יום ראשון 4.11 למסירה

tamidb

New member
למסירה מספר פריטים - איסוף מחולון

קנקן בריטה מגבות- גוף ופנים ספרי בישול מנורת תקרה הלוגן קטנה - לא מתאים לסלון

diklar22

New member
למסירה בגדים לארוע

שמלות שלבשה אמי בחתונה שלי, בבר מצווה של אחי. - מסאטן אחת בכתום בהיר ואחת בכחול כהה (מסאטן). - מידה 44 שמלה שלבשתי בבר מצווה של אחי - סגול בהיר מסאטן - מידה 40 חליפת חצאית וחלצה - בצבע ירקרק -מידה 44

שאלה ובקשה

איזה סוגים הם הספרי בישול שיש לך? אם אחד מהם זה מתכונים גרוזינים אז אשמח מאוד לקבל. אם תוכלי ליצור עימי קשר במסרים. תודה

tamidb

New member
הי סימה

יכולה להעביר את המגבות לאחותי ברמות השבים האם תוכלי לאסוף ממנה? אם כן אראה אותה ביום שישי או ראשון מחכה לתשובה ממך ואולי זו הזדמנות שתבואי כבר?????????????????.

../images/Emo87.gif מסירות. איזור רעננה.

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. שקית בובות וצעצועים לילדים. 5. זוג חגורות דקות לנשים. 6. 3 כוסות זכוכית (יין). 7. ספרי לימוד מחשבים.

למסירה מיידית בירושלים

לול גדול + מזרן תואם. הלול למסירה בתמורה ל 2 שמיכות לילדים ו 2 שוועניות למיטת נוער נ.ב. זה לא לול מתקפל אלא מיטת לול שהחזית שלו עולה ויורדת

שוקולתה

New member
למסירה לילדות

נעליים ומגפיים מידה 30 ו34 מצב מצויין מישהו מעונין קיבלתי לחלק מי שכן שידאג לשינוע בהקדם עד סוף השבוע הזה .

rey

New member
למסירה פינת אוכל

שלום פורום מקסים, שמחה שסוף סוף יכולה לעזור במשו. ברשותי פינת אוכל קטנה- שולחן ו4 כסאות, במצב ממש טוב . יחסית חדשים -נרכשו לפני ארבע שנים. זה לא שולחן מסיבי, משהו קטן ונחמד, עם אפשרות להפתח מ2 הצדדים. צריך לדאוג לשינוע ממני. אני גרה ברמת גן. אם צריך לראות תמונות אני אשתדל לצלם ולהעלות מאוחר יותר.

למעלה