יום ראשון
H Happy Goth New member 18/12/16 #3 TLT Total Look Tamnoon וכמעט הייתה לי פאדיחה הבוקר: שנייה לפני שיצאתי מהבית העפתי מבט למראה וקלטתי שהסוודר שלי inside out להיות אמא ולהתארגן בבוקר זה מאתגר!
TLT Total Look Tamnoon וכמעט הייתה לי פאדיחה הבוקר: שנייה לפני שיצאתי מהבית העפתי מבט למראה וקלטתי שהסוודר שלי inside out להיות אמא ולהתארגן בבוקר זה מאתגר!
R Rosie52 New member 18/12/16 #5 לוק מקסים אבל ממש הקרדיגן הזה משובח. הג'ינס כל כך בול והסוודר (זה שהיה לרגע אינסייד אאוט) המגפונים משלימים לוק ממש יפה בעיניי. אה כן והתספורת והחיוך...
לוק מקסים אבל ממש הקרדיגן הזה משובח. הג'ינס כל כך בול והסוודר (זה שהיה לרגע אינסייד אאוט) המגפונים משלימים לוק ממש יפה בעיניי. אה כן והתספורת והחיוך...
S shmickey New member 18/12/16 #9 את גורמת לזה להראות effortless איך אני מקנאה בתספורת, ממש בא לי גם! יופי של לוק ארוך ודקיק! נראה לי שהייתי מוותרת פה על הקיפולון בג'ינס ונותנת לו קצת לגלוש מעל המגפונים
את גורמת לזה להראות effortless איך אני מקנאה בתספורת, ממש בא לי גם! יופי של לוק ארוך ודקיק! נראה לי שהייתי מוותרת פה על הקיפולון בג'ינס ונותנת לו קצת לגלוש מעל המגפונים
S shmickey New member 18/12/16 #4 תאורות תאורות תאורות מסוג התלבושות שנראו לי אחלה במציאות אבל בתמונות אני לא מרוצה יש רווח קטן שלא עובק בתמונה בין השמלה למגפי הברך (יש שם גם גרביונים חומים)
תאורות תאורות תאורות מסוג התלבושות שנראו לי אחלה במציאות אבל בתמונות אני לא מרוצה יש רווח קטן שלא עובק בתמונה בין השמלה למגפי הברך (יש שם גם גרביונים חומים)
R Rosie52 New member 18/12/16 #6 דווקא עובר (לי) מצויין אולי הייתי מוסיפה שרשרת צבעונית (אבל לא מאסיבית מאוד). איזה מעולים התלתלים שלך - נראה שהשיער ממש בריא והתלתלים הסתדרו נפלא   אוהבת את הצבעים האלו עלייך, הם משתלבים לך מעולה.
דווקא עובר (לי) מצויין אולי הייתי מוסיפה שרשרת צבעונית (אבל לא מאסיבית מאוד). איזה מעולים התלתלים שלך - נראה שהשיער ממש בריא והתלתלים הסתדרו נפלא   אוהבת את הצבעים האלו עלייך, הם משתלבים לך מעולה.
H Happy Goth New member 18/12/16 #7 מאמינה לך שיש רווח שבאמת לא ממש רואים אותו בתמונה וזה מהמם ככה!! נותן המחשה להארה שלי איזה צבעים סתוויים-חורפיים, כל כך יפה לך כמה יפה לך השמלה הזאת, עווווד פליז (יש אנשים שאין להם מגפיים מעל הברך, ויש כאלה שיש להם שניים)
מאמינה לך שיש רווח שבאמת לא ממש רואים אותו בתמונה וזה מהמם ככה!! נותן המחשה להארה שלי איזה צבעים סתוויים-חורפיים, כל כך יפה לך כמה יפה לך השמלה הזאת, עווווד פליז (יש אנשים שאין להם מגפיים מעל הברך, ויש כאלה שיש להם שניים)