יום רבין

יום רבין

אוקיי.. אז היום היה יום רבין .. איך התייחסו לזה אצליכם? הערות\הארות... מה אתם עושים בסניפים שקשור לרבין?

רחלונה

New member
בלי כותרת

איך התייחסו בבית ספר?? זלזול.. בסניף יום שלישי היה פעולה וטקס... יצא יפה.

orlupo

New member
היה טקס ומצגת...

אצלינו בסניף היתה מצגת וטקס (חידוש מרענן למנהרה)...

Mgedera

New member
נורא

משנה לשנה היחס של האנשים ליום הרצח נהיה נורא יותר ויותר הטקס היה כמו כל שנה, אפילו אותו הטקסט היחס של התלמידים בתיכון היה קטסרופה, כולם מחאו כפיים אחרי השירים, לא באו עם חולצות לבנות, דיברו, לא כיבדו בגרוש. ועוד רוצים לשחרר עכשיו את יגאל עמיר..נו באמת בסניף לא עשינו כלום. הרכזת החליטה שלא מתאים לעשות עכשיו טקס וגם לא פעולות שקשורות לרבין.

orlupo

New member
מסכים...

למרות שבכיתי בבצפר אחרי ששמעתי קטע... למה לא עשיתם כלום בסניף? תכלס זה דפוק...

אצלנו [:

היה מסדר של רבע שעה העוסק ביצחק רבין, ממש חבל שלא היה טקס. אח"כ היו שעתיים עם המחנכת בכיתות, שיעור חינוך.. קצת על המצב, קצת דמוקרטיה, יגאל עמיר.. והמורה עוד צריכה להמשיך איתנו בשיעור חינוך הבא. היה מעניין. אחרי זה- פשוט המשכנו ללמוד. מנהג החוזר על עצמו גם ביום השואה לגבי התיכון. בושה.

אה, ובסניף>> ../images/Emo9.gif

פינת יזכור. (שירלי ונוי- סוגדת לכן
). פעולות רבין לכיתות ג'-ה'. ולגדולים לא עשינו פעולות רבין, כי עשינו א"ש לילה לגיוסים. ככה שלצערנו, החלטנו לוותר על טקס.

A m b a G a l

New member
מסיבה לא ידועה,

או לפחות לא מובנת- החליטו בסניף שלנו לא לערוך טקס יום הזיכרון ליצחק רבין, אע"פ שאנחנו תנועת נוער- ועלינו לחנך את הנוער לדמוקרטיה ושלום. שום מערך,שום פעולה, שום טקס אפילו תזכורת קטנטונת במסדר לא הייתה. משום מה, יש כאלה שחושבים שפעולה של כוחה של קבוצה, חשובה יותר בשביל החניכים מאשר פעולת דמוקרטיה. הייתי אומרת שאני מקווה ששנה הבאה יהיה משהו, אבל קשה לי להאמין בזה. ובקשר לסיבה- לא להעציב את החניכים או משהו בסגנון. %#%#%@%@#%#^@$*^*%*%*&%*^#%*#%^*#%^#%*^#%^* בבית הספר היה עוד יותר גרוע. אגב.

יאללה 9

New member
אותו הדבר...

אצלנו היה הכי גרוע, הושיבו אותנו באולם ספורט, שזה פשוט חדר די גדול, על הרצפה, הקריאו קטע קריאה קצרצר שמקפיד לחזור על עצמו כל שנה, שרו שיר לשלום והתקווה ושיחררו אותנו, התקווה אפילו היה בלי ליווי. חוץ מזה היה עוד שיר אחד שעשו במנגינה כל כך קצבית כאילו זאת הופעה של בריטני ספירס ולא טקס רבין, או טקס רבין- גרסת הרמיקס. אף אחד אפילו לא שר את התקווה, ותאמינו לי שזה אומר משהו.. עד כמה שיורדים על הנוער של היום והכול, אנחנו בכל זאת יודעים להעריך ולכבד, למרות שלא שרים התקווה במסדרי בוקר וכאלו, בטקס מכובד באמת כל בית הספר שר.... בקיצור, אני באמת נגעלת מבית הספר שלי, ליום התלמיד יש להם ספונסר של 40000 שקל והם לא מוכנים להשקיע אחוז מתוך זה בטקס כמו שצריך לרבין. בושה וחרפה.

Rioter

New member
עדי

הייתי בטוחה שאור (לופו) כתב את התגובה הזאת, ומלמלתי לעצמי: "מממ.. גם אצלנו זה היה ככה.." עד שראיתי שזו את.
מסכימה איתך ב100%.

עדי..

האם הכוונה לאולם הספורט בבניין כיתות ז'? או לאולם הספורט הגדול והמגניב במתנ"ס? לנו היה אמור להיות במסדר הבוקר, ברחבת מסדרים בתיכון, אבל בשל הגשם זה הועבר למאולם הספורט במתנ"ס. יצא בסוף תחושה שזה דיי היה בנוי להיות טקס, אבל הכוונה של בית הספר- שלא יתקיים טקס. הייתה מאוד ברורה.

למעלה