יום רביעי ה........הנה זה בא------>

shannel

New member
יום רביעי ה........הנה זה בא------>

ה-ג-ד-ו-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה??? עוד הודעה חסרת תכלית???

איפה המנהלות של הפורום? הלסביות המשועממות השתלטו לגמרי על כל חלקה טובה פה. פותחות הודעות סתם (ועוד על סדרה דפוקה ומפגרת כמו ישנן בנות) ועכשיו פשוט סתם הודעות מפגרות. לא גדול ולא נעליים. את וכל אוכלות המשולשים מתבקשות להספיק להטריד בהודעות מיותרות.

יעל צל

New member
למקור הפנימי

תרגיע!! ולא כל מי שרואה את ישנן בנות היא לסבית, תפסיק לסווג אנשים לתגיות, וגם אם היינו מה אתה עושה מזה ביג דיל!? אפשר לחשוב! הסדרה שולטת, אוהבים אותה, זה הפורום של הערוץ, בא לנו לדבר עליה, להציף עליה ורשום שטויות, טוב? לא מוצא חן בעיניך ההודעות האלה אז אל תקרא אותן, מה הקטע?

shannel

New member
חחחח...מישהו ביקש שתקראי כל הודעה?

כי מי שאמור לדעת על מה ההודעה - יודע!! ואת לא מאלה אז.... תתחפפי.

snier1991

New member
אבל היא צודקת

3 הודעות ראשונות אותה סדרה ויש שירשורים כמו זה שהן מיותרות לחלוטין

יעל צל

New member
JESUS

זה פורום, שכל אחד ידבר על מה שהוא רוצה, שיהיו גם אלף שרשורים מה זה משנה? לא מוצא חן בעיניכם הנושא אל תיכנסו לקרוא ותדברו על משהו אחר בהודעה חדשה, אין פה הגבלה, לא לפי מה שידוע לי בכל אופן.

gilriv

New member
בנות ?,יש בקומנות

קומנת ישנן בנות -מה זה כולם משם כותבות פה גם ,, -אני לא מנסה להבריח אותכם אבל בחייכם אחרים גם כותבים פה זה לא פייר ההודאה שאני כותב תירד ,מפני שאתן כותבות ועושות ספוילרים כל יום ?

shannel

New member
אויי מסכן..."ההודעה שלך תירד"...

נו מה זה גנון?!

snier1991

New member
איפה אמרתי ההודעה שלי?

ואיך שאת עונה זה גנון בכל מקרה בן אדם חדש נכנס וכל מה שהוא רואה זה שירשורים ישנן בנות היום אתן צופות זה עוד עשר שניות חברה מה המצב ישנן קופות אחלה סדרה אנשים לא ממשיכים להמשך הדפים

shannel

New member
וואו אתה כותב כמו איזה דיסלקט...

לא הבנתי בשיט מה אתה רוצה

אז תעשי ניתוח מוח אבלה.

ההודעות חסרות התכלית והבלתי מעניינות בעליל על ישנן קופות והרסות את הפורום. תגבילי את השיחות הלא חכמות שלך לשרשור אחד או שניים.

למעלה