יום ראשון

EverMan

New member
יום ראשון

בדיוק עכשיו הסתיים בערוץ הסרטים מעיין מרתון סרטי ``כיבוש סוף העולם``. היה את מסע בין כוכבים - המפגש שמי שלא ראה אותו , בעיה שלו :). והיה את עיר אפלה סרט שאני לא שמעתי עליו אף פעם אבל היה יפה ... מומלץ בחום , בצורה כלשהי הוא מזכיר את המאטריקס רק שפה יש גזע חייזרים במקום רובוטים. אם מישהו מעוניין בתקציר שיבקש כי אין לי כח לרשום עכשיו.

dragoran

New member
האם מישהו ראה את ה-KRULL

ב-AXN ? (גם כן בראשון בלילה)

trillian

New member
כן, אני ראיתי Krull

ממש סרט יפה... AXN שמים מדי פעם סרטי מד``ב בשעה 10 בערב. חלק מהם ממש יפים. וחלק לא. דרך אגב... אתמול ראיתי ב-TCM את הסוף של הסרט ``אודיסיאה בחלל - 2001 `` או משהו כזה.. לא ראיתי אותו אף פעם וגם לא קראתי את הספר אבל יש לי הרגשה שפיספסתי פיצוץ של סרט. חבל שאין בלוחות המשדרים של העיתונים את לוח המשדרים של TCM. מנויי הכבלים לא יכולים לנצל את כל ההטבות. אני יודעת שיש בערוץ מס` 1 בממיר (לפחות למנויי מת``ב) את לוחות המשדרים של רוב הערוצים, אבל אני לא אצפה בערוץ הזה כל היום רק כדי לדעת איזה סרטים יש ב- TCM... יש לי עוד חיים חוץ מטלויזיה (כן תתפלאו) וחבל שחברות הכבלים לא עושות משהו בעניין. נ.ב. אני ראיתי גם את ``עיר אפלה``.האמת שלא חשבתי על ``מאטריקס``, אבל הוא באמת מזכיר אותו.

michael_g

New member
נצלי את האינטרנט-

יש לוחות משדרים און ליין, באתר של מת``ב לדוגמא. ולא הפסדת הרבה כשלא ראית את אודיסאה בחללץ כדאי לראות אותו, כדי לראות מה זה סרט מד``ב ``ריאליסטי``, אבל רובו פשוט משעמם בצורה שלא תאומן. לכל הפחות, אם רואים אותו, רצוי לוותר על חצי השעה הראשונה.

Boojie

New member
ורק ארשה לעצמי להזכיר,

ש``עיר אפלה`` (1998) הקדים את ``המטריקס`` (1999). שלא יהיו טעויות לגבי ``מי הושפע ממי``...

למעלה