יום רביעי הוא עושה זאת

*יערית

New member
יום רביעי הוא עושה זאת../images/Emo141.gif

הערב כשהגעתי הביתה ישב איתי האקס במטבח הציע לי ארוחת ערב עם הילדים{מה קורה לו?} ואז אמר.... דיברתי עם הילדים {להזכירכם בת כמעט 4 ובן 6}לגבי האשה שאיתה אני מתראה לאחרונה..יש לה שני בנים והחלטנו לעשות הכרות בין כולם ביום רביעי..... ומה אני אמרתי? קולולולולולולולולולולול קולולולולולולולולו
בשעה טובה אמרתי......נו ואיך הולך?זה נשמע רציני....? אכן ..הוא לא יודע עד כמה רציני...אך לי נראה שהולך להיות מגורים יחד... "לא טוב לי להיות לבד...כמה אפשר?"...בהחלט צודק... וציינתי בקטן..רק לא בכל מחיר
נו...והאם אני יכיר אותה?הוא צחק כי לפני כשנתיים הוא חשש להכיר לי את זו שיצא איתה ואני "בכוח" הכרתי אותה...נו מה אני יאכל אותה? חשש שאני יעשה לו פאדיחות...הוא כנראה לא האמין בי פעם..והיום יותר מתמיד מספר...משתף...ורוצה לשמוע את דעתי בעיניין...אולי מחפש פרגון אולי חיזוקים...ולי יש בשפע בתקווה שאכן יסתדרו הדברים על הצד הטוב ביותר.....מדובר באישה אלמנה....ז"א שאין שבתות לבד ואין כמה ימים של שקט..ואין אבא בצידו האחר....הרבה דברים שצריך לחשוב עליהם לפני שנכנסים לתמונת החיים של הילדים.. אך זה החיים שלו..ואני מוכנה להיות לצידו כמה שאוכל בכדי שיהייה לו קל יותר...אין לו שמץ של מושג מהי משפחה מורכבת אין לו שמץ שלי מושג לקראת מה הוא הולך.... אך הוא יודע שיש שם הרבה רצון להצליח....וזה בהחלט נקודה טובה להתחיל ממנה
אז הילד כבר סיפר לי הודות הילדים של חברה של אבא.... עם חיוך מבוייש ובקול מהוסס....שמא לא אפגע..ואני חיבקתי ואמרתי..אולי תשיג לך עוד חבר שיהייה שותף לאוסף הבליי בלייד שלך.

blonda3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

באתי, הצצתי, קראתי, לא יכולתי להתעלם......

ע י ן

New member
יישר כוח...../images/Emo127.gif

יערית יקרה , אני בטוחה שתעשי את הדבר הנכון. את הרי חיה עם בן זוג באהבה ושותפות... ואני אומרת שרק טוב זה יעשה אם גם האקס שלך ישקם את חייו. ילדייך לא יאלצו להתמלא רחמים על אבא המסכן... זה יסיר המון מכשולים ויאזן את הדברים. אז כל הכבוד על הפירגון לאקסך...זה מאוד חשוב. ו...בקרוב אצלי ...(לפעמים ממש בא לי לחפש לו מישהי...)

*יערית

New member
אני רצינית...../images/Emo13.gif

היתה תקופה שפשוט חיפשתי עבורו מישהי...וגם לו לא היתה בעיה עם זה....אבל לרגע עצרתי את עצמי "למה לי לסבך אחרת"?
עדיף מישהי שתתחבר אליו בלי שום קשר אליי כך יטב לכולנו}{

מזל טוב! מתנת אירוסין כבר יש לך

הכתובת של הפורום הזה כמובן. הרי הוא הולך ומקים משפחה מורכבת. אז הם בטח יוכלו להפיק הרבה ממה שהולך כאן. גם לפני וגם אחרי שיתחתנו. מצד שני... אולי לא כדאי להכניס אותו למקום שבו את שופכת את הלב בחופשיות. זה כבר לשיקולך.

yaeli4

New member
מזל טוב גדול וכל הכבוד על הפרגון

יערית. את נהדרת. הגבת נפלא בדיוק כמו שצריך. יופ נהדר והמשך דרך נכונה ובריאה,

*יערית

New member
לא למהר כ"כ../images/Emo6.gif

למרות שמתנה ממני הוא כבר קיבל...שני
זה לא בא בקלות
...זו המתנה הכי יפה שהוא מאשר שקיבל בחייו.... סיפרתי לו עוד בראשית הגרושים על הפורום הראשון שבו אני כותבת ברצינות גרושים ושכדאי לו לפחות לצפות וגם להשתתף הוא לא מוצא את עצמו בעולם הזה..ועכשיו גם שיתפתי אותו בעיניין הפורום החדש הזה ושוב אותה תשובה.... רק ש...כאן יש שינוי...אם תהייה לי בעיה אני אפנה אליך... וזה הדבר היפה ביותר ששמעתי ממנו...כי זה כ"כ נדיר שהוא פונה אלי בבעיות וברצון לשמוע את דעותיי...כך שזה החמיא לי ומה גם עודד אותי יותר. אצלינו הכל פתוח...רגשות....בקשות....וכל מה שעולה לי בראש לגבינו כהורים כמובן....אז אם הוא יקרא גם את הדברים החיוביים שאני מספרת על בן זוגי ועל כל מה שעובר עלינו כמובן שגם כאן אני שמה ברקסים על מה לשתף ומה לא...אני חושבת שזה רק יעזור לו להתקרב יותר לילדייו....הוא מבחינתו הכל מובן מאליו {כבר ציינתי שהם חברים טובים הוא והמובן מאליו?} אז זהו....שרק יהייה לו טוב ולכולנו כמובן.

עלמה2

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif

כל הכבוד לך, תגובה נהדרת, שיתוף פעולה נפלא עם הילד. לדעתי כל כך חשוב ליצור (דווקא) בתא "המשפחה המורכבת" שיתוף פעולה וביחד. כי ילדים למדים את מה שהם חווים וחיים. בהצלחה, עלמה. ושיצליח גם לו !!!!!!!

יעריתוש../images/Emo140.gif

איזה כיף לבן שלך שיש לו אמא כל כך חכמה ,מודעת ואוהבת.לדעתי תגובתך כל כך נכונה שתניב בהמשך הרגשת שחרור מרגשות אשם לבנך על חברות עם המחנה השני. תמסרי לבעלך ממני שבעינייני אלמנים ואלמנות אני הכתובת,וכתוב לי על דלת הכניסה ,ברוך הבא לחיים הקשים.....בלי אי הבנות אני מאחלת לו הצלחה אך לצערי זה השלט שלי. יערית,נורא צחקתי שקראתי שבעלך מתייעץ איתך או יותר נכון מחפש לקבל אישור על התמסדותו....הבחור לא השתחרר ממך,ונראה לי שלא רק חברתו תביא לקשר את המנוח ,(להבדיל אלף הבדלות )גם הוא יביא אותך חיה קיימת ובריאה.... הכי חשוב שהילדים שלך יקבלו כל הזמן חיזוקים ואישורים להסכמתך שמותר להם לאהוב גם אותם,וזה יהיה רווח ענק לכולם. בהצלחה

*יערית

New member
תודה לבנה,ובוקר אור../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

תודה לך על הפירגון ...הבן שלי גם כבר מכיר את האמא המשוגעת שלו ..שחושבת שכל העולם הוא קיבוץ אחד גדול
לגבי האקס שלי{לא בעלי יקירתי...
}לא יודעת למה הוא נכנס.. נדמה שכל סיפור דומה יש בו תוצאות דומות והשלכות דומות אך אולי לא כך...ואני מקווה מאוד שהנחיתה שלו בצילם תהייה רכה ...הוא למעשה לא משתף אותי בכל דבר בחייו במיוחד לא בקשרים עם נשים...אני זו שמושכת אותו בלשונו.. הפעם זה היה מיוזמתו...כשרק שמעתי עליה מלפני שבועיים שאלתי מי ומה ובת כמה וכמה ילדים?הוא אמר שהשאלות שלי לא רלוונטיות.. נו טוב בסופו של דבר הוא אמר
אבל הפעם הוא זה שפנה אליי וזה מכיוון שהוא רצה לספר לי על המפגש ולא שאדע על כך דרך ילדיי..כמו בפעם האחרונה שזה קרה ומאוד נעלבתי על החשאיות שלו בעוד שהוא כמו בן בית אצלי ויש בינו לבין בן זוגי מערכת יחסים ידידותית... בכל אופן.....כשהוא יגע לגשר ויבקש אני אושיט את היד בכדי לעזור לו לעבור אותו..אין מה לעשות הוא תמיד יקבל את עזרתי מכיוון שהוא אבא של ילדיי כך אני רואה את זה בכל אופן.. יום מקסים לכולם

עלמה2

New member
בוקר טוב יערית../images/Emo13.gif

אני מקנאה במערכת יחסים שאת בעצם הצלחת ליצור בעזרת החכמה והתבונה. ולראות לנגד ענייך את טובת הילדים והשלווה הנפשית. אני התפללתי ימים וליליות שה - אקסית שלנו תינשא או לפחות תיצור איזה שהיא מערכת יחסים שתעסיק אותה ותתעסק איתה ולא בחיים שלנו,אבל זה לא קרה. גם אני חפסתי לה. היא אוהבת לנהל מערכות יחסים עם נשואים בכדי שלא תיצור כל מחויבות. ושוב כל הכבוד לך שאת רואה בו את אבא של ילדייך, זה כל כך חשוב לגדילה ולהתפתחות של הילדים. את נוהגת נהדר. אני כל כך מתחברת אליך ואני כל כך רצתי ועדין רוצה ואני מקווה שזה עדין יקרה, שתיווצר במשפחתנו שלנו משהו כזה שאפשר לדבר פתוח עם הילדים שלו ושירדו להם כל המחסומים והחומות שנוצרו במהלך השנים ושהרעל שהוזרע להם יתמוסס. ככל שבני גדל והשאלות מתחילות להישאל ומה שעצוב בכל הסיפור הזה שבני כל הזמן אומר שהוא אוהב אותם והוא כל כך רוצה שהם יבואו ושהוא יכיר אותם יותר ולא רק דרך אלבום התמונות ומפגש של פעם בחצי שנה. הוא גם מספר לכולם שיש לו אחות גדולה והיא חיילת. הוא כל כל סקרן לפגוש את אמא שלהם (אני לא יודעת למה ?) והכואב שהוא משהיר להם הודעות ואימלים ומצדם אין תגובה. וזה כואב לי אבל כמובן שאני אומרת לו שהם עסוקים בצבא ובלימודים. עד שהוא יבין ויגדל. טוב, יערית חזקי ואמצי ושיהיו לנו חיים נפלאים ופתוחים, אמן.

*יערית

New member
תודה עלמתי....../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

בתקווה שאצלכם יקרה מהפך.... ואני מאמינה כ"כ גדולה במהפכים...רק אם רוצים! בהצלחה ..ורואים כמה את רוצה את זה}{

למעלה