יום רביעי הגדול! היום נותנים בראששש

../images/Emo13.gif../images/Emo134.gif../images/Emo59.gif../images/Emo18.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

אני טעונה ומוכנה!!! לא כדאי לשבת לידי אלא אם מישהו רוצה ל... אתמול, דנה הביאה אותי לווילי ול- 96% דופק מקסימלי. כמה שזה נכנס אתמול... למרות שהיה יחסית רגוע... אחותי, היום נותנים לא רק בראש... בסוף ימים ארוכיםםםםםםם בא הלילההההההה.... אההה, שכחתי... אמרתי כבר ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג, ספינינג

talis2

New member
וואי וואי אני אוהבת את איך שזה נשמע

ג'קי! אני מחכה שתשיר לי היום שירים בהודית כבר מחכה ליציאת חרום!כבר מתה לעשות XT מוכנה לשרוף את האופניים! ובד"צ שכחת לכתוב כמו שצריך ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ הספינינג@ הספינינג@ ספינינג@ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ ספינינג@ אני חייבת להשיג לי היום חולצה עם הספינינג@ כי אח"כ לא ימכרו אותה יותר .....

שכחתי שאסור לרשום ספינינג...

רק Spinning®
וימצא חן בעינייך יותר לראות מאשר לשמוע... סמכי עלי!!!

talis2

New member
עליך אני סומכת בעיניים עצומות !!

איפה גברת עופי מופי ?? טוב היא כנראה במצב מאוזן ... יש אנשים שיודעים לחיות

shiri 80

New member
אני מקווה מאוד שלא התכוונת אליי

זה לא עופייני לי ... בוקר אור . ואכן בסוףשיעורים ארוכים יבוא הספינינג שירי . שמתכוננת נפשית לחזור היום לספסל הלימודים (גם אם זה רק לשיעור אחד)

talis2

New member
"חזה עוף כאילו דה"...

בטח התכוונתי אליך ...בהצלחה עם הלימודים ותסיימי מהר כי עוד מעט נקבל כולללנו תביעה על זה שאנחנו משתמשים במילה ספינינג ספינינג ספינינג ספינינג ספינינג ספינינג הספינינג ספינינג ספינינג ספינינג ספינינג ספינינג ספינינג ספינינג ספינינג ספינינג תכיני את עצמך לספינינג כפול אופס שוב כתבתי ספינינג....

shiri 80

New member
האמת

היא שאין לי ממש כוח לדווש היום .. אבל נראה מה הרגליים יגידו בערב ופשוט אל תשתמשי במילה "ספינינג" ללא השורה spinnig® הינו מותג רשום של חברת Mad Dogg Athletics, Inc חוצמזה שכרגע אין לכל הנוכחים כאן אין כל כוונה או רצון מסחרי ולכן אי אפשר להגיד לא להשתמש בשם זה בדיוק כמו שלא תכתבי כאן שאני רוצה לקנות כבר את הנעלי NIKE כי זה סימן רשום .. כל עוד הכוונות טובות לא נראה לי שיכולים לעשות משהו בנידון

talis2

New member
פשששש איזה רצינות !!!

ואין מצב שאין לך כוח לדווש !!! לכי לישון שיהיה לך כוח

Tami661

New member
בין סיר לסיר חולמת להיות כבר...

בין שיר לשיר
עוד 45 דקות מתחיל השיעור לפני פחות משעה הגעתי מהעבודה+עצירת ביניים ותראו מה אני עושה במקום מקלחתתתתתתתתת!! וזה כשמחכות לי שעתיים
ואתם... אתם בטוח כבר בדרך

אז אתם עכשיו שמה הא?...

רציתי לבוא לא יכול לא עדיין לא עוד יומיים עוד אוףףףףף איתכם מקנא מ ק נ א מ ק נ א רררררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה