יום רביעי ה- 19.1 יום נפלא

ferrytale

New member
../images/Emo30.gif הודעות וסקירות כלכליות../images/Emo26.gif

הועתק מאתר forexpros

תביעות האבטלה ב 15:30 ../images/Emo59.gif

הולך לצאת נתון על הפנים מצד נתוני האבטלה. דולר הולך להתחזק, אבל זו רק דעתי (לונג על הדולר בשבועיים האחרונים).

ferrytale

New member
מסחר במטבעות ע"פ צמדים../images/Emo26.gif

חברים יקרים, למען הסדר הטוב יש לשרשר להודעה הנוכחית הודעות הקשורות למסחר בין צמדי המטבעות של היום הנוכחי. אנא רישמו בכותרת ההודעה את הצמד עליו אתם עתידים לכתוב בגוף ההודעה. כמו כן, ניתן לפתוח מספר הודעות על שם אותו הצמד אך יחד עם זה, במידה ויש קשר ישיר בין ההודעה שהינכם רוצים לכתוב לבין הודעה קודמת, אנא שרשרו את ההודעות.

maskuc

New member
שלום לכם אני חדש בפורום אך עם ניסיון במטח

לפי סטיית תקן הפאונד יין הולך לבצע תיקון קטן עד 129.5 אני נכנסתי כבר ב-131.40 סטופ ב-132.00 שיהיה בהצלחה

ferrytale

New member
לונג..

לדעתי יש לנו כמה ימים, יעד ראשוני בסביבות ה200 פיפס לאזזור ה1.3730 יעד אחר כך לאזור ה1.4218, משהו כמו 800 פיפס

EURUSD22

New member
המומנטום היומי הוא שורי בהחלט. כתבתי כבר

אתמול שהעליות צפויות להימשך היום וכך היה משעות הלילה. להערכתי, כעת אנו בעיצומו של תיקון שעשוי להימשך בשעות הקרובות, אפילו עד שער של 1.3360 (אבל, בהחלט גם יתכן שהתיקון יגמר או-טו-טו). לאחר התיקון העליות צפויות להתחדש, אבל יש להמתין לאיתות להיפוך. אם לא יגיע כזה אז הירידות צפויות להתחזק. שורה תחתונה - למי שבלונג מאתמול הייתי ממליץ להישאר עם הפוזיציה ולעדכן סטופים בהתאם (שלי ממוקם ב 1.3350). מי שנמצא מחוץ לשוק יכול לחכות לסיומו של התיקון הנוכחי ואז לפתוח פוזיציית לונג. יש לעקוב בתשומת לב (אמנם לא צפויים היום פרסומים כלכליים משמעותיים לגוש האירו אבל בהחלט עשויה להיות השפעה לפרסום בבריטניה בשעה 11:30). בהצלחה.

ferrytale

New member
האמת שאתמול קידמתי סטופ ויצאתי,

נכנסתי שוב בלילה.. וקידמתי כבר פעמיים סטופ.. אם יוציא אז יוציא העיקר שיש רווח בכיס..

EURUSD22

New member
ה"רווח בכיס" שאת מדברת עליו הוא אשליה

כל עוד את לא מממשת אותו. משתי סיבות - כאשר השוק מתקרב אל הסטופ שלנו יש נטיה פסיכולוגית להזיז את הסטופ - "רק קצת" - בכדי להישאר בעסקה. סיבה שניה היא מהותית לגמרי - כל עוד את לא סוגרת חלקית את העסקה שפתחת את חשופה להתמעטות הרווחים במקרה שהשוק יזוז נגדך וינגוס מהפיפסים שצברת. לכן, אני תמיד סוגר עסקאות חלקית, בנקודות תמיכה/התנגדות שקבעתי מראש (למשל 1.3500 היום בבוקר) וכך אני "רגוע" לגבי יתרת העסקה (שכמובן קודמה לנקודת הכניסה).

matanbil

New member
היא אמרה שהיא קידמה סטופ

ולא הרחיקה סטופ כדי להישאר בעסקה

matanbil

New member
אגב, מי שיסתכל בגרף היומי

יראה כוס וידית יפה אפילו כוס, ידית ועוד ידית קטנה

EURUSD22

New member
נכון. אני תיארתי תופעה כללית של סוחרים

שכאשר העסקה מתקרבת אל הסטופ שלהם הם מזיזים אותו בכדי לא לאבד את העסקה. לו היו ממשים רווחים עוד קודם הלחץ הפסיכולוגי להישאר בעסקה בכל מחיר לא היה חזק כל כך.

ferrytale

New member
../images/Emo13.gif אני לא מזיזה את הסטופ, למדתי על בשרי.

אני מקדמת אותו ואם השוק מוציא אותי אז הוא מוציא.. העיקר שלקחתי משהו, אני לא מתיימרת לנצח את השוק הזה כי זה בילחתי אפשרי לטעמי. אני בד"כ סוגרת חצי פוזיציה ומקדמת סטופ לכניסה. מפעם לפעם מקדמת סטופ בהתאם לברים ב 4 שעות או שעה.

ferrytale

New member
בינתיים אנחנו בדרך לשבור נמוך יומי,

אם אכן הבר הנוכחי יסגר ויצור לנו נמוך חדש, מצב ממש ממש חזק לשורט ארוך כלפי מטה!

למעלה