יום רביעי הוא עושה זאת../images/Emo141.gif
הערב כשהגעתי הביתה ישב איתי האקס במטבח הציע לי ארוחת ערב עם הילדים{מה קורה לו?} ואז אמר.... דיברתי עם הילדים {להזכירכם בת כמעט 4 ובן 6}לגבי האשה שאיתה אני מתראה לאחרונה..יש לה שני בנים והחלטנו לעשות הכרות בין כולם ביום רביעי..... ומה אני אמרתי? קולולולולולולולולולולול קולולולולולולולולו
בשעה טובה אמרתי......נו ואיך הולך?זה נשמע רציני....? אכן ..הוא לא יודע עד כמה רציני...אך לי נראה שהולך להיות מגורים יחד... "לא טוב לי להיות לבד...כמה אפשר?"...בהחלט צודק... וציינתי בקטן..רק לא בכל מחיר
נו...והאם אני יכיר אותה?הוא צחק כי לפני כשנתיים הוא חשש להכיר לי את זו שיצא איתה ואני "בכוח" הכרתי אותה...נו מה אני יאכל אותה? חשש שאני יעשה לו פאדיחות...הוא כנראה לא האמין בי פעם..והיום יותר מתמיד מספר...משתף...ורוצה לשמוע את דעתי בעיניין...אולי מחפש פרגון אולי חיזוקים...ולי יש בשפע בתקווה שאכן יסתדרו הדברים על הצד הטוב ביותר.....מדובר באישה אלמנה....ז"א שאין שבתות לבד ואין כמה ימים של שקט..ואין אבא בצידו האחר....הרבה דברים שצריך לחשוב עליהם לפני שנכנסים לתמונת החיים של הילדים.. אך זה החיים שלו..ואני מוכנה להיות לצידו כמה שאוכל בכדי שיהייה לו קל יותר...אין לו שמץ של מושג מהי משפחה מורכבת אין לו שמץ שלי מושג לקראת מה הוא הולך.... אך הוא יודע שיש שם הרבה רצון להצליח....וזה בהחלט נקודה טובה להתחיל ממנה
אז הילד כבר סיפר לי הודות הילדים של חברה של אבא.... עם חיוך מבוייש ובקול מהוסס....שמא לא אפגע..ואני חיבקתי ואמרתי..אולי תשיג לך עוד חבר שיהייה שותף לאוסף הבליי בלייד שלך.
הערב כשהגעתי הביתה ישב איתי האקס במטבח הציע לי ארוחת ערב עם הילדים{מה קורה לו?} ואז אמר.... דיברתי עם הילדים {להזכירכם בת כמעט 4 ובן 6}לגבי האשה שאיתה אני מתראה לאחרונה..יש לה שני בנים והחלטנו לעשות הכרות בין כולם ביום רביעי..... ומה אני אמרתי? קולולולולולולולולולולול קולולולולולולולולו