יום רביעי בהדר יוסף

amikeren

New member
יום רביעי בהדר יוסף

רקדתי ביום רביעי האחרון בהדר יוסף המרקידים בני הדודים עופר וירון נפלאים. הם מעבירים את הערב בצורה נפלאה. אך נראה לי כי יש כמה מוקשים בהרקדה הזאת. ולכן הקהל לא מגיע. ראשית עד שכולם מתכנסים, זה לא לעניין להתחיל את הערב בריקודי זוגות. ושנית לדעתי יש יותר מידי ריקודים אתניים שלא קולעים לטעם חלק מהרוקדים. צריך לחוש את הקהל. אם מדריך רואה שבחלק מהריקודים חצי מהקהל פורש לכסאות מסביב. הוא צריך להבין את המסר. אני מאד מקווה שיצליחו בהדר יוסף, הם נפלאים. אך בשביל זה הם צריכים להתאים את עצמם לדרישת רוב קהל הרוקדים

תגובה הדר יוסף יום רביעי

צר לי לאכזב אותך. ההרקדות בהדר יוסף בימי רביעי , ולא משנה מי הרקיד שם נדונו כולם לכשלון . דודו ברזילי ישראל שיקר, ועוד ניסו את מזלם ולאחר מספר שבועות החוג נסגר למרות מאמצי שווק רבים (הגרלות,וחלוקת קלטות ). כנראה שיום רביעי הוא "מקולל" לגבי אולם הדר יוסף... וחבל הוא אחד האולמות המקסימים באזור , ובאמת לא ברורה הסיבה לכשלון. דרך אגב מי מרקיד שם?? לא שמעתי על ההרקדה הזו.

avigal23

New member
זה ברור {לפחות לי ש...

כל מדריך צריך להתאים את הריקודים לרוחם של הרוקדים ולרצון שלהם אחרת אין להם עם מי "לעשות עסק". זה כל העניין אם מרקיד ישים ריקודים שהוא אוהב ואלא הרוקדים אין לו סיכוי שיצליח...

תגובה לאביגל

לא לכך התכוונתי. רקדתי בימי רביעי גם אצל דודו,וגם אצל ישראל שיקר, ולמרות שהם הרקידו לפי בקשות הרוקדים , זה לא עזר, לא כל שכן אם המרקידים לא מתחשבים בבקשות הרוקדים.

avigal23

New member
באמת מוזר אז שבהדר יוסף לא מצליח

שום דבר....יש איזו קללה שרובצת שם או מה?
אני מאחלת להם בהצלחה בכל אופן...

לאלביגל - אין קללה!

עובדה שבימים ב´ ו- ה´ הדר יוסף ממלא אולמות!, יום ג´ שם בינוני(עם אייל עוזרי),הבעייה בימים א´ ו-ד´ אולי בגלל שביום א´ רוב אלו שרקדו בזמנו ביום א´ בהדר יוסף עם פנינה קליין עברו לבית דני לרקוד יחדיו אצל מישאל ברזילי, ביום ד´ אכן ניסו מרקידים שונים וגם אני ניסיתי לרקוד שם כאשר היה ישראל שיקר בזמנו (עם חלוקת הפרסים וההגרלות) וניסיתי לפניו עם דודו ברזילי. לדעתי ביום ד´ אין הרבה הרקדות באיזור אך אולי בגלל השעה המאוחרת שהחוגים שם מתחילים? ואולי סתם יום ד´ הוא יום מנוחה להרבה רוקדים שרוקדים בימים אחרים באיזור. אגב, יום ד´ כאשר גדי הרקיד בבית דני היה פיצוץ!

2404311

New member
תפסיקי כבר עם הגדי הזה נו.. באמת

דיי כבר בא לי להקיא ממך לי-מור

יבנאי

New member
תפסיקי כבר עם האוכל הזה נו.. באמת

דיי כבר בא לי להקיא ממך,

2404311

New member
נכון

יש משהו בדברייך באמת כל מי שמנסה את מזלו ביום הזה אוכל אותה אני חושבת שזה בגלל שכל השבוע יש מלא הרקדות מסביב ואולי ביום רביעי רוצים קצת לנוח המרקיד שם הוא ירון אלפסי ובן דוד שלו עופר באמת אין הרבה אנשים שם אבל מאוד שמח שם אני כל יום רביעי שם ואני גם נוסעת המוןןןןןןןן תבוא יהיה כייף

למעלה