יום רביעי החבוב!

יום רביעי החבוב!

מבשר את בוא יום חמישי האהוב


אני רוצה להכין ולצלם פאי כלשהו לכבוד יום הפאי. למרות שאני אף פעם לא כותבת את התאריך בצורה האמריקאית (המעצבנת).
עוד בתכנית - חלות, מרק עדשים, ניסיון לשחזר את קציצות התרד המהממות של אחותי, ונראה מה עוד.
 

ladybug6

New member
כאן רביעי בסימן של פרודוקטיביות

הכנתי קציצות רכות של מנגולד, כרישה, פטרוזיליה וכוסברה, תפו"א ובטטה. מצופות פירורי לחם ואפויות בתנור. טעימות טעימות. הכנתי גם תבשיל בסיר אחד של פסטה עם שעועית ירוקה ואפונה ברוטב עגבניות, וסטוק חדש למקפיא של מיני-פנקייקים לפיצקית שעשויים מפירות וטופו וקמח כוסמין ועדשים וכאלה.
ועכשיו לסיום היום אני מתפנקת עם עוגה בספל וכוס תה חם. כי מגיע לי
 
אין לי מושג

מה אכין, אתמול היינו אצל פייסל מה שהניב היום תבשיל קוביות טופו גדולות בתוך קוביות קטנטנות של זוקיני,בצל, עגבניות שרי ברבעים, גזר. מלח שמן זית ומעט פלפל שחור

אורז בסמטי עם בצל ופטריות בנדיבות ,קוביות בטטה. מתובל בקארי מעט קינמון מלח ופלפל שחור גרוס

קדרה מלאה רבעי בצל, רבעי ראשי שומר וקוביות גדולות של לפת, מלח פלפל שחור גרוס שמן זית והרבה עלי אזוב טריים מהגינה

בערב אכלנו סלט מאד צבעוני קצוץ דק במיוחד

עקב שבוע מטלטל ומשונה אין לי אפילו צל של קונספט מה אכין לשבת
 
היום

העמדתי על הגז סיר מרוצף בתועפות בצל ירוק וקוביות צנון, מעל עלי כרובית מקוצצים יחד עם עלי סלק, זרעי כמון ומלח.

בתבנית בתנור שדרות עלי הסלק חתוכות עם קוביות גבעולי כרובית מעל תפרחות הכרובית הירקרקה שהבאתי.שמם זית מעט מלח ושמקי בירה.

על הכיריים עוד סיר רחב ובו בצל קצוץ מעליו קוביות תפוחי אדמה ובטטות על קליפותיהם, אפונה זעירה ירוקה מאד. מלח, פלפל שחור ושורש כורכום טרי מגורר.
 
נשמע ממש טעים!

תבשילים מהסוג החביב עלי!

אני העמדתי סטארטר ללחם לפני שיצאתי לעבודה, וכשאחזור אאפה אותו - עם קימל וזרעי כוסמין, אני חושבת
 


בתנור בחושה תפוזית נ"ג עם חצי כוס קוקוס בתערובת הקמח
וכמובן מיצתפוזים סחוטרי
 

duffa

New member
די

איך אתם מכינים את הדברים הטעימים? איך הופכים את האפיה והבישול להרגל? או שזה משהו שצריך לבוא לבד?
 
למעלה