יום רביעי! בוקר טוב

יום רביעי! בוקר טוב

אז יו מוצלח לכולם! בהצלחה בכל! אני מת מעייפות אני ירדם בבצפר.... אמ.... מחר יש את עובדה! (אה וסורי שלא נכנסתי) אין כל כך הרבה עדכונים לגבי מאיה כרגע אז שיהיה לכל הפורום יום מוצלח ותצביעו למאיה בטאיר היא ירדה המון....

יום טוב לכולםםם

יובללל תודה על הקישורר ובאמת כולם תצביעו!!!!!!!!! שיהיה לך יום נעיםםם ושקטט אוהבת אתכםםםם (איזהה כיףףף ההורים חזרו מלונדון עם מלאאאאאא מתנות
)

חברה אני לא יודעת מה קורה

איתכםםאתה כבר לא נכנסים לפורום וזה ממש חבל!!!!אני מבינה שלכולםםםםםם יש מלאאאא עיסוקיםם כי גם לי יש.השנה אני בי'א וזה הכי לחץ בעולםםם וגם בנוסף לזה עכשיו אני מתחילה למלצר אז בכלל זה מלאאאא לחץ....ועוד יש את הבגרויותת.....אבל אתם יודעים שאם הייתם רוצים הייתם יכולים להשקיע קצת יותר בעיניין הפורום כי הוא ממש מת!!!!!!!!ואם טוב לכם לראות אותו ככה אז בסדר..אני לא באה בטענות. אבל פשוט חבל לי על מאיה כי לפורום הזה יש המוןןןן משמעות בהמשך הדרך שלה.אולי אתם עכשיו לא מבינים את זה אבל בהמשך תבינו....

nitzangro2

New member
ליטלוש כל כך צודקתת!!!

אפילו להיכנס להגיד יום טוב כבר לא עושים פה... ואני יודעת שזה לא משהו רציני ואין לכם שום מחוייבות.. אבל כולם פה בעיקרון אומרים שהם אוהבים את מאיה ויעשו הכול בשבילה.. אז אפילו שהיא לא נכנסת לפה..אבל היא יודעת שיש לה פורום..אז לפחות נגרום לדבר הקטן הזה לעבוד.. ואז זה כבר יתפתח ואולי יפתח חלונות לדברים טותר גדולים..אז בבקשה מכם..

בהצלחה לליטל!

בהצלחה בעבודה החדשה! תמיד כיף שיש כסף רק שלך!!!! אה ובקשר לעניין שהפורום מדרדר..ץ אין לי כל כך הרבה מה להגיד... אני פשוט רץ מהחבר הזה לחבר ההוא ואז לחוג ואז לקניון... ואז אני רואה טלויזיה מכין שיעורים מתכונן למבחנים... סורי... אני לא הגוף הכי משפיע בפורום אבל גמאני משו (מקווה) אני באמת ישתדל יותר!!

urimz5

New member
אוף ליטל את מדכאת..

היו לפורום הזה תקופות הרבה יותר גרועות,אבל עכשיו בגלל חופש חנוכה,כולם נכנסו,וכשזה נגמר כולם נהיו עסוקים ועזבו,אז חזרנו לאותו מצב.אבל אני מבטיח להישאר כל הזמן עד שיצא לכם מהאף חח

נאמ- דעתי !

צוודקת אני חושבת שאני משקיעה כמה שאני יכולה אבל אם אנשים יותר יהייו פעילים נכניס יותר משחקים יותר נוסטלגיות מהכללי ונראה מה יהיה אבל אי אפשר להגיד שאנשים לא עסוקים אני כול היום ולא היה לי זמן לעשות כלום כי אני גם מתנדבת ומפוצצת עבוודות ושיעורים =[ ואני מתנדבת לתרומות למטרות טובות ! מחר שביתה מתחילים ב-10 :]] לילה טוב לכם !

הרגע חזרתי מהעבודה

ואני סחוטההההההההההההההה מתהההההההההה ואני גם לא מרגישה טוב התקררתי מהמקרר של המטבח של האולם...... אז עפתי לישון שיהיה לכולם לילה טובב אוהבת אתכםםם ואני כל כך שמחה שהגבתם על מה שכתבתי מואההההההה

לכולםם

אני מסכימה איתכם על המצב של הפורום וואלה גם אני לא נכנסת אליו בזמן האחרון אבל אני לא היחידה בפורום. עכשיו היה לי זמן בגלל השביתה. בתקופה הזאת יש לי כל שלושה ימים מבחן. וכל יום אני לומדת עד חמש כי מתגברים אותנו. ויש מלא בעיות בבצפר ובבית ולא תקופה קלה עכשיו. אז מצטערת שלא יוצא. אני גם בכלל לא במחשב אולי נכנסת דקה שתיים כדי לקבל איזה דף עבודה מאחד הילדים בכיתה. מקווה שתמשיכו להיכנס. אוהבת אתכם המון. תראו מחר עובדה. יום מקסים לכולם..

למעלה