יום רביעי הגיע...ירדנה ארזי !

KM-AIR

New member
אני לא מגיב על ירדנה...

אני רק יכול להגיד שהיא לא כל כך נחמדה בעיני. יכול להיות שכבר נמאס לה מהמעריצים, או מהתקופה ההיא. כך זה נראה....

יומני היקר....../images/Emo63.gif....

<יש לי הרגשה אינטימית השבוע עם הפורום הזה
> אכן KM-AIR צודק. באמת יש הרגשה כזאת. ירדנה- יוצאת להקת הבנות המצליחה ´שוקולד מנטה מסטיק´ פצחה בקריירת סולו והפכה ללהיט של שנות השמונים
. בעצם, לאחד הלהיטים. היריבות העיקשת בינה לבין עפרה חזה, ובעצם בין המעריצים שלהן <זוכרים את כתם הדיו על שמלתה של הירדנה?>
, הפכה לכמעט מלחמת אזרחים- הארץ של אז נחלקה למעריצי עפרה או ירדנה <אני הייתי במיעוט שאהב לשמוע את שתיהן(אבל את עפרה קצת יותר), ורק כדי להסיר כל ספק- מעולם, אבל מעולם לא קיבלתי את תסמונת של ´וואו, היא נגעה בי!´ *צורחת*- אני ביישנית בשביל זה
>- והכל התחיל בקדם של 83´ שבו זכתה עפרה´לה על חודה של נקודה אחת בלבד. שנת 88´, אחרי שלושה נסיונות כושלים של ירדנה להגיע למשאת חייו של כל זמר אז- לשיר באירוויזיון, הוחלט לעשות לה מעין קדם-פרטי-אינטימי ובו היא מתחרה עם עצמה. הארץ רגשה וגעשה <טוב, נו- לא ממש...> - זאת הייתה פשוט שערורייה, כי אחיותיי ואני החלטנו שאם היא לא מספיק טובה לנצח בקדם אירוויזיון, כמו כולם, היא כנראה לא מספיק טובה להישלח לשם ומה פתאום עושים לה קדם פרטי? למרבה ההפתעה היא ניצחה את עצמה עם השיר ´בן-אדם´ שאישית, <טוב- אמרתי אינטימיות, לא?> די התפדחתי בשיר הזה, כיוון שכולם צחקו עליי- בתחילת השיר הראו בברור מנגן, מחייך ומאושר את- לא אחר מאשר- המורה שלי לכלי נגינה מאוד מסויים <יש גבול לאינטימיות!
>
היום היא, כאמור מגישה את תכנית הבוקר ´קפה טלעד´. היא,אגב, עדיין נראית נהדר, אבל מי היה מאמין שפעם הייתה סביבה כזאת היסטריה?

למעלה