות, משחקי חברה, דילגיות,כדורים,מכוניות קטנות, קלטות וידיאו לילדים. כל מה שיכול לשמח את הילדים. תודה.

נירה63

New member
ריקילי צהרים טובים

מכינה עבורכם כמה וכמה דברים: חוברות מעניינות, מגבות, כמה ספרים וקלטות. אעביר עם צריפינה או עם ענת. שבוע נפלא.

ריקילי

New member
../images/Emo24.gifנירה בוקר אור

תודה ענקית!!! אשמח לקבל ותודה על היוזמות,תבורכי. ריקילי

שרון611

New member
עבור חברה ללא אמצעים

מחפשת תרומת ביגוד מעבר וחורפי לתינוקת בת שבועיים ואחיה, תינוק חמוד מאד בן שנה גרים באזור ר"ג מוכנים ליסוע באוטובוס ולאסוף את הביגוד מאזור המרכז.

סוזי10

New member
שרון- יכולה לעזור קצת ואני מר"ג

אוכל להגיע אליה שלחי מסר עם טל.'

מחשב?!

מי יכול לעזור? כידוע שאני מחפש כבר המווווון זמן. אז למי שיש קשרים בבקשה שיפנה אליי. מרוב לחץ אני גם מוכן לקנות את המחשב במחיר סימלי ! אם אפשר בבקשה לשלוח פרטים במסרים. תודה והמשך יומקסים. יחזקאל טל שחר לשעבר ירושלמי 2007

אני הגבתי לך !

דיברתי עם אותו אדם. והוא אמר לי שכשהוא יהיה באזור שלי אז הוא יקפיץ לי אותו. רק שהוא לא יודע מתי זה יקרה כי הוא גר בצפון. מבינה?

חוץ מזה יש מחשב פנטיום 2 ב"אגורה"

בירושלים חשמל ומחשבים >> מחשבים תגיד לי אם יצא מזה משהו. סך הכל מנסים לעזור לך......

טוב לא משנה!

אם לא מדובר בללפטופ אז בכל מקרה אני לא יכול להכנס לאגורה משום שאני לא גולש ממחשב אלא מפון ענתיקה. אגורה לא נתמך בגלישה סלולארית. כך שזו בעיה

רותה לי

New member
מחפשים אופניי ילדים לגיל ארבע, שש ושבע - בנים

מדובר בשלושה ילדים, אחד מהם הוא הבן שלי, שניים של חברה חד הורית ועד היום לא הייתה הזדמנות לשימוש באופניים מכל מיני סיבות גרוע מצידנו שלא התעקשנו על זה קודם, אבל זה המצב כרגע אם יש למישהו, ובוודאי גלגלי עזר יוכלו לעזור נוכל להתארגן על שינוע מכל מקום בין הגליל למרכז תודות מראש ויום נפלא

ihovav

New member
מחפשים כיסא לרכב או ריפוד לכיסא כזה

ומיחם חשמלי. תודה.

1 5

New member
אשמח על מיטה למתנדבת במודיעין

מדובר במתנדבת שפועלת בעמותה במודיעין. לפעמים היא נשארת מאוחר במשרד כי אין לה רכב, וישנה על 2 מזרוני גומאוויר שמונחים על הרצפה. ראיתי אותה והיא משתעלת. משום כך היא צריכה מיטה. האם זה אפשרי לשנע מיטת יחיד לאיזור מודיעין? נראה לי שאפשר לקשור את המיטה בחבלים לגג הרכב (תוך חיזוק החבלים לדלתות הרכב). האם המשטרה מקבלת זאת?

אשת חבר

New member
זקוקה לבגדי ילדים במידות הבאות

בן מידה8-10 ממכנסיים חולצות סוודרים גופיות פיז'מות טרנינגים בת מידה 6-8 חולצות חצאיות סוודרים גופיות פיז'מות טרנינגים( לובשת מכנסיים בבית) בת מידה 2-4 חולצות מכנסיים חצאיות סוודרים גופיות פיזמות טרנינגים אשמח לקבל כל דבר שמתאים לילדים בגיל הנל, חוץ משתי בגדים אין להם כלום! אני מתביישת לשלוח אותם לגן עם תלבושת אחידה, מה גם שעוד מעט מזג האויר מתחלף ואני בכלל לא ערוכה בהתאם. אשמח לקבל מטריות עבור הילדים. תודה רבה מראש.

סוזי10

New member
אשת חבר, אארגן לך שקית לבת הקטנה

תוכלי להגיע לתחנת דלק שנפגשנו בפעם הקודמת, אם כן יידעי אותי לגבי יום ג' בשעה 13:15 בערך.

למעלה